Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi kabul...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti!

Başkan Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.00'te başladı. Başkan Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

27 Eylül 2023 - 16:47

Son dakika: Başkan Erdoğan MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti

Giriş Tarihi: 27.09.2023 Güncelleme Tarihi: 27.09.2023 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti!

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul ediyor. Görüşme saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı. Yaklaşık 50 dakika süren görüşme sona erdi.

SON DAKİKA! Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi kabul etti!Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Külliye'de gerçekleşen görüşme, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Başkan Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.00'te başladı. Başkan Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

GÖRÜŞME 50 DAKİKA SÜRDÜ
Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.00'te başladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme, 50 dakika sürdü.

GÖRÜŞMEDEN İLK KARE
Başkan Erdoğan-Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk görüntü geldi.

MASADAKİ KRİTİK KONULAR
Görüşme ile ilgili detayları A Haber muhabiri Ece Altuğ aktardı. Altuğ, "Son olarak iki isim 29 Ağustos'ta MHP liderinin konutunda bir araya gelmişti. Bu hafta yeni bir görüşme yapmaları bekleniyordu bugün de sürpriz bir görüşme olduğunu söyleyebiliriz. Masada kritik konular var. 1 Ekim itibariyle Meclis açılacak. Dolayısıyla Meclis gündemine gelecek çok fazla yasa teklifi olacak. Onlardan birisi yeni anayasaya ilişkin çalışmalar. Bu noktada Cumhur İttifakı'nın görüşmeleri çalışmaları devam ediyor. Gündeme gelecek konulardan birisinin yeni anayasa olacağını söyleyebiliriz. Meclis'e gelmesi beklenen bir diğer konu ise İsveç'in NATO'ya üyeliği. Erdoğan ve Bahçeli'nin fikir alışverişinde bulunmasını bekliyoruz." dedi.

Kabine sonrası Başkan Erdoğan'ın verdiği müjdelerle ilgili yasal düzenlemelerin görüşmede ele alınacağını belirten Altuğ, "Yasal düzenlemelerin yapılması gerekecek. Cumhur İttifakı ile ortak bir imza atılması gerekecek bu metinlere. Yine emekli maaşına yönelik düzenleme için de hükümetin çalışma yaptığını biliyoruz. Buna dönük de Bahçeli'nin ifadeleri de olmuştu düzenleme yapılmasına ilişkin. Bu konunun da Erdoğan – Bahçeli görüşmesinde gündeme gelmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhur yine bir arada

SON GÖRÜŞME BAHÇELİ'NİN KONUTUNDAYDI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son olarak 29 Ağustos'ta görüşmüştü. Bahçeli'nin Beytepe'deki konutunda gerçekleşen görüşme, 50 dakika sürmüş Bahçeli, görüşme sonrası Başkan Erdoğan'ı konutun kapısından uğurladı.

Başkan Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeliden sürpriz görüşme!İŞTE MASADAKİ KRİTİK KONULAR

Görüşme ile ilgili detayları A Haber muhabiri Ece Altuğ aktardı.

Son olarak iki isim 29 Ağustos'ta MHP liderinin konutunda bir araya gelmişti. Bu hafta yeni bir görüşme yapmaları bekleniyordu bugün de sürpriz bir görüşme olduğunu söyleyebiliriz.

Masada kritik konular var. 1 Ekim itibariyle Meclis açılacak. Dolayısıyla Meclis gündemine gelecek çok fazla yasa teklifi olacak. Onlardan birisi yeni anayasaya ilişkin çalışmalar. Bu noktada Cumhur İttifakı'nın görüşmeleri çalışmaları devam ediyor. Gündeme gelecek konulardan birisinin yeni anayasa olacağını söyleyebiliriz.

Meclis'e gelmesi beklenen bir diğer konu ise İsveç'in NATO'ya üyeliği. Erdoğan ve Bahçeli'nin fikir alışverişinde bulunmasını bekliyoruz.

Dün Kabine toplantısının ardından gençlere müjdeler sıralamıştı Başkan Erdoğan. Yasal düzenlemelerin yapılması gerekecek. Cumhur İttifakı ile ortak bir imza atılması gerekecek bu metinlere.

Yine emekli maaşına yönelik düzenleme için de hükümetin çalışma yaptığını biliyoruz. Buna dönük de Bahçeli'nin ifadeleri de olmuştu düzenleme yapılmasına ilişkin. Bu konunun da Erdoğan – Bahçeli görüşmesinde gündeme gelmesini bekliyoruz.

Son olarak da yerel seçim başlığı var. 7 Ekim'de AK Parti'nin kongresi olacak. Yerel seçim startı da bir anlamda verilmiş olacak. Bu kongre öncesinde Erdoğan – Bahçeli görüşmesi önemli. Yerel seçim hazırlıkları her iki partide devam ediyor. Ortak aday çıkarılacak mı, hangi illerde ilçelerde ortak adaylar çıkarılacak buna ilişkin de fikir alışverişinde bulunulmasını bekliyoruz.

29 AĞUSTOS'TA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile en son 29 Ağustos'ta görüşmüştü.

Devlet Bahçeli'nin konutunda gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürmüştü.

Bu haber 236729 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...