Savaş Kızıldeniz’e sıçradı! ABD ve İngiltere Yemen’i...

Savaş Kızıldeniz'e sıçradı! ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu: Husilerden misilleme

ABD ve İngiltere, Husileri hedef almak üzere Yemen'e hava saldırıları başlattı. Savaş uçaklarıyla düzenlenen bombardımanda Yemen'in başkenti Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinin bazı noktalarının vurulduğu belirtildi. Biden ve Sunak düzenlenen saldırıların meşru olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Husiler de, saldırılara misillemede bulunarak Kızıldeniz'de ABD ve İngiliz savaş gemileri ve üslerini hedef aldı.

12 Ocak 2024 - 09:07

Kızıldeniz'de neler oluyor? ABD ve İngiltere Yemen'i bombalıyor! Husilerden açıklama geldi! İşte dakika dakika yaşananlar...

Giriş Tarihi: 12.01.2024 Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 

Savaş Kızıldeniz'e sıçradı! ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu: Husilerden misilleme

Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ve İngiltere Husileri vurdu! Dünya takipte, savaş yayılıyor

Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ve İngiltere Husileri vurdu! Dünya takipte, savaş yayılıyorABD ve İngiltere, Husileri hedef almak üzere Yemen'e hava saldırıları başlattı. Savaş uçaklarıyla düzenlenen bombardımanda Yemen'in başkenti Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinin bazı noktalarının vurulduğu belirtildi. Biden ve Sunak düzenlenen saldırıların meşru olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Husiler de, saldırılara misillemede bulunarak Kızıldeniz'de ABD ve İngiliz savaş gemileri ve üslerini hedef aldı.

Kızıldeniz’de neler oluyor? ABD ve İngiltere Yemen’i bombalıyor! Husilerden açıklama geldi! İşte dakika dakika yaşananlar...Son günlerde Yemen'deki İran destekli Husiler, Katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına yanıt olarak Kızıldeniz'deki ticari gemileri hedef aldı. Bu saldırılar sonrası çok sayıda şirket Kızıldeniz'deki seferlerini durdurma kararı alırken ABD ve İngiltere gece saatlerinde Yemen'e saldırdı. ABD Başkanı Biden Husilere yönelik çok sayıda hedefin gece saatlerinde vurulduğunu açıklarken, Husiler ABD ve İngiliz savaş gemilerini hedef aldıklarını duyurdu. İşte bölgedeki gerginlikte dakika dakika yaşananlar...

ABD ve İngiltere Yemen’i vuruyorSon dönemlerde Yemen'deki Husilerin, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşılık ticari gemilere yönelik eylemlerinin ardından çok sayıda gemicilik şirketi Kızıldeniz'deki seferlerini durdurma kararı almasının ardından bölgede çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ve İngiltere Husileri vurdu! Dünya takipte, savaş yayılıyor

ABD ve İngiliz ordusu gece saatlerinde Yemen'e saldırdı. Saldırı hem havadan hem de denizden gerçekleşti. Tomahawk füzelerinin ateşlendiği saatlerde İngilizlerin jetleri Güney Kıbrıs üzerinden bölgeye geldi.

Üç aydır devam eden İsrail-Hamas arasındaki savaşa süper güçler de dahil oldu. Bölgeden gelen bütün gelişmeleri canlı olarak aktarıyoruz.

"ABD GAZZE'DEKİ KATLİAMLARA ORTAK OLDU"

Lübnan'da faaliyet gösteren Hizbullah, ABD ve İngilizlerin Husilere yönelik yaptığı saldırıyı kınadı ve "Bu saldırılar, ABD'nin siyonistlerle ortak olduğunu bir kez daha doğruladı" ifadelerini kullandı.

ABD'Lİ KORGENERAL: 60 FARKI HEDEFİ VURDUK

ABD Hava Kuvvetleri'nden Korgeneral Alex Grynkewich saldırının detaylarını açıkladı. 16 noktada 60 farklı hedefin vurulduğunu kaydeden Grynkewich, 100'ün üzerinde hassas füzenin ateşlendiğini bildirdi.

NEW YORK'TA YEMEN PROTESTOSU

Savaş karşıtı protestocular, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik saldırılarını protesto etmek için New York'ta toplandı. Protestocular, "Ortadoğu'dan Elinizi Çekin", "Yemen'den Çekin" ve "Gazze'den Çekilin" sloganları attı.

ABD'Lİ YETKİLİ: İPLERİ İRAN'IN ELİNDE

İsmini vermek istemeyen bir ABD'li yetkili, Husilerin yaptığı bütün saldırıların arkasında İran'ın olduğunu öne sürdü ve "İran her aşamaya dahil, bundan eminiz" dedi. Başkan Joe Biden ise yaptığı açıklamada İran'dan hiç bahsetmedi.

PENTAGON: RADAR VE GÖZETLEME KAPASİTELERİ HEDEF ALINDI

Konuyla ilgili açıklama yapan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ise saldırıda Husilere ait insansız hava araçlarını, balistik ve seyir füzeleri ile radar ve gözetleme kapasitelerini hedef aldıklarını dünyaya duyurdu.

Austin, ayrıca Kızıldeniz'deki deniz ticaretinin sorunsuz devam etmesinin Washington'un önceliği olduğunu söyledi.

SUUDİ ARABİSTAN: İSTİKRAR KORUNMALI

Gelişmeleri "büyük bir endişeyle takip ettiklerini" belirten Riyad, Kızıldeniz'de güvenlik ve istikrarın korunmasının önemine vurgu yaptı.

Suudi Arabistan, Yemen'de 2014'te başlayan iç savaşta, İran destekli Husilere karşı merkezi hükümeti korumak üzere koalisyon güçleri oluşturmuştu.

HUSİLER: GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Husi yetkili Abdülkadir el-Murteda X üzerinden yaptığı açıklamada Yemen topraklarındaki saldırıları doğruladı; "Yemen'e yönelik Amerikan-Siyanist-İngiliz saldırıları başladı, başkent Sana, Hudeyde, Saada ve Dhamar vuruldu" dedi.

Abdülkadir el-Murteda bir diğer paylaşımında da "Allah'a yemin ediyoruz ki Gazzeli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Gazze halkına yönelik saldırılar durmadıkça ve Gazze'deki abluka kalkmadıkça, hiçbir İsrail gemisi ya da İsraille bağlantılı geminin geçişine izin vermeyeceğiz" dedi.

HOLLANDA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Husilere yönelik saldırıları destekleyen bir açıklamada bulundu. Rutte, iki ülkenin kendilerini savunma hakkını kullandığını öne sürdü.

ABD VE İNGİLİZLER YEMEN'E SALDIRDI

Amerikalı yetkililer, bölgedeki ABD ve İngiliz kuvvetlerin, Yemen'deki Husi hedefleri vurduğunu açıkladı. İngiliz medyasına konuşan Amerikalı bir yetkili, saldırıların uçak, gemi ve denizaltılarla gerçekleştirildiğini belirtti.

Saldırılara Avustralya, Kanada, Bahreyn ve Hollanda'nın da "operasyonel olmayan destek" verdiği açıklandı.

JETLER GÜNEY KIBRIS'TAN HAVALANDI

İngiltere'nin Yemen'deki saldırılarının, Kıbrıs'ın güneyindeki İngiliz askeri üs bölgesi olan Ağrotur'dan kalktığı bilgisi verildi. Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne (RAF) ait Typhoon tipi dört uçak, iki Husi hedefini Paveway bombalarıyla vurdu.

TOMAHAWK FÜZELERİ ATEŞLENDİ

İngiliz medyasına konuşan kaynaklar, saldırılarda Husilere karşı ABD ve İngilizlerin Tomahawk füzelerini ateşlediğini bildirdi.

ABD: KARŞILIK VERMEDİLER

Yemen'de Husi hedeflerinin vurulmasıyla ilgili bilgi veren ABD'li üst düzey yetkili, Husilerin henüz bir misillemede bulunmadığını aktardı.
İsmi açıklanmayan yetkili telefon üzerinden gazetecilere yaptığı toplu bilgilendirmede "Şu ana kadar ABD ya da diğer koalisyon ortaklarına yönelik doğrudan bir misilleme görmedik.

Tabii ki kendimizi savunmak için hazırlıklıyız, ancak şu ana kadar Husilerden bir yanıt vermedi" dedi.

BIDEN: BAZI HEDEFLERE SALDIRDIK

Konuyla ilgili açıklamasında, ABD Başkanı Joe Biden "Bugün, talimatımla, ABD ordu güçleri İngiltere ile birlikte ve Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın da desteğiyle Yemen'de Husi isyancıları tarafından kullanılan bazı hedeflere hava saldırısı düzenledi." ifadesini kullandı.

ABD GECE SAATLERİNDE YEMEN'İ VURDU

Pentagon, 6 Aralık 2023'te Yemen'deki Husi güçlerinin Kızıldeniz'deki ticari gemilere yönelik saldırılarına karşı uluslararası "Deniz Görev Gücü" kurulması için görüşmeler yaptıklarını bildiririrken 18 Aralık'ta da "Refah Muhafızı Operasyonu" adında çok uluslu misyon oluşturulduğunu duyuruldu.

Bu gelişmeler sonrası ABD ve İngiltere Yemen'i havadan ve denizden bombalarken, Husiler iki ülkeye karşılık verdi.

İşte bölgede dakika dakika yaşananlar...

ABD VE İNGİLTERE'YE KARŞILIK VERİYORUZ

05.01 I Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik düzenlediği saldırılara yanıt olarak Kızıldeniz'de ABD-İngiliz savaş gemilerinin hedef alındığını duyurdu.

Husilerin siyasi büro üyesi Ali el-Kahhum, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, "Yemen'in yanıtı (ABD ve İngiltere'ye) gecikmedi. Yemen silahlı kuvvetleri, Kızıldeniz'deki ABD-İngiliz savaş gemileri ile askeri bölge ve üslerine güçlü bir şekilde karşılık veriyor." ifadelerine yer verdi.

Husilerin sözde hükümetindeki Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin el-İzzi de X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, "Ülkemiz, ABD ve İngiliz gemileri, denizaltıları ve savaş uçakları tarafından büyük bir saldırıya maruz kaldı. Hiç şüphesiz ABD ve İngiltere, bu bariz saldırganlığın tüm vahim sonuçlarına ağır bir bedel ödemeye hazırlanmak zorunda kalacak." ifadelerini kullandı.

BİR AÇIKLAMA DA İNGİLTERE'DEN

04.20 I İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kraliyet Hava Kuvvetlerinin, Yemen'de Husiler tarafından kullanılan askeri tesislere yönelik "hedefli saldırılar" gerçekleştirdiğini duyurdu.

Sunak, Kızıldeniz'deki Husileri hedef aldıkları hava saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kraliyet Hava Kuvvetlerinin, Yemen'de Husiler tarafından kullanılan askeri tesislere "hedefli saldırılar" düzenlediğini belirten Sunak, son aylarda Husilerin Kızıldeniz'de ticari gemiciliğe karşı bir dizi tehlikeli ve istikrarı bozucu saldırı gerçekleştirerek İngiltere ve diğer uluslararası gemileri tehdit ettiğini, hayati ticaret rotasında büyük aksamalara yol açtığını ve emtia fiyatlarını yükselttiğini kaydetti.

Söz konusu eylemleri "pervasız" olarak niteleyen Sunak, bu eylemlerin denizde hayatları riske attığını ve Yemen'deki insani krizi daha da kötüleştirdiğini ifade etti.

BIDEN: HEDEFLER VURULDU

03.47 I ABD Başkanı Joe Biden, Kızıldeniz'deki saldırılarına misilleme olarak, Amerikan ve İngiliz ordularının Yemen'de Husilere ait bazı hedefleri vurduğunu açıkladı.

ABD Başkanı Biden, Kızıldeniz'deki saldırılarına devam eden Husileri hedef aldıkları hava saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Biden, açıklamasında, "Bugün, talimatımla, ABD ordu güçleri İngiltere ile birlikte ve Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın da desteğiyle Yemen'de Husi isyancıları tarafından kullanılan bazı hedeflere hava saldırısı düzenledi." ifadesini kullandı.

ABD VE İNGİLTERE YEMEN'İ VURDU

03.14 I ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

00.10 I ABD'NİN SALDIRILARI CEVAPSIZ KALMAYACAK

Yemen'deki İran destekli Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, ülkesine karşı askeri risk alan herkesi "bedelini ödemekle" tehdit ederek, hiçbir ABD saldırısının cevapsız kalmayacağını söyledi.

Husilere ait "Al Masirah" televizyon kanalına konuşan Husi, ülkesine yönelik hiçbir ABD saldırısının asla cevapsız kalmayacağını, ABD'den gelecek herhangi bir saldırıya verilecek tepkinin 9 Ocak'ta gerçekleştirdikleri operasyonla aynı düzeyde değil çok daha büyük olacağını ifade etti.

Husi, "Kim halkımıza karışmak veya saldırmak isterse, bedelini ödeyeceği bir çatışmaya girerek askeri risk alıyor demektir. Nefesimiz uzundur, halkımız büyük ve uzun çatışmalara dayanabilecek güçtedir." diye konuştu.

Bu bağlamda ABD ve İngiltere'yi "diğer ülkeleri de Yemen halkıyla çatışmaya dahil etmeye" çalışmakla suçlayan Husi, Asya ve Avrupa ülkelerine "ABD'nin sözüne uymamaları" çağrısında bulundu.

KIZILDENİZ'E GEMİSAVAR FÜZE ATILDI

22.58 I ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Yemen'deki Husilerin, Kızıldeniz'e gemisavar füze fırlattığını duyurdu. CENTCOM, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, Husilerin, Yemen'de kontrolleri altındaki bölgeden Kızıldeniz'e gemisavar füze fırlattığı bildirildi.

HUSİLERE SALDIRI İÇİN ACİL TOPLANTI KARARI

22.47 I İngiltere'de sabah saatlerinde düzenlenen hükümetin acil durum komitesi (COBRA) ve Ulusal Güvenlik Konseyi toplantılarının ardından İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, yerel saatle 19.45'te acil kabine toplantısı kararı aldı. Toplantının, İngiltere ve ABD'nin Yemen'deki Husilere yönelik planladığı askeri saldırılarla ilgili olduğu düşünülüyor.

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Savaş Kızıldeniz'e sıçradı! ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu: Husilerden misillemeHusilere bağlı SABA haber ajansı da haberinde başkent Sana, Hudeyde, Sada ve Zemar kentlerinin "ABD saldırganlığına" maruz kaldığı bilgisini paylaştı.

Saldırılara ilişkin detaylı bilgi paylaşılmazken, düzenlenen hava saldırılarına ilişkin sosyal medya hesaplarından görüntülere yer verildi.

Husiler de, ABD ve İngiltere'nin düzenlediği saldırılara misilleme olarak Kızıldeniz'de ABD ve İngiliz savaş gemileri ve üslerine saldırılar düzenlemeye başladıklarını duyurdu.

SAVAŞ UÇAKLARI VE TOMAHAWK FÜZELERİ KULLANILDI

Amerikan medyasına açıklama yapan bazı Amerikalı yetkililer de ABD ve İngiltere ordu kuvvetlerinin en az 12 Husi hedefini vurduğunu, saldırıların savaş uçakları ve Tomahawk füzeleriyle yapıldığını bildirdi.

ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu! Suudi Arabistan'dan ilk açıklama

PENTAGON'DAN SALDIRI DETAYI

Konuyla ilgili açıklama yapan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ise saldırıda Husilere ait insansız hava araçlarını, balistik ve seyir füzeleri ile radar ve gözetleme kapasitelerini hedef aldıklarını kaydetti.

Austin, ABD'nin bundan sonra da Yemen'deki Husilere yönelik "gereken hallerde" saldırı hakkını mahfuz tuttuğunu ve Kızıldeniz'deki gemi trafiğinin istikrarlı şekilde sürmesinin öncelikleri olduğunu belirtti.

HUSİLER: KIZILDENİZ'DEKİ ABD-İNGİLİZ SAVAŞ GEMİLERİNİ HEDEF ALDIK

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik düzenlediği saldırılara cevap olarak Kızıldeniz'de ABD-İngiliz savaş gemilerinin hedef alındığını duyurdu.

Husilerin siyasi büro üyesi Ali el-Kahhum, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, "Yemen'in yanıtı (ABD ve İngiltere'ye) gecikmedi. Yemen silahlı kuvvetleri, Kızıldeniz'deki ABD-İngiliz savaş gemileri ile askeri bölge ve üslerine güçlü bir şekilde karşılık veriyor." ifadelerine yer verdi.

Husilerin sözde hükümetindeki Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin el-İzzi de X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, "Ülkemiz, ABD ve İngiliz gemileri, denizaltıları ve savaş uçakları tarafından büyük bir saldırıya maruz kaldı. Hiç şüphesiz ABD ve İngiltere, bu bariz saldırganlığın tüm vahim sonuçlarına ağır bir bedel ödemeye hazırlanmak zorunda kalacak." ifadelerini kullandı.

ABD HUSİLERİN İDDİASINI REDDETTİ

Saldırıya ilişkin telefonla brifing düzenleyen ABD'li üst düzey bir savunma yetkilisi ise Yemen'deki Husilerin ABD veya İngiltere'ye ait herhangi bir savaş uçağı ya da savaş gemisini hedef aldığı yönündeki iddiayı reddetti.

Yetkili, "Şu anda Husilerden herhangi bir karşılık görmedik." ifadesini kullandı.

BİDEN: SALDIRILAR HUSİLERİN KIZILDENİZ'DEKİ EYLEMLERİNE DOĞRUDAN MİSİLLEME

ABD Başkanı Joe Biden, Kızıldeniz'deki saldırılarına devam eden Husileri hedef aldıkları hava saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Biden, açıklamasında, "Bugün, talimatımla, ABD ordu güçleri İngiltere ile birlikte ve Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın da desteğiyle Yemen'de Husi isyancıları tarafından kullanılan bazı hedeflere hava saldırısı düzenledi." ifadesini kullandı.

Saldırıların, Husilerin Kızıldeniz'deki eylemlerine doğrudan misilleme olduğunu belirten Biden, sonuncusu 9 Ocak'ta gerçekleşen ve Husilerin doğrudan Amerikan gemilerini hedef aldığı bir dizi saldırıya uluslararası koalisyonla yanıt verdiklerini kaydetti.

Husilere karşı hem bölgede ABD öncülüğünde kurulan deniz gücüne hem de uluslararası kamuoyunda oluşan yaklaşıma dikkati çeken Biden, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde önceki gün alınan ve Husilerin saldırılarına son vermesi çağrısı yapan kararı hatırlattı.

"Yemen'deki bu saldırılar, ABD ve müttefiklerinin dünyanın en kritik ticari rotalarından birindeki seyrüsefer özgürlüğünün tehlikeye atılmasını ve personelimizin hedef alınmasını tolere etmeyeceğimizin açık mesajıdır." değerlendirmesini paylaşan Biden, gerekmesi halinde bundan sonra da ileri tedbirleri almakta tereddüt etmeyeceğini vurguladı.

SUNAK: KÜRESEL DENİZ TAŞIMACILIĞINI KORUMAK AMACIYLA ORANTILI EYLEMDE BULUNDUK

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kızıldeniz'deki Husileri hedef aldıkları hava saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kraliyet Hava Kuvvetlerinin, Yemen'de Husiler tarafından kullanılan askeri tesislere "hedefli saldırılar" düzenlediğini belirten Sunak, son aylarda Husilerin Kızıldeniz'de ticari gemiciliğe karşı bir dizi tehlikeli ve istikrarı bozucu saldırı gerçekleştirerek İngiltere ve diğer uluslararası gemileri tehdit ettiğini, hayati ticaret rotasında büyük aksamalara yol açtığını ve emtia fiyatlarını yükselttiğini kaydetti.

Söz konusu eylemleri "pervasız" olarak niteleyen Sunak, bu eylemlerin denizde hayatları riske attığını ve Yemen'deki insani krizi daha da kötüleştirdiğini ifade etti.

Başbakan Sunak, uluslararası toplumun defalarca yaptığı uyarılara rağmen Husilerin Kızıldeniz'de bu hafta İngiltere ve ABD savaş gemilerine yönelik saldırılar düzenlemeye devam ettiğini anımsatarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bu kabul edilemez. İngiltere her zaman seyrüsefer özgürlüğünü ve ticaretin serbest akışını savunacaktır. Bu nedenle, Husi askeri kabiliyetlerini zayıflatmak ve küresel deniz taşımacılığını korumak amacıyla ABD ile birlikte Hollanda, Kanada ve Bahreyn'in operasyonel olmayan desteğiyle, bu saldırılarla bağlantılı hedeflere karşı meşru müdafaa kapsamında sınırlı, gerekli ve orantılı eylemde bulunduk.

KIZILDENİZ'DE YAŞANANLAR

Son dönemlerde Yemen'deki Husilerin, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşılık ticari gemilere yönelik eylemlerinin ardından çok sayıda gemicilik şirketi Kızıldeniz'deki seferlerini durdurma kararı almıştı.

Pentagon, 6 Aralık 2023'te Yemen'deki Husi güçlerinin Kızıldeniz'deki ticari gemilere yönelik saldırılarına karşı uluslararası "Deniz Görev Gücü" kurulması için görüşmeler yaptıklarını bildirmiş, 18 Aralık'ta da "Refah Muhafızı Operasyonu" adında çok uluslu misyon oluşturulduğunu duyurmuştu.

Husilerin saldırıları, Akdeniz'i Kızıldeniz'e bağlayarak Avrupa ile Asya arasındaki en kısa rotayı sunan ve küresel ticaretin yaklaşık yüzde 12'sinin yapıldığı Süveyş Kanalı'ndan geçişleri tehlikeye atarken, Kızıldeniz'de ticari gemilerin uğradığı saldırılar ve şirketlerin pes peşe aldığı kararlar, küresel ekonomide yeni bir "tedarik zinciri krizi"nin başlayacağına ilişkin endişeleri artırmıştı. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri 

Bu haber 236639 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...