İSLAM ORDU'SU ŞART..YAHUDİ DÜŞMANLIĞIMI İNSANLIK...
Zülfikar Gençtürk

Zülfikar Gençtürk

İSLAM ORDU'SU ŞART..YAHUDİ DÜŞMANLIĞIMI İNSANLIK GÖREVİMİ

08 Mart 2017 - 08:42 - Güncelleme: 24 Mayıs 2017 - 08:50

  İSLAM ORDU'SU ŞART..YAHUDİ DÜŞMANLIĞIMI İNSANLIK GÖREVİMİ

09 Şubat 2009 10:12

 Aşağıdaki yazıyı, Başbakanımız Erdoğan'ın 2009 yılındaki Davos çıkışı sonrası 09-Şubat-2009 Tarihinde yazmıştık,Dünyadaki ve Ülkemizdeki Yahudi vatandaşlarımızı incitmemek için,ne yazık ki yaklaşık 4 yıl geçmesine rağmen İsrail'i yönetenler,daha da barbarlaştı, BM'lerde bir işe yaramıyor Bize düşen görev, Büyük önder Atatürk'ün açıklanmayan vasiyetinde ön gördüğü, İstanbul Merkezli,Türkiye'nin önderliğinde Mısır,Pakistan,Suudiarabistan, Endenozya ve diğer İslam ülkelerinin katılımıyla, AB örneği İstanbul'da İslam Parlemontosu ve Başkanı İslamı temsil eden Halife tayin edilmesi. Halife Üye Ülkelerden dönüşümlü seçilmesi,ayrıca Üye Ülkelerden Oluşacak İslam Ordusu. Ancak böyle bir oluşum İslam Ülkelerine Yapılan Saldırıları önleyebilir.  

YAHUDİ DÜŞMANLIĞI'MI İNSANLIK GÖREVİ Mİ?       

İsrail halkını yönetenler ise kanlı eylemleriyle isyan ve hainlik yolunu tutmuşlardır...Başbakanımız Recep Tayyip  ERDOĞAN’ın Davosta’ki çıkışının ardından çok şey söylendi ve yazıldı.  Bunların bir kısmı Başbakanın haklı gerekçelerine dem vurarak bu çıkışı onaylar ve hatta alkışlarken bir kısım yorumlar’ da bu çıkışın  “anti-semitizmi (Yahudi düşmanlığını) körükleyebileceği yönündeydi.

Öncelikle İsrail Devletinin uyguladığı politikaları bütün  Yahudilerin onayladığı var sayımına dayanan  İsrail’ in  Yahudilerinin tamamıyla özdeşleştirilmesinin büyük bir haksızlık olduğunu görmek gerekir. Evet ! Büyük bir haksızlık ! Siyonist ideoloji doğrultusunda, insani duyguları hiçe sayarak, Uluslar arası  hukuk kurallarını göz göre göre çiğneyerek kadın-çocuk demeden büyük ve kanlı bir katliama girişmenin Yahudilik gereği gibi görülmesi her şeyden önce Yahudilere karşı büyük bir haksızlıktır.

Dünya bir çok Yahudi entellektüelin ve yine Yahudi cemaatlerden önemli bir bölümün, İsrail’in politikalarını en az Başbakanımız kadar şiddetle eleştirdiğini biliyoruz . İşte tam da bu noktadan hareketle İsrail’e tepki verilmeli ve şiddetli eleştiriler çeşitli platformlarda yapılmalıdır.       Bu tepkiler her şeyden önce, İsrail’in politikalarıyla özdeşleşme tehlikesi yaşayan Yahudiler için öncelik vermek gerekir. Açıkça söylemek gerekir ki  bütün Milletler, Devletler ve Din  Mensupları için orta doğudaki bu kanlı operasyonlarında durdurulması önemli ve önceliklidir.        

Bu durum dünyanın dört bir yanında yaşayan Yahudiler için çok daha fazla  önem arz etmektedir. Yazının başında sorduğumuz soruyu artık cevaplayabiliriz; İnsanlık görevi hem de öncelikle İsrail’in politikalarından en fazla zarar görebilen Yahudiler için....       

Gördük ki Başbakanımızın Davosta ki çıkışının ardından Dünya Milletleri başta İslam ülkeleri olmak üzere, Osmanlı özlemini dile getirmekteler. Başta Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve lideri bulunduğu Adalet ve Kalkınma Partisi ve ekibi Sayın Bülent ARINÇ,Sayın Ömer ÇELİK, Sayın Abdülkadir AKSU, Sayın Cemil ÇİÇEK, Sayın Haluk İPEK, Sayın Necati ÇETİNKAYA nın Bu ekip’in anlayışı İNSAN mefhumunun bir fert, aile ve bir Milletten ibaret olmadığı, hangi cinsten olursa olsun, hangi bölgede yaşarsa yaşasın bütün insanlar İNSAN kavramı içine girer.

Hepsinin yaşama hakkı vardır. İhtiyaçlarının karşılanması, taşıdıkları haklardan biridir. Güven, Adalet, Şeref ve diğer nimetlerden faydalanmaları hepsinin hakkıdır. O halde <İnsanlığın Refahı> demek bir ferdin, bir ailenin veya bir Milletin refahı demek değildir. Onun refahı demek, İnsanlığın bütün fertlerinin refahı demektir.  

Bir kişi refah içinde yüzer on kişi üzüntü ve sıkıntı içinde kıvranırken: İnsanlık Refah İçindedir demeye asla hakkımız yoktur. Mutluluk ve Saadet bir ferdin, bir sınıfın veya bir ulusun saadeti demek değildir. Sadece ondan ibaret değildir...    Mutluluk bütün insanlığın mutluluğuyla oluşur...Bizim Başbakanımız ve ekip’ i  bütün övgüler, yücelikler alemlerin Rabb-ı Allah’a mahsus olduğunu ve gerçek Melik’ e karşı kendilerini vefakar bir vazifeli kabul ederek. İtaat ve Vefa yolunu tutmuşlardır.

  Zülfikar GENÇTÜRK -09/Şubat/2009  

http://www.15-temmuz.net haberleri
E-Posta: [email protected]
Twitter: @zulfikargenctu1

Bu yazı 140396 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar