Türkiye Akdeniz’de sahte kabadayılığa izin vermedi! Akdeniz...

Türkiye Akdeniz'de sahte kabadayılığa izin vermedi! Akdeniz Fırtınası ile gazımıza göz dikenleri titretti.

Avrupa’nın sömürgeci damarı hortladı. Bir elinde havuç, diğerinde sopayla Akdeniz’in enerji kaynaklarına el koymaya kalkıştı. Türkiye, sahte kabadayılığa izin vermedi. Akdeniz Fırtınası ile petrolümüze, gazımıza göz dikenleri titretti. Türkiye'nin hamleleriyle Doğu Akdeniz ve Libya'da büyük hüsrana uğrayan Fransa'dan Türkiye'yi hedef alan bir açıklama daha geldi. Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, AB'nin 'Türkiye'ye karşı gerçekleştirilebilecek misillemelerin konuşulduğunu aktardı.

07 Eylül 2020 - 08:21 - Güncelleme: 07 Eylül 2020 - 08:26

 'de sahte kabadayılığa izin vermedi!  ile gazımıza göz dikenleri titretti

Giriş Tarihi: 6.9.2020  17:21Son Güncelleme: 7.9.2020  07:41

Avrupa’nın sömürgeci damarı hortladı. Bir elinde havuç, diğerinde sopayla ’in  kaynaklarına el koymaya kalkıştı. , sahte kabadayılığa izin vermedi.  ile ümüze, gazımıza göz dikenleri titretti.

Saçmalamayın

, sahte kabadayılığa izin vermedi.  Fırtınası ile ümüze, gazımıza göz dikenleri titretti.

Avrupa'nın sömürgeci damarı hortladı. Bir elinde havuç, diğerinde sopayla Akdeniz'in  kaynaklarına el koymaya kalkıştı.

 ise donanmayı, Jetleri sahaya çıkardı. gövde gösterisi yaptı. Avrupa da içimizdeki bazıları da mayına bastı! hepsi dondu kaldı.

Fransa bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı! Ne yapacaklarını şaşırdılar

Son dakika haberleri... 'nin hamleleriyle  ve 'da büyük hüsrana uğrayan 'dan Türkiye'yi hedef alan bir açıklama daha geldi. Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves 'nin diğer ülkelerindeki mevkidaşları ile 'Türkiye'ye karşı gerçekleştirilebilecek misillemelerin' halihazırda konuşulduğunu aktardı.

Fransa bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı! Ne yapacaklarını şaşırdılar

Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de karşılıklı NAVTEX ilanlarıyla başlayan gerilim her geçen gün artarken, Fransa'dan küstah bir tehdit daha geldi.

'ANA GÜNDEM MADDESİ TÜRKİYE OLACAK'

Bölgede yaşanan gerilimde Yunanistan'a destek veren Fransa'nın Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Avrupa Konseyi toplantısında ana gündem maddesinin, Türkiye'nin Yunanistan ve Güney Kıbrıs ile yaşadığı gerilim olacağını söyledi ve Türkiye'ye yaptırım seçeneğinin masaya yatırılacağını ifade etti.

Fransa bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı! Ne yapacaklarını şaşırdılarAKLINCA TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETTİ

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, AB'nin diğer ülkelerindeki mevkidaşları ile "Türkiye'ye karşı gerçekleştirilebilecek misillemelerin" halihazırda konuşulduğunu aktardı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki amaçlarıyla ilgili olarak görüşmelere başlaması gerektiğini öne süren Le Drian, "Erdoğan elimizde birtakım seçenekler olduğunu biliyor" dedi.

Fransa Doğu Akdenize savaş gemisi gönderdiFRANSA DOĞU AKDENİZ'E SAVAŞ GEMİSİ GÖNDERDİ

Fransa neden Türkiyenin karşısına dikiliyor? Macron Doğu Akdenizde amacı ne?FRANSA NEDEN TÜRKİYE'NİN KARŞISINA DİKİLİYOR? MACRON DOĞU AKDENİZ'DE AMACI NE?

: 'Akdeniz Fırtınası'ndan ilk görüntüler geldi! İşte nefes kesen o anlar...

 haberi: Türkiye ile KKTC, 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatını bugün başlattı. Dört gün sürecek tatbikattan ilk görüntüler geldi.  görüntüleri, "Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımıyla her yıl planlı olarak icra edilen ve 10 Eylül’e kadar sürecek olan Şehit Yüzbaşı Cengiz TOPEL Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı başarıyla devam ediyor." notu ile paylaştı.

Giriş Tarihi: 6.9.2020  17:21Son Güncelleme: 7.9.2020  07:41ABONE OL 

Son dakika: 'Akdeniz Fırtınası'ndan ilk görüntüler geldi! İşte nefes kesen o anlar...

Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 6-10 Eylül tarihleri arasında 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatını gerçekleştirecek. Tatbikat bu sabah başlarken, ilk görüntüler de geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan tatbikat görüntüleri nefesleri kesti.

Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 tatbikatından görüntüler paylaşıldı 

MSB'DEN 'AKDENİZ FIRTINASI' PAYLAŞIMI

Milli Savunma Bakanlığı nefes kesen tatbikata ilişkin Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Tatbikat görüntülerinin yer aldığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin katılımıyla her yıl planlı olarak icra edilen ve 10 Eylül'e kadar sürecek olan Şehit Yüzbaşı Cengiz TOPEL Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı başarıyla devam ediyor.

RUM MEDYASINDA KORKU MANŞETLERİ ATILDI

Türkiye ile KKTC'nin tatbikatı Rum medyasında endişeye neden oldu. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde tek gündem 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatı olurken, Girne semalarında Türk halkını selamlayan helikopterlere dikkat çekildi.

Rum medyası, Türkiye'nin Yunanistan'a bu tatbikat ile hem yanıt hem de gözdağı verdiğini belirten manşetler attı.

DOĞU AKDENİZ'DE NELER OLUYOR?

Türkiye, Doğu Akdeniz'de Oruç Reis ile sondaj faaliyetlerini sürdürüyor. Diplomatik kanalların açık tutulması gerektiğini ifade eden, her zeminde herkesle, önkoşulsuz görüşebileceğini bildiren Türkiye, hiçbir oldubittiye izin vermeyeceğini belirtiyor.

Avrupa'nın şımarık çocuğu Yunanistan ise, masadan kaçarken, Fransa başta olmak üzere arkasına aldığı devletlere güvenerek gerilimi tırmandırıyor. Yunanistan'ın küstah hamlelerine anında yanıt veriliyor.

Son dakika! 'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

Giriş Tarihi: 06.09.2020  17:15 Güncelleme Tarihi: 07.09.2020  07:16

'un İlkadım ilçesinde herkesi dehşete düşüren anlar yaşandı. Samsun'da kaldıkları çocuk yuvasındaki bir kız grubu arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası 2 kız çatıya çıkara intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kızları uzun uğraşlar sonucu ikna edip çatıdan indirmeyi başardı. Yaşanan bu anlarda kızların arkadaşları sinir krizi geçirdi. Samsun'da yaşanan bu son dakika haberinin detayları ve o anlara ait fotoğraflar da ortaya çıktı.

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ

Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

Son dakika... 'da herkesi dehşete düşüren anlar yaşandı. Samsun İlkadım ilçesinde yaşanan  girişimi olay yarattı. Samsun'da kız grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları çocuk yuvasının çatısına çıkarak, intihara kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilip, indirilirken, arkadaşları da ağlayarak, sinir krizi geçirdi.

Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

Olay, saat 15.00 sıralarında, İlkadım ilçesinde bulunan Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası Evleri'nde meydana geldi. Yuvada kalan kız grubu arasında, bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

'da nda dehşete düşüren anlar! lar el ele a kalkıştı

Son dakika haberleri: Samsun'daki çocuk yuvasında dehşete düşüren olay! - Son Dakika Haberleri İnternet'da,  grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları nın çatısına çıkarak, a kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilip, indirilirken, arkadaşları da ağlayarak, sinir krizi geçirdi.

Kızlar el ele intihara kalkıştı!

Samsun'da, kız grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları çocuk yuvasının çatısına çıkarak, intihara kalkıştı.

Olay, saat 15.00 sıralarında, İlkadım ilçesinde bulunan Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası Evleri'nde meydana geldi. Yuvada kalan kız grubu arasında, belinmeyen nedenle kavga çıktı.

EL ELE İNTİHARA KALKIŞTILAR
Kavga sırasında 2 kız çocuğu, binadaki camları kırarak, çıktıkları çatıda intihara kalkıştı.

İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilerek, eyleminden vazgeçildi.

Bu anlara tanık olan çocukların arkadaşları da bina önünde gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. İntihara kalkışan 2 kız ve sinir krizi geçiren 4 kız, sağlık kontrolü için ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

Kavga sırasında 2 kız çocuğu, binadaki camları kırarak, çıktıkları çatıda intihara kalkıştı. İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilerek, eyleminden vazgeçildi. Bu anlara tanık olan çocukların arkadaşları da bina önünde gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. İntihara kalkışan 2 kız ve sinir krizi geçiren 4 kız, sağlık kontrolü için ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ 

Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı
Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı
Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı
Son dakika! Samsun'da dehşet anları! Kızlar intihara kalkıştı

Samsun'da çocuk yuvasında dehşete düşüren olay!

Samsun'da, kız grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları çocuk yuvasının çatısına çıkarak, intihara kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilip, indirilirken, arkadaşları da ağlayarak, sinir krizi geçirdi.

Samsun İlkadım'daki Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası Evleri'nde, kız grubu arasında çıkan kavga sırasında 2 kız çocuğu çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilerek, eyleminden vazgeçildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında, İlkadım ilçesinde bulunan Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası Evleri'nde meydana geldi. Yuvada kalan kız grubu arasında, belinmeyen nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında 2 kız çocuğu, binadaki camları kırarak, çıktıkları çatıda intihara kalkıştı. 

İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilerek, eyleminden vazgeçildi. Bu anlara tanık olan çocukların arkadaşları da bina önünde gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. İntihara kalkışan 2 kız ve sinir krizi geçiren 4 kız, sağlık kontrolü için ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Samsun'da, kız grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları çocuk yuvasının çatısına çıkarak, intihara kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilip, indirilirken, arkadaşları da ağlayarak, sinir krizi geçirdi.

Bu haber 291405 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gözler Başkan Erdoğan - Özgür Özel görüşmesinde... Hangi konular gündeme gelecek? Özgür Özel kimlerle görüştü?
Gözler Başkan Erdoğan - Özgür Özel görüşmesinde... Hangi...
Gözler Başkan Erdoğan - Özgür Özel görüşmesinde... Hangi konular gündeme gelecek? Özgür Özel kimlerle görüştü?
Gözler Başkan Erdoğan - Özgür Özel görüşmesinde... Hangi...