FETÖ üyesi albay Şaban Demiraslan yakalandı! İçişleri Bakanı...

FETÖ üyesi albay Şaban Demiraslan yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminde “topçu ve füze okul komutanlığında” görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi eski albay Şaban Demiraslan'ın Aksaray’da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandığını açıkladı.

13 Ekim 2023 - 01:07

FETÖ üyesi albay Şaban Demiraslan yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı

Giriş Tarihi: 28.09.2023 Güncelleme Tarihi: 28.09.2023 

FETÖ'cü eski albay Şaban Demiraslan Aksaray’da enselendi

Firari FETÖ'cü Şaban Demiraslan saklandığı evde yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik kritik bir operasyon gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "15 Temmuz hain darbe girişiminde "topçu ve füze okul komutanlığında" görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi albay Şaban Demiraslan Aksaray'da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı." ifadelerini kullandı.

FETÖ üyesi albay Şaban Demiraslan yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı15 Temmuz hain darbe girişiminde “topçu ve füze okul komutanlığında” görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi firari Albay Şaban Demiraslan Aksaray’da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı. Operasyona dair detayları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Yerlikaya, "15 Temmuz hain darbe girişiminde "topçu ve füze okul komutanlığında" görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi albay Şaban Demiraslan Aksaray'da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı." dedi.

FETÖ'cü eski albay Şaban Demiraslan Aksaray’da enselendi

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminde “topçu ve füze okul komutanlığında” görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi eski albay Şaban Demiraslan'ın Aksaray’da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandığını açıkladı.

FETÖ'cü eski albay Şaban Demiraslan Aksaray’da enselendi

 15 Temmuz darbe girişiminde Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi eski Albay Şaban Demiraslan Aksaray’da saklandığı evde yakalandı. Operasyona ilişkin açıklamayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminde “topçu ve füze okul komutanlığında” görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi eski albay Şaban Demiraslan'ın Aksaray’da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandığını açıkladı.

FETÖ'CÜ ALBAY ADALETE TESLİM EDİLDİ

Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı ve şunları aktardı;

"Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 15 Temmuz hain darbe girişimindeki eylemlere ilişkin 328 sanığın yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü eski Albay Şaban Demiraslan yakalanarak adalete teslim edildi."

1683 OPERASYON YAPILDI

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili şu bilgileri verdi; "1 haziran-26 eylül tarihleri arasında FETÖ’ye yönelik 1683 operasyon yapıldı. 2 bin 500 şahıs gözaltına alındı, 510’u tutuklandı. Masum vatandaşlarımızın üzerine ateş açmaktan geri durmayan hain FETÖ'cülerin inlerine giriyor, her birini tek tek yakalayıp adalete teslim ediyoruz. Terör örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek." 

FETÖ'CÜ HAİN ADALETE TESLİM EDİLDİ

Bakan Yerlikaya, "Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 15 Temmuz hain darbe girişimindeki eylemlere ilişkin 328 sanığın yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ'cü Albay Şaban Demiraslan yakalanarak adalete teslim edildi." ifadelerine yer verdi.

"Masum vatandaşlarımızın üzerine ateş açmaktan geri durmayan hain FETÖ'cülerin inlerine giriyor, her birini tek tek yakalayıp adalete teslim ediyoruz. Terör örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek."

AİHMin FETÖnün haberleşme programı ByLocku aklama kararına tepki yağdı!"Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 15 Temmuz hain darbe girişimindeki eylemlere ilişkin 328 sanığın yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü eski Albay Şaban Demiraslan yakalanarak adalete teslim edildi."

Kültür ve Turizm Bakanlığından Altın Portakaldaki FETÖ propagandasına karşı net tavır!

GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK

Yerlikaya, kritik operasyona imza atan Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı'nı ve Aksaray İl Jandarma Komutanlığı'nı tebrik etti.

1683 OPERASYON! 510 TUTUKLAMA

Öte yandan Bakan Yerlikaya, 1 Haziran-26 Eylül tarihleri arasında FETÖ'ye yönelik 1.683 operasyon yapıldığını anımsattı ve operasyonlarda gözaltına alınan 2.500 şahısın 510'unun tutuklandığını bildirdi.

"TERÖR İLE MÜCADELE SÜRECEK" MESAJI

Yerlikaya, "Masum vatandaşlarımızın üzerine ateş açmaktan geri durmayan hain FETÖ'cülerin inlerine giriyor, her birini tek tek yakalayıp adalete teslim ediyoruz" mesajını vererek "Terör örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" dedi.

FETÖ’cü ’Garson’un sırrı! Kod adı tesadüfen verilmedi...FETÖ'CÜ 'GARSON'UN SIRRI! KOD ADI TESADÜFEN VERİLMEDİ...

FETÖ’ye Bank Asya operasyonuFETÖ'YE BANK ASYA OPERASYONU

Bakanlık Altın Portakal’dan çekildiBAKANLIK ALTIN PORTAKAL'DAN ÇEKİLDİ

AİHM’den Türk yargısının kararına büyük saygısızlık!AİHM'DEN TÜRK YARGISININ KARARINA BÜYÜK SAYGISIZLIK!

Bakanlık Altın Portakal’dan çekildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Altın Portakal'daki FETÖ propagandasına karşı net tavır!

Son dakika haberleri... Bu yıl 60'ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Belgesel Yarışması'ndaki FETÖ propagandası içeren Nejla Demirci'nin 'Kanun Hükmü' filmi seçkiden çıkarıldı. Bu kararın üzerine sosyal medyada FETÖ’cüler ve CHP yandaşı isimler filmin geri alınması konusunda destek paylaşımlarda bulundu. FETÖ'cü KHK'lıları savunan yönetmen Demirci, filmin bugün tekrar seçkiye geri alındığı 'Kazandık' paylaşımı ile duyurdu. Bu kararın üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamayla festivalden çekildiklerini açıkladı. 

Bu haber 236627 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP Manisa örgütünden alternatif 19 Mayıs coşkusu 
CHP Manisa örgütünden alternatif 19 Mayıs coşkusu 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel alımı yapılacak! 17 kurum ilanları yayımladı 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel...