Son dakika: Milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu’ndan tarihi...

Son dakika: Milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu'ndan tarihi başarı! Gümüş madalya garanti altın...

Son dakika... Tokyo 2020'ye bu sabah Filenin Sultanları'ndan gelen kötü haberle üzülmüştük. Buse Naz Çakıroğlu'ndan gelen haberle sevindik. Olimpiyatlarda kadınlar 51 kilo finalinde yarışan Buse Naz Çakıroğlu, finale çıkarak gümüş madalyayı garantiledi! Buse Naz altın madalya için yarışacak.

04 Ağustos 2021 - 09:03 - Güncelleme: 04 Ağustos 2021 - 09:54

Son dakika: Milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu'ndan tarihi başarı! Gümüş madalya garanti altın...

Giriş Tarihi: 4.8.2021  08:13 Son Güncelleme: 4.8.2021  08:26

Buse Naz Çakıroğlu finalde! Tokyo'da tarih yazıyor

Buse Naz Çakıroğlu finalde! Tokyo'da tarih yazıyorSon dakika haberine göre: 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın boks branşında kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, yarı finalde Tayvanlı rakibini yenerek finale yükseldi.

Son dakika: Milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu'ndan tarihi başarı! Gümüş madalya garanti altın...

Son dakika... Tokyo 2020'ye bu sabah Filenin Sultanları'ndan gelen kötü haberle üzülmüştük. Buse Naz Çakıroğlu'ndan gelen haberle sevindik. Olimpiyatlarda kadınlar 51 kilo finalinde yarışan Buse Naz Çakıroğlu, finale çıkarak gümüş madalyayı garantiledi! Buse Naz altın madalya için yarışacak.

Son dakika haberi... Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları boksta kadınlar 51 kilo yarı finalinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Tayvanlı rakibini yenerek finale yükseldi. Bu sonuçla Buse Naz Çakıroğlu, gümüş madalyayı garantiledi. Buse Naz'ın maç sonundaki sevinci görülmeye değerdi...

Taylandlı rakibi karşısında ilk roundu 5-0, ikinci roundu 3-2 kazanan Buse Naz Çakıroğlu son roundu da kazanarak finale çıktı!

Sporcumuz, 7 Ağustos 08.15'de olimpiyat şampiyonluğu için ringe çıkacak.

Kokugikan Arena'da Buse Naz, Çin Taipeisi'nden Hsiao-Wen Huang'la karşılaştı.

Buse Naz, ilk rauntta oldukça iyi bir performans gösterdi ve 5 hakemin de tam puanını aldı. İkinci rauntta da 5 hakemin 3'ünden fazla puan alan Buse Naz, son rauntta da üstünlüğünü korudu ve adını finale yazdırdı.

Çin Taipeisi'nden Hsiao-Wen Huang ise bronz madalyada kaldı.

Buse Naz'ın altın madalya mücadelesi vereceği final maçı 7 Ağustos Cumartesi günü TSİ 08.15'te yapılacak.

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener de izledi.

BAKAN KASAPOĞLU DA TAKİP ETTİ

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener de izledi.

FİNALDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

Krasteva'nın bir Avrupa şampiyonluğu, iki kez de dünya ikinciliği bulunuyor.

Buse Naz'ın Krasteva ile final müsabakası 7 Ağustos Cumartesi günü TSİ 08.15'te oynanacak.

Başkan Erdoğan Ankara'daki kriz merkezinde yangınlar hakkında bilgi aldı

Giriş Tarihi: 03.08.2021 Güncelleme Tarihi: 03.08.2021 

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'daki kriz merkezinde yangınlar hakkında bilgi aldı. Başkan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da eşlik etti.

Başkan Erdoğan'a yangın brifingi

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bulunan Kriz Merkezi'nde yangınlar hakkında bilgi aldı.


Başkan Erdoğan, Ankara'da bulunan Kriz Merkezi'ni ziyaret etti. Erdoğan burada yangınlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Son dakika: Başkan Erdoğan'a yangın brifingi! Yangınlar hakkında bilgi aldı

Son dakika: Başkan Erdoğan'a yangın brifingi! Yangınlar hakkında bilgi aldıSon dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'daki kriz merkezinde yangınlar hakkında bilgi aldı. İşte tüm gelişmeleri yakından takip eden Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yangınlar hakkında bilgi aldığı anlar...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'daki kriz merkezinde yangınlar hakkında bilgi aldı.

Tüm kurumların seferber olduğu Türkiye'deki yangınları yakından takip eden Başkan Erdoğan son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Ankara'daki kriz merkezinde konuyu değerlendiren Başkan Erdoğan'a yangın brifingi.

İşte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yangınlar hakkında bilgi aldığı anlar...

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Orman yangınlarıyla mücadelemizde desteğini, geçmiş olsun dileklerini, taziyelerini ileten, yardıma hazır olduklarını bildiren, yardım gönderen tüm dost ülke ve organizasyonlara milletim adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağız.

Orman yangınlarıyla mücadelemizde desteğini, geçmiş olsun dileklerini, taziyelerini ileten, yardıma hazır olduklarını bildiren, yardım gönderen tüm dost ülke ve organizasyonlara milletim adına teşekkür ediyorum.

İnşallah bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağız. ???????? pic.twitter.com/QccU2Ke0TK

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) August 3, 2021

BAŞKAN ERDOĞAN MANAVGAT VE MARMARİS'TE İNCELEMELERDE BULUNMUŞTU

Başkan Erdoğan, yangınların yayılmasının ardından büyük zarar gören Manavgat ve Marmaris'e geçmişti. Burada halkın dertlerini dinleyen Erdoğan, kurmaylarına tek tek sorunların çözülmesi talimatını vermişti. Erdoğan, yangın alanının Afet Bölgesi ilan edildiğini duyurmuş, tüm zararların karşılanacağını aktarmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki merkezde, büyük ekrana yansıtılan görüntüler aracılığıyla yangın bölgelerindeki son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı da eşlik etti.

Türkiye Başkan Erdoğan'ın mücadelesine sessiz kalmadı! On binlerce #SeninleyizReis paylaşımıTÜRKİYE BAŞKAN ERDOĞAN'IN MÜCADELESİNE SESSİZ KALMADI! ON BİNLERCE #SENİNLEYİZREİS PAYLAŞIMI

Bu kez yangınlar için gökyüzünde!BU KEZ YANGINLAR İÇİN GÖKYÜZÜNDE!

Manavgat, Köyceğiz, Çökertme, Marmaris orman yangınlarında son durumMANAVGAT, KÖYCEĞİZ, ÇÖKERTME, MARMARİS ORMAN YANGINLARINDA SON DURUM

Algı operasyonlarına tepki: Bugün birlik olma günüALGI OPERASYONLARINA TEPKİ: BUGÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

İşte ajansların “Help Turkey” manipülasyonunun detayları: 2 milyon mesaj tek merkezden

Yeni Şafak, Türkiye’nin yangınları söndürmekte ‘aciz kaldığı’ algısını yaymak için sosyal medyada başlatılan “Help Turkey” manipülasyonunda yeni detaylara ulaştı.

​İşte ajansların “Help Turkey” manipülasyonunun detayları​: 2 milyon mesaj tek merkezden

Milyonlarca hesaptan aynı anda paylaşılan görsel.

Yeni Şafak, Türkiye’nin yangınları söndürmekte ‘aciz kaldığı’ algısını yaymak için sosyal medyada başlatılan “Help Turkey” manipülasyonunda yeni detaylara ulaştı. Gece yarısı paylaşılan 2 milyon 538 bin tweetin yüzde 71’ine karşılık gelen 1 milyon 813 bini yani yaklaşık 2 milyonu aynı merkezden atıldı.

Yangınları siyasi ranta çevirmek isteyenlere Bahçeli'den sert tepki:
Yaptığınız namertliktir

GÜNDEM

Yangınları siyasi ranta çevirmek isteyenlere Bahçeli'den sert tepki: Yaptığınız namertliktir

Sosyal medyadaki provokasyon adım adım şu şekilde gelişti: Pazar gecesi saat 23.30’da 311 bin, 00.30’da ise 918 bin tweet atıldı. 00.40 sularında “Help Turkey” kampanyası dünya gündemine girdi. 02.30’da 2 milyonun üzerinde mesaj atıldı. Twitter tam 11 saat sonra 10.30’da etiketi spam olarak algılayıp dünya gündeminden sildi.

Ajanslardan Türkiye karşıtı operasyon: Bu neyin provası

GÜNDEM

Ajanslardan Türkiye karşıtı operasyon: Bu neyin provası

Demokrasiye karşı 5’inci kol faaliyeti

GÜNDEM

Demokrasiye karşı 5’inci kol faaliyeti

2 milyon 538 bin tweetin 868 bini yeni oluşturulmuş 14 bin 710 bot ve sahte hesaptan atıldı. Daha eski tarihli 26 bin 713 hesap ise 45 dakika gibi kısa bir sürede tam 945 bin tweet attı. Bu, hesap başına 50’ye yakın tweet atıldığı anlamına geliyor. 1 milyon 813 bin mesaj otomatik olarak aynı merkezden atıldı.

Yeni Şafak yazarı Ersin Çelik’in “Help Turkey etiketinin ürkütücü analizi” başlıklı yazısını okumak için tıklayın.

Bu haber 800750 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu!
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! "İsrail ile...
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı