MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay Turgutlu Selvilitepe...

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay Turgutlu Selvilitepe Mahallesinde Programında vatandaşlarla bir araya geldi.

 Manisa'nın Turgutlu ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan Manisa Milletvekili Erkan Akçay Turgutlu’da muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakının protokolünde Atatürk’ün muasır medeniyet hedefi,Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesi yer almaktadır. Millet İttifakının protokolünde ise ne Atatürk var, ne Türk Milleti var! Selvilitepe Mahallesinde Mahalle Sakinleri ile bir araya geldi ve Açıklamalarda bulundu

04 Mayıs 2023 - 01:50 - Güncelleme: 04 Mayıs 2023 - 11:46

Turgutlu'da  Erkan Akçay'a Coşkulu karşılama

Giriş Tarihi: 04.05.2023  01:05 Güncelleme Tarihi: 04.05.2023  01:14

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan Manisa Milletvekili  Erkan Akçay
 Turgutlu’da muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakının protokolünde Atatürk’ün muasır medeniyet hedefi,Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesi yer almaktadır. Millet İttifakının protokolünde ise ne Atatürk var, ne Türk Milleti var!

Image

Image

MHP Manisa Milletvekili Adayları Erkan Akçay, Güngör Dincer, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş MHP Manisa yönetiminden Teskilatlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Bahadır Vardar, İlçe Başkanı Halil Konuş, Selvilitepe Mahallesi Programında Bir araya geldiler.

resim

Turgutlu Selvitepe Mahallemizdeyiz. Zillet sonuçlarını, 14 Mayıs'ın Öcalan ve Demirtaş'ın özgürlük seçimi olduğunu, Türkiye'de özerklik kuracaklarını, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yıllık tarihi ile hesaplaşacaklarını söylemektedir. Aziz milletimiz 14 Mayıs'ta zillete son verecek.

Image14 Mayıs Seçimleri ülkemizin geleceği bakamından hayati öneme sahiptir. Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır, bekamızdır. Aziz milletimiz, terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan Kılıçdaroğlu ve ortaklarına geçit vermeyecektir.

resim15 Temmuz hain darbe girişiminin rövanşını almak isteyen fetöcüler,PKK elebaşları,Türkiye düşmanları, emperyalizmin piyonları, sözde aydınlar, kiralık kalemler, Mondros artıkları, Sevr hayranları Kılıçdaroğlu’nun arkasında kuyruğa girmişlerdir.

ImageAKÇAY, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde etti Ticaret ve yatırımın temel şartı huzur ve istikrardır. Huzur ve istikrar yoksa yatırım olmaz,kalkınma olmaz, refah olmaz.Huzur ve istikrarın önemini en iyi sanayicimiz,işadamlarımız bilir. Huzur ve İstikrar İçin  ancak Cumhur İttifakı

Image

AKÇAY'IN  Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ziyareti. Zillet ittifakı 14 Mayıs'ı 15 Temmuz darbe girişiminin rövanşı olarak görmektedir. Türk Milleti, terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan zillet ittifakını 14 Mayıs’ta sandığa gömecektir.

Image

Image

 AKÇAY'IN  Turgutlu Ziraat Odası Başkanı Sn. Abdullah Şenol’u ziyareti. Tarım sektörü; üretim,işleme ve pazarlama boyutlarıyla bütüncül bir yapıya kavuşturulmalı, yüksek verimlilikte ve kaliteli ürün üreten, ülke insanını besleyebilen ve ihracat kapasitesi yüksek düzeye getirilmelidir dedi.

Image

 

Image

AKÇAY'IN  Turgutlu Esnaf ve Sanatkârlar Odalarını ziyareti. Esnaflarımız, ticari faaliyet yanında Türk kültüründe önemli bir yer tutan “Ahilik” geleneğinin devam ettirilmesi suretiyle vatandaşlarımız arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın, birliğin, dirlik ve düzenin teminatıdır.

Image

Image

 AKÇAY'IN  Turgutlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bşk. Sn. Hasan Hüseyin Coşkun ve yönetimini ziyareti. Esnaf ve sanatkârların KOSGEB kredi ve desteklerinden etkin bir şekilde yararlanabilmesi için sadece esnaf ve sanatkârlara özgü programlar uygulamaya konulmalıdır

Image

Image

Erkan Akçay

    Turgutlu’da muhtarlar ve STK temsilcileriyle birlikteyiz. Cumhur İttifakının protokolünde Atatürk’ün muasır medeniyet hedefi,Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesi yer almaktadır. Millet İttifakının protokolünde ise ne Atatürk var, ne Türk Milleti var!

  Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Temsilcisi Ahmet İlter ve yönetimini ziyareti Milliyetçi Hareket Partisi, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin yaşam standardını artırmaya yönelik her düzenlemeye destek vermiştir,vermeye devam edecektir.

  Turgutlu MASKİ’yide ziyaret etti. 14 Mayıs seçimleri ülkemizin geleceği bakamından hayati bir öneme sahiptir. Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır. Türk Milleti, terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan Kılıçdaroğlu ve ortaklarını 14 Mayıs’ta sandığa gömecektir.

Bu haber 322511 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika... MGK toplantısı sona erdi: 'Irak ve Suriye’de herhangi bir oldubittiye fırsat verilmeyecek'
Son dakika... MGK toplantısı sona erdi: 'Irak ve Suriye’de...
Özgür Özel'den Gezi açıklaması: Arkadaşlarımızın içerde tutulması Anayasa'nın ihlalidir
Özgür Özel'den Gezi açıklaması: Arkadaşlarımızın içerde...