Başkan Erdoğan’dan AK Parti Aydın mitinginde önemli...

Başkan Erdoğan'dan AK Parti Aydın mitinginde önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Meydanda 52 bin kişi olduğunu açıklayan Başkan Erdoğan, "Bu ne demektir? 31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz." dedi. Fransa'nın terörün baş destekçisi olduğunu ve Lafarge eliyle teröristlere mağara inşa ettiğini belirten Erdoğan, "Kuzey Suriye’deki Lafarge'ın bütün barınaklarını gömdük." ifadelerini kullandı.

29 Şubat 2024 - 16:12

Başkan Erdoğan ekonomideki büyüme üzerinden muhalefeti eleştirdi: Hani öldük bittik diyordunuz? 
Giriş Tarihi: 29.02.2024 15:19 Güncelleme Tarihi: 29.02.2024 16:11
Başkan Erdoğan'dan AK Parti Aydın mitinginde önemli açıklamalar
'Ekonomi üst üste 14 çeyrek büyüdü' Erdoğan'dan muhalefete tepki: Hani 'yandık, bittik' diyordunuz!

Başkan Erdoğan’dan AK Parti Aydın mitinginde önemli açıklamalar
Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Meydanda 52 bin kişi olduğunu açıklayan Başkan Erdoğan, "Bu ne demektir? 31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz." dedi. Fransa'nın terörün baş destekçisi olduğunu ve Lafarge eliyle teröristlere mağara inşa ettiğini belirten Erdoğan, "Kuzey Suriye’deki Lafarge'ın bütün barınaklarını gömdük." ifadelerini kullandı. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrektir büyüdüğüne dikkat çeken "battık, bittik" diyen muhalefete sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye ekonomisi yüzde 4.5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüydü, muhalefet hani yandık bittik öldük diyordunuz ne oldu." şeklinde konuştu.
Hani öldük bittik diyordunuz?Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
Erdoğandan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyümeCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde önemli mesajlar verdi.

Başkan Erdoğan ekonomideki büyüme üzerinden muhalefeti eleştirdi: Hani öldük bittik diyordunuz?Başkan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Aydın'da düzenlenen miting programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan devamlı darbecilerle boğuştuklarını ifade ederken "Saldırıların gerisinde emperyalistler var" dedi. Başkan Erdoğan diğer yandan Fransa'nın terör destekçisi olduğunu söylerken "Yaptıkları mağaralara teröristleri gömdük" ifadelerini kullandı. Türk ekonomisinin yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Başkan Erdoğan muhalefete tepki göstererek"Hani ekonomi kötüye gidiyordu. Hani öldük bittik diyordunuz?" dedi. İşte detaylar...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Aydın'da düzenlenen miting programında açıklamalarda bulundu.

"SANDIKLARI PATLATALIM"

Bugün adı gibi Aydın, cesur efeleriyle dünyaya nam salmış Aydın'da sizlerle olmak mutluluk duyuyorum. Aydın geçtiğimiz Mayıs seçimlerinde %40 düzeyinde bir oyla yanımızda yer aldı. Bu oy oranı Aydın'la bizim gönül bağımızı ifade etmekten çok uzak. İnşallah Aydın'da 31 Mart'ta büyükşehir ve ilçelerinden güzel haberler bekliyoruz. Şu anda meydanda katılım 52 bin. Bu ne demektir. 31 Mart günü sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz.

Adnan Menderes ülkesine ve milletine yaptığı hizmetlerin bedelini canını dar ağacında vererek ödedi. Türkiye'nin demokrasi adımları her kargaşada ne yazık ki kesintiye uğradı. Bu defa durum farklı. Kendi iç meselelerimizle uğraşırken bizimle aynı seviyede olan ülkeler aldı başını gitti.
AK Parti Aydın mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar
"AYDIN BİZE ADNAN MENDERES'İN EMANETİ"

Ülkemizin darbeler zincirinin önemli halkalarından biri de 28 Şubat postmodern darbesiydi. Ülkemiz demokrasi tarihinin utanç verici sayfalarından biridir. Aydın bize Adnan Menderes'in emanetidir. Menderes'i hoyratça başbakanlık koltuğundan indirip dar ağacına gönderen zihniyet 28 Şubat darbesinde daha incelikli metotlar kullandı. Kılık kıyafetinden dolayı kadınların okuma ve çalışma haklarının gasp edildiği, sermayenin renklere bölünerek baskı altına alındığı, bazı medya organlarının darbe bülteni gibi yayınlar yaptığı özgürlük namına ne kadar değer varsa hepsinin çiğnendiği o karanlık günleri unutmadık, unutmayacağız. Biz e kendi siyasetimizde darbecilerle sık sık yüz yüze geldik.

"SİLAH ÇEKTİLER KAN DÖKTÜLER"

İBB Başkanlığı görevinden daha süremiz dolmadan darbecilere selam duran hukukçuların kararlarıyla görevimizden uzak tutuldum. Cumhuriyetimize milli iradeye, demokrasimize kast eden tuzaklarla daha nice sinsi senaryolarla karşılaştık. Ardından uyduruk gazete kupürleriyle partimizi kapatmaya çalıştılar. Gezi olaylarıyla sokakları karıştırmaya çalıştılar. FETÖ'nün darbe girişimiyle milli iradeyi esir almaya çalıştılar. 15 Temmuz darbe girişimiyle milletimize silah çektiler, kan döktüler.

"FRANSA TERÖRÜN BAŞ DESTEKÇİSİ OLDU"

Türkiye'yi istedikleri gibi yönetmek isteyen emperyalist güçlerin olduğunu biliyoruz. Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl kavgayı bunlara karşı verdik. Cudi'de, Gabar'da verdik. Bunları mağaralara gömdük. Ve terk ettiler. Gittiler. Bakıyorsunuz bir taraftan Fransızların çimento ürünü Türkiye'ye geldi ve bunlar mağaraları yaktılar. Kime teröristlere. Fransa ne yazık ki terörün adeta baş destekçisi oldu. Baş edemedi. Biz ne yaptık? Kuzey Suriye'deki bütün barınaklarını gömdük.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Kovid ve Rusya- Ukrayna savaşı olmasa daha neler yapardı kim bilir. En büyük başarımızın ülkemizi demokrasi ve kalkınma rotasında tutmak olmuştur. Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu biliyoruz ama artık işleri daha zor. Türkiye artık eski Türkiye değil. Artık bambaşka bir Türkiye var, bambaşka bir devlet var. Bu millet bir daha rahmetli Menderes'in ardından olduğu gibi gözyaşı dökmeyecektir. Bu miilet bir daha hiçbir sinsi girişimin tekerrürüne izin vermeyecektir.

AYDIN'DAN HEPSİNİ İKAZ EDİYORUM

Sağda solda kendi kendilerine gelin güvey olan varsa, Aydın'dan hepsini ikaz ediyorum. Hayalinizde 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat gibi bir darbe veya cunta girişimi varsa, karşılaşacakları gerçek en hafif tabirle 15 Temmuz olacaktır. Bugün de çözmemiz gereken sıkıntılar var. Bunları milli irade hırsızlarının, demokrasi hazımsızlarının eline teslim ederek değil, daha çok mücadele vererek, daha çok alınteri dökerek çözeceğiz. Çalışarak, üreterek, alınteri dökerek, tehditlere direnerek büyütmeyi sizlere taahhüt ediyoruz.

TÜRKİYE EKONOMİSİ ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Büyüme rakamları oldukça iyi geldi. Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüye gidiyordu. İşte buyrun... Ekonomi üst üste 14 çeyrek büyüdü. Bu oranla AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke olduk. Milli hasılamız ilk kez bir trilyon dolar sınırının üzerine çıktı. Hani muhalefet öldük, bittik diyordunuz... Ne oldu?

Bahçeli’den Kandil’le ittifak kuran CHP’ye çok sert sözler
Üst üste 14 çeyrek büyük çok önemli bir başarı"ÜST ÜSTE 14 ÇEYREK BÜYÜK ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARI"

Allah'ın her köşesine ayrı bir güzellik bahşettiği Aydın'ı biz de 21 yılda 177 milyar lira kamu yatırımı yaparak geliştirdik, büyüttük, zenginleştirdik. Eğitimde, şehrimize 3 bin 494 yeni derslik kazandırdık. Gençlik ve sporda, 12 bin 306 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık, 43 adet spor tesisi inşa ettik. Sosyal yardımlarda, Aydınlı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için 7 milyar lira tutarında kaynak aktardık. Sağlıkta, aralarında bin 499 yataklı 25 hastanın de olduğu 63 adet sağlık tesisi yaptık. Yatak kapasitesi 950 olan Aydın Şehir Hastanemiz ile birlikte 8 sağlık tesisinin yapımına devam ediyoruz.

TOKİ eliyle 2 bin 75 konutu sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bin 552 konutun inşasına devam ediyoruz. Şehrimizde 9 bin 717 riskli bağımsız bölümün kentsel dönüşümünü gerçekleştirdik. İktidara geldiğimizde Aydın'da 7 adet atık su arıtma tesisi varken bugün 34 adet atık su arıtma tesisi ile belediye nüfusunun yüzde 88'ine hizmet veriyoruz. Bunları kimin yapması lazım? Belediyenin yapması lazım. Aydın'daki 4 millet bahçesi projemizden 2'sini tamamlayıp hizmete sunduk, diğerleri ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kimin yapması gerekirdi? Belediyenin. Ulaştırmada, 114 kilometreden devraldığımız Aydın'ın bölünmüş yol mesafesini 408 kilometreye çıkardık. İzmir-Aydın otoyolunu, Aydın çevre yolunu tamamlayarak trafiğe açtık. Şehir hastanesi yolunu da biz yapıyoruz. İlk 80 kilometresini trafiğe açtığımız Aydın-Denizli otoyolunun kalan 60 kilometrelik kısmını inşallah bu yıl sonuna kadar tamamlıyoruz.

DİDİM'E DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Didim'e de önümüzdeki yıl doğal gaz arzını sağlayacağız.

MUHALEFET BÜYÜME TOKADI

Bugün açıklanan 2023 yılı büyüme rakamları hamdolsun oldukça iyi geldi. Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüydü, ekonomi kötüye gidiyordu? Böylece ekonomimiz üst üste 14 çeyrektir büyüme başarısı gösterdi. Bu oranla Avrupa Birliği ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke olduk. Gayri safi yurtiçi hasılamız 1 trilyon 119 milyar dolarla ilk kez 1 trilyon dolar sınırın üzerine çıktı. Muhalefet hani yandık, bittik, öldük diyordunuz, ne oldu? Aydın 31 Mart akşamında bu muhalefete dersini verecek ben size inanıyorum.Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitingine katılmak üzere Aydın'a geldi. Başkan Erdoğan, burada Vali Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ve yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçekle karşılandı. Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitingine katılmak üzere Aydın'a geldi. Başkan Erdoğan, burada Vali Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ve yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçekle karşılandı.

Bugüne kadar yaptıklarımızla beraberce atlattığımız badirelerle, geleceğe yönelik yol haritamızla hep sizlerin huzurunda olduk. Milletimize asla yalan söylemedik, yapamayacağımız işin sözünü vermedik. Sözünü verdiğimiz her işi yapmak için de canla başla çalıştık, çabaladık. Hiç şüphesiz eksiklerimiz olmuştur ama asla milletimizin karşısında başımızı eğecek yalanımız, hele hele ihanetimiz asla vaki değildir. 31 Mart seçimleri için sizlerin karşısına çıkarken arkamızda 21 yıllık eser ve hizmet karnemiz, önümüzde elhamdülillah Türkiye Yüzyılı şehirlerini inşa etmek için gerçek belediyecilik sözümüz var.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 236662 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...