PKK elebaşı Murat Karayılan’dan küstah sözler: Türkiye’yi...

PKK elebaşı Murat Karayılan'dan küstah sözler: Türkiye'yi dönüştürüp, özerklik kuracağız

7'li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK, Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarının ardından olası bir iktidar olma durumunda Türkiye planlarını açıkladı. PKK terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan, PKK'nın bölücü olmadığını, Türkiye'yi dönüştürmek istediğini, özerklik getirerek ülkede birlik getirmek istediklerini söyleyip yine muhalefete destek vererek iktidarı hedef aldı.

28 Nisan 2023 - 16:33

7'li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK vaadini açıkladı: Türkiye'de özerklik kuracağız. 

Giriş Tarihi: 28.4.2023  15:15 Son Güncelleme: 28.4.2023  16:28

Terörist Murat Karayılan'dan skandal açıklama! 'PKK'nın umudu Kılıçdaroğlu'

SON DAKİKA: PKK elebaşı Murat Karayılan'dan küstah sözler: Türkiye'yi dönüştürüp, özerklik kuracağız

SON DAKİKA HABERİ: Terör örgütü PKK elebaşlarından açıklamalar gelmeye devam ediyor. 7'li koalisyona destek açıklamaları yapan PKK, özerklik ve terörist başı Öcalan'a özgürlük talebini de ortaya koydu. Örgütün sözde en üst yöneticilerinden Murat Karayılan, "Biz Türkiye’yi bölmek değil; biz Türkiye'yi dönüştürmek, Türkiye’yi demokratikleştirmek, demokratik cumhuriyet sistemi içerisinde Kürtlerin de özerklik sistemiyle gönüllü birliğini kurmak istiyoruz." dedi.

SON DAKİKA: PKK elebaşı Murat Karayılan’dan küstah sözler: Türkiye’yi dönüştürüp, özerklik kuracağız

7'li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK vaadini açıkladı: Türkiye'de özerklik kuracağız

7'li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK, Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarının ardından olası bir iktidar olma durumunda Türkiye planlarını açıkladı. PKK terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan, PKK'nın bölücü olmadığını, Türkiye'yi dönüştürmek istediğini, özerklik getirerek ülkede birlik getirmek istediklerini söyleyip yine muhalefete destek vererek iktidarı hedef aldı.

7’li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK vaadini açıkladı: Türkiye’de özerklik kuracağız7'li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK, Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarının ardından olası bir iktidar olma durumunda Türkiye planlarını açıkladı. PKK terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan, PKK'nın bölücü olmadığını, Türkiye'yi dönüştürmek istediğini, özerklik getirerek ülkede birlik getirmek istediklerini söyleyip yine muhalefete destek vererek iktidarı hedef aldı.

Türkiye seçime hazırlanırken muhalefette Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan PKK'nın siyasi uzantısı HDP ve terör örgütünün dağ kadrosundan açıklamalar art arda geliyor.

Her demeçlerinde iktidar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, muhalefete ve Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklayan terör elebaşlarından bu kez Murat Karayılan konuştu.

Türkiye'yi bölmek değil özerklik getirmek istediklerini söyleyen bebek katili Karayılan, yine iktidarı ve AK Parti'yi hedef aldı.

"TÜRKİYE'YE ÖZERKLİK GETİRMEK İSTİYORUZ"
PKK terör örgütünden "hareket" olarak bahseden hain terörist, kendilerinin bölücü olmadığını aksine birleşmeden bütünleşmeden yana olduklarını söylerken şöyle konuştu:

"Biz Türkiye'yi bölmek değil, Türkiye'deki halkların gönüllü birliğini inşa etmek ve pekiştirmek istiyoruz. Şimdiki silahla, tankla, topla, uçakla sağlanmak istenen birliği biz gönüllü birliğe dönüştürmek istiyoruz. Bunun için adalet, hak, hukuk ve herkesin kendi özgünlükleriyle yaşama serbestisini savunuyoruz.

Aslında bizim demokratik özerklik dediğimiz şey budur; yani halkların eşit-özgür birliğidir. Bizim hedefimiz budur. Bu açıdan AKP'nin, MHP'nin, vb. kimi TC yetkililerinin hareketimize yakıştırdıkları bölücülük kavramı bir çarpıtmadır ve doğru değildir.



Gönüllü birliği aslında sağlamak isteyen bir ideolojik-siyasi çizgiden bahsediyoruz. Esas olarak Türkiye için bölücülük tehlikesi bizden değil, aşırı Türkçü, milliyetçilik adı altında ırkçılığı resmileştiren, dıştalayıcı, ötekileştiren zihniyetten gelmektedir. Esasen bu zihniyeti taşıyanlar bölücüdür. İşin gerçeği ve doğrusu böyledir.

Terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'dan da 14 Mayıs seçimleri öncesi açıklama geldi. AK Parti ve MHP'nin kaybetmesi gerektiğini defalarca belirten terör örgütü, umudunu son olarak HDP'nin katıldığı 7'li koalisyona bağladı. Terör örgütü elebaşı Murat Karayılan, Türkiye'de yeni dönemde özerklik hedeflediklerini, bebek katili Abdullah Öcalan'ı da özgür bırakacaklarını söyledi. Karayılan'ın benzeri söylemleri, HDP'li Ahmet Türk, Sırrı Sakık, Pervin Buldan gibi isimler de sık sık dile getiriyor.

"TÜRKİYE'DE ÖZERKLİK İLAN EDECEĞİZ"

Terör örgütünün sözde en üst yöneticilerinden biri olan Murat Karayılan, terör örgütünün yayın organı Fırat Haber Ajansı'na konuştu. Karayılan, "Biz Türkiye'yi bölmek değil; biz Türkiye'yi dönüştürmek, Türkiye'yi demokratikleştirmek, demokratik cumhuriyet sistemi içerisinde Kürtlerin de özerklik sistemiyle gönüllü birliğini kurmak istiyoruz. Şimdiki silahla, tankla, topla, uçakla sağlanmak istenen birliği biz gönüllü birliğe dönüştürmek istiyoruz." dedi.

"ÖCALAN'IN ÖZGÜRLÜK VAKTİ GELDİ"

Terör elebaşı, bebek katili Abdullah Öcalan için de özgürlük vadetti. Karayılan, "Önder Apo'nun özgür olma vakti gelmiştir." ifadelerini kullandı.

HDP İLE PKK'NIN DİLİ AYNI AMA BAĞLARI YOKMUŞ

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olduğu bilinen HDP ile ilgili de konuşan Karayılan, bağları olmadığını öne sürdü. Terörist elebaşının açıklamaları ile HDP'li isimlerin açıklamalarının birebir benzediği ortamda bu sözler iki yüzlülük olarak yorumlandı. Ayrıca HDP'nin seçim beyannamesindeki özerklik, kayyum uygulamasının kaldırılması, TSK'nın Suriye ve Irak'ın kuzeyinden çekilmesi gibi maddeler yer alıyor. Bu maddeler terör örgütü PKK'nın da beklentileri arasında yer alıyor.

DAHA ÖNCE CEMİL BAYIK, MUSTAFA KARASU, BESE HOZAT, DURAN KALKAN VE SABRİ OK 7'Lİ KOALİSYONA DESTEK VERMİŞTİ

Terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticileri Sabri Ok, Duran Kalkan, Bese Hozat, Cemil Bayık ve Mustafa Karasu, 7'li koalisyona destek vermiş, AK Parti ve MHP'nin seçimi kaybetmesinin kendileri için varlık sebebi olduğunu açıklamıştı.

Emek ve Özgürlük İttifakından Kılıçdaroğluna destek kararıTerörist Murat Karayılan'dan skandal açıklama! 'PKK'nın umudu Kılıçdaroğlu'

Seçim atmosferine girdiğimiz bugünlerde PKK terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan, açıklamada bulundu. Bebek katili Karayılan, PKK'nın bölücü olmadığını, Türkiye'yi dönüştürmek istediğini, özerklik getirerek ülkede birlik getirmek istediklerini ifade ederek yine muhalefete destek vererek iktidarı hedef aldı.

Terör örgütü PKK'dan Kemal Kılıçdaroğlu’na bir destek çağrısı daha! PKK elebaşı Bese Hozat’tan alçak tehditSON DAKİKA | Teröristbaşı Kalkan saklandığı ininden seslendi! Kandil'den 7'li koalisyona yeni mesaj: Temel gündemleri yapsınlar...HDP'den bir küstah açıklama daha: Öcalan'a tecriti kaldıracağız, 14 Mayıs'ta hesap soracağız...Kırmızı bültenle aranan PKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu tarihi fırsatHDP Gençlik Merkezi'nden skandal açıklamalar: "Abdullah Öcalan’a uygulanan tecride son vereceğiz"

Bu haber 423379 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...