Son dakika: Vodafone Park’ta flaş skor!...

Son dakika: Vodafone Park'ta flaş skor! Beşiktaş Hatayspor karşısında ilk yarıda 5 gol buldu 2 ci yarıda 6 cı gol geldi

Gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen Kartal, kazanması durumunda şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atmış olacak. Beşiktaş, Hatayspor karşısında mükemmel bir ilk yarı oynadı. Siyah-beyazlılar, Akintola (KK), Larin (2) ve N'Koudou ve Rıdvan Yılmaz'ın golleriyle ilk 45 dakikayı 5-0 önde kapattı.

01 Mayıs 2021 - 21:43 - Güncelleme: 01 Mayıs 2021 - 21:48

Son dakika: Vodafone Park'ta flaş skor! Beşiktaş  karşısında ilk yarıda 5 gol buldu

Giriş Tarihi: 1.5.2021  20:20 Son Güncelleme: 1.5.2021  21:23

Son dakika: Vodafone Park'ta flaş skor! Beşiktaş  karşısında ilk yarıda 5 gol buldu

Son dakika haberi... 'de 78 puanla zirvede yer alan Beşiktaş, 39. hafta mücadelesinde 'u evinde konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 'u 3-2 yenen siyah-beyazlılar, ezeli rakipleri 'nin 5, 'ın ise 6 puan önünde lider durumda bulunuyor. Gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen Kartal, kazanması durumunda şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atmış olacak. Beşiktaş, Hatayspor karşısında mükemmel bir ilk yarı oynadı. Siyah-beyazlılar, Akintola (KK), Larin (2) ve N'Koudou ve Rıdvan Yılmaz'ın golleriyle ilk 45 dakikayı 5-0 önde kapattı.

Son dakika: Vodafone Park'ta flaş skor! Beşiktaş Hatayspor karşısında ilk yarıda 5 gol buldu

Son dakika... Beşiktaş, Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırlıyor. Karşılaşma Vodafone Park'ta saat 20.30'da başladı. Ligin 38. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş; 24 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 78 puan toplayarak lider durumda bulunuyor. Atakaş Hatayspor ise 16 galibiyet, 9 beraberlik ile 11 yenilgi sonunda 57 puan elde etti ve 5. sırada yer alıyor.

CANLI SKOR | BEŞİKTAŞ 5-0 HATAYSPOR

GOL! 2' Akintola (KK)

GOL! 11' Larin

GOL! 14' Larin

GOL! 38' N'Koudou

GOL! 44' Rıdvan Yılmaz

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

MAÇTAN DAKİKALAR

GOL 2' Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda Akintola'nın kendi ağlarına gönderdiği kafa vuruşuyla 1-0 öne geçmeyi başardı.

6' Beşiktaş'tan üst üste pozisyonlar! Önce Ljajic, daha sonra Ghezzal'ın şutlarını kaleci Munir çıkardı.

GOL! 11' Üst üste pozisyonlara giren Beşiktaş, Larin'in golüyle maçta farkı 2'ye çıkardı.

GOL! 14' Hatayspor karşısında fırtına gibi başlayan Beşiktaş, Larin'in ikinci golüyle maçta 3-0 öne geçti.

25' Ghezzal'ın şutu az farkla direğin yanından dışarı çıktı.

GOL! 34' Beşiktaş, N'Koudou'nun golüyle farkı 4'e çıkardı.

42' Beşiktaş'ta N'Koudou sakatlandı ve yerine Rıdvan Yılmaz oyuna girdi.

GOL! 44' Beşiktaş, Rıvdan Yılmaz'ın attığı golle skoru 5-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

ROSİER İLK 11'E DÖNDÜ

Beşiktaş'ta Valentin Rosier ve Necip Uysal'ın sarı kart cezaları sona erdi. Rosier ise ilk 11'deki yerini aldı. Hes Kablo Kayserispor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen iki futbolcu, Rize deplasmanında görev yapamamıştı.

İLK 11'LER...

BEŞİKTAŞ: ERSİN, ROSİER, WELİNTON, VİDA, N'SAKALA, JOSEF, ATİBA, GHEZZAL, LJAJİC, N'KOUDOU, LARİN.

HATAYSPOR: MUNİR, POPOV, BİLLONG, SANTOS, KATRANİS, RAYANE AABİD, RİBEİRO, TRAORE, BOUPENDZA, AKİNTOLA, DİOUF.

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, mücadele öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Yalçın'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a geçmiş olsun diliyorum. İnşallah kısa zamanda sağlığına döner. Gökhan Töre sakat. Oynama ihtimali düşük. Bizimle beraber olsun diye kadroya aldık. Belki son dakikalarda şans verebiliriz. Biz ısrarla maçın ertelenmesini istedik. En azından 1 gün. 72 saat olmadan tekrar maça çıkıyoruz. Benden önce 10 takım maç oynadı, bunların hiçbirisi Cumartesi oynamıyor. Bize bu kadar acele maç oynatmanın nedenini biz çözemedik. İnşallah bir sakatlık, kaza bela olmadan iyi bir oyun olur. Hatayspor'da iyi bir takım. Sezonun flaş takımlarından. Biz kazanmaya kurulu oyundan hiçbir zaman vazgeçmiyoruz. İnşallah bizim için iyi bir sonuç alırız bugün. Biz göreve başladığımızdan beri seyircisiz oynamaya alıştık. Artık seyircili oynamak bize garip gelecek. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz."

DERBİ ÖNCESİNDE 4 İSİM SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta zorlu müsabaka öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Siyah-beyazlı ekipte, 4 isim Atakaş Hatayspor maçına sarı kart sınırında çıktı. 3'er sarı kartı bulunan Cyle Larin, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz ve Adem Ljajic, Hatayspor maçında sarı kart görmeleri halinde Süper Lig'in 40'ıncı haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.

4 FUTBOLCU SAKAT

Siyah-beyazlı ekipte karşılaşma öncesi 4 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Sezonu kapattıkları açıklanan Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'in yanı sıra tedavileri devam eden Oğuzhan Özyakup ve Vincent Aboubakar Hatayspor karşısında görev yapamıyor.

TÖRE YEDEK KULÜBESİNDE

Beşiktaş'ta Larin, Cenk Tosun ve Aboubakar gibi golcü oyuncuların yokluğunda forvet oynayan ve takımına önemli katkıda bulunan Gökhan Töre, Hatayspor maçına yedek kulübesinde başladı. Tecrübeli kanat oyuncusunun Rizespor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu maçın kadrosunda dahil edilip, edilmeyeceği konuşuluyordu. Takımla birlikte tek antrenmanda yer alabilen Gökhan Töre, karşılaşmanın kadrosunda dahil edildi.

ÖMER ERDOĞAN'A KORONAVİRÜS ENGELİ

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın yokluğunda Beşiktaş karşılaşmasında takımın başında Özhan Pulat yer aldı. Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın karşılaşma öncesinde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ömer Erdoğan, takımıyla birlikte karşılaşmaya gelememiş ve şehirde karantinada kalmıştı. Erdoğan'ın yerine Beşiktaş karşılaşmasında Özhan Pulat, takımın başında yer aldı.

İki takım, sezonun ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmada 2-2 berabere kalmıştı.

LARİN 2 MAÇ SONRA 11'DE

Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, 2 maçlık aranın ardından ilk 11'deki yerine döndü. Son olarak Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan, ancak karşılaşmanın son dakikalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Larin, sakatlığının ardından Kayserispor maçında görev yapamamıştı. Çaykur Rizespor mücadelesine de yedek kulübesinde başlayan Kanadalı golcü, sakatlanan Gökhan Töre'nin yerine oyuna dahil olmuştu. Larin, Hatayspor maçıyla birlikte 2 maçlık aradan sonra ilk 11'deki yerini aldı.

İKİ TAKIMIN 11'LERİNDE TEK TÜRK

Beşiktaş'ın Hatayspor'u konuk ettiği karşılaşmanın ilk 11'lerinde sadece 1 Türk futbolcu yer aldı. Beşiktaş-Hatayspor maçında, iki takımın 11'lerinde sadece 1 Türk futbolcu yer aldı. Hatayspor, karşılamaya 11 yabancı futbolcuyla başlarken, Beşiktaş da 10 yabancıyla mücadelede yer aldı. İlk 11'lerde sahada yer alan tek Türk futbolcu ise Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu oldu.

HATAYSPOR'DA 3 İSİM SARI KART SINIRINDA

Hatayspor'da Beşiktaş karşılaşması öncesinde 3 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Rayane Aaabid, Pablo ve Adama Traore, Beşiktaş mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde Süper Lig'in 40'ıncı haftasında iç sahada oynanacak Yukatel Denizlispor mücadelesinde görev alamayacak.

Bu haber 902680 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)