Ünlülerin çıplak fotoğraflarını sızdıran hacker'a hapis
30 Ağustos 2018,
Jennifer Lawrence ve Kirsten Dunst gibi Hollywood yıldızlarının ve Kate Upton gibi modellerin çıplak fotoğraflarını sızdıran hacker'a hapis
2014 yılında 200 kadar Hollywood yıldızının iCloud hesaplarını hack'leyerek internete sızdıran George Garofano adlı hacker, hapis cezası aldı.
8 ay hapis cezası alan 26 yaşındaki Connecticut'lı adam aralarında Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst ve Kate Upton da olan pek çok ünlü ismin özel fotoğraflarını sızdırmıştı.
Açlık Oyunları serisinin yıldızı Jennifer Lawrence'ın çıplak ve iç çamaşırlı fotoğrafları, ilk olarak görsel paylaşım sitesi 4chan'de yayımlanmıştı.
Fotoğraflar ardından birçok sosyal medya kanalında paylaşılarak hızla yayıldı.
Oscar'lı oyuncu, sızdırılan fotoğrafları nedeniyle büyük üzüntü yaşamıştı.
Hacker'lar, Jennifer Lawrence'ın seks videosunu yayınlayacağı tehdidinde de bulunmuştu.
Bu tehdit sonrası FBI harekete geçmişti.
Fotoğrafta Immobile'nin video oyunu oynarken eşiyle ilgilenmemesi sosyal medyanın gündemine oturdu.
Ciro Immobile'nin eşi Jessica Melena'nın yanında oyun oyması kısa sürede takipçilerinin yorum yağmuruna tutuldu.
Futbolcu hakkında eşinin yanında oyun oynuyor yorumları yapıldı.
2014 yılından evlenen ve iki kız çocukları olan Ciro Immobile ve Jessica Melena, sosyal medya hesaplarından pozlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor.
İşte ikilinin bazı pozları...
YORUMLAR