Son dakika: Başkan Erdoğan Biden ile Roma’da bir araya gelecek

Son dakika: Başkan Erdoğan Biden ile Roma'da bir araya gelecek

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekim sonunda Roma’da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi marjında ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşeceği öğrenildi. İkili görüşmede Suriye meselesi, S-400 ve F-35 sorunu gibi konuların ele alınması bekleniyor..

29 Eylül 2021 - 07:44

Son dakika: Başkan Erdoğan Biden ile Roma'da bir araya gelecek

Giriş Tarihi: 28.9.2021  16:55 Son Güncelleme: 29.9.2021  07:22

SON DAKİKA: Roma'da kritik zirve! Başkan Erdoğan ile Biden görüşecek!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekim sonunda Roma’da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi marjında ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşeceği öğrenildi.

SON DAKİKA: Roma’da kritik zirve! Başkan Erdoğan ile Biden görüşecek!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden Roma'da bir araya gelecek. 30 Ekim'de yapılacak olan Roma G-20 Zirvesi'ne iki lider de katılacak. Toplantıda iki lider programlarına göre uygun zaman diliminde görüşme gerçekleştirecek.

Erdoğan ile Biden konuşmasında ikili ilişkilerin yanı sıra, Suriye meselesi, S-400 ve F-35 sorununun da ele alnması bekleniyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden, Birleşmiş Milletler Zirvesi'ne katılmış ancak görüşme gerçekleştirmemişti.

Son dakika: Başkan Erdoğan Biden ile Roma'da bir araya gelecek

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekim sonunda Roma’da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi marjında ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşeceği öğrenildi. İkili görüşmede Suriye meselesi, S-400 ve F-35 sorunu gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Son dakika: Başkan Erdoğan Biden ile Roma’da bir araya gelecekBaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşeceği öğrenildi.

EKİM AYINDA İTALYA'DA

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekim ayı sonunda İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi'ne katılacak.

,

ZİRVE KAPSAMINDA BIDEN İLE GÖRÜŞME

Erdoğan, zirve kapsamında ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşecek.

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Erdoğan ile Biden konuşmasında ikili ilişkilerin yanı sıra, Suriye meselesi, S-400 ve F-35 sorununun da ele alnması bekleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden, Birleşmiş Milletler Zirvesi'ne katılmış ancak görüşme gerçekleştirmemişti.

600

ERDOĞAN-PUTİN GÖRÜŞMESİ BUGÜN

Erdoğan, 29 Eylül'de Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşecek. İkilinin görüşmesinde Suriye ve ikili ilişkiler ile bölgesel konular değerlendirilecek.

ERDOĞAN-PUTİN GÖRÜŞMESİ BUGÜN

Bu haber 990755 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu!
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! "İsrail ile...
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı