Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın merhum dayısı Kemal Mutlu'nun oğlu olan Mehmet Mutlu Geleneksel Çocuk Oyunları Federasyonu'nun başkanlığını yapıyordu. Çocuk oyunlarının yeniden yaşatılması için çabalayan Mutlu, Türk Dünyası ve deprem bölgesindeki çocuklar için yaptığı faaliyetlerle tanınıyordu. İstanbul'da toprağa verilecek olan Mehmet Mutlu'nun cenazesine Başkan Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

23 Eylül 2023 - 03:33 - Güncelleme: 23 Eylül 2023 - 10:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti

Giriş Tarihi: 22.09.2023  19:56 Güncelleme Tarihi: 23.09.2023  03:37

Kalp krizi geçirerek Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Mehmet Mutlu vefat etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Mehmet Mutlu geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. 

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren Mehmet Mutlu, Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılmış ve kalp damarlarına stent takılmıştı. Taburcu olan Mutlu evinde yeniden kalp krizi geçirdi. Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mutlu hayatını kaybetti.

YARDIMSEVERLİĞİ İLE TANINIYORDU

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın merhum dayısı Kemal Mutlu'nun oğlu olan Mehmet Mutlu Geleneksel Çocuk Oyunları Federasyonu'nun başkanlığını yapıyordu.

Çocuk oyunlarının yeniden yaşatılması için çabalayan Mutlu, Türk Dünyası ve deprem bölgesindeki çocuklar için yaptığı faaliyetlerle tanınıyordu.

İstanbul'da toprağa verilecek olan Mehmet Mutlu'nun cenazesine Başkan Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

İSTANBUL VALİSİ GÜL'DEN TAZİYE MESAJI

İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gül, "Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Mutlu’yu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu, geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul'da toprağa verilecek olan Mutlu'nun cenazesine Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısının oğlu Mehmet Mutlu, 64 yaşında hayatını kaybetti. Kalp krizi geçiren Mutlu'nun kaldırıldığı hastanede vefat ettiği öğrenilirken, Erdoğan'ın bugün İstanbul'daki cenaze törenine katılması öngörülüyor.

ART ARDA KRİZ GEÇİRMİŞ

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren Mutlu, Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Dün taburcu olan Mutlu, evinde yeniden kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı Ümraniye Devlet Hastanesi'nde vefat eden Mutlu bugün İstanbul'da toprağa verilecek. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti

ÇOCUKLAR İÇİN YAPTIĞI FAALİYETLERLE BİLİNİYORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısı Kemal Mutlu'nun oğlu olan Mehmet Mutlu, Geleneksel Çocuk Oyunları Federasyonu'nun başkanlığını yapıyordu. Çocuk oyunlarının yeniden yaşatılması için çabalayan Mutlu, Türk Dünyası ve deprem bölgesindeki çocuklar için yaptığı faaliyetlerle tanınıyordu.

Bu haber 327247 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...