Milyonların gözü Kabine Toplantısı’nda! Öğretmen ataması...

Milyonların gözü Kabine Toplantısı'nda! Öğretmen ataması olacak mı? İşte masadaki konular.. .

Son dakika... Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Kabine bugün toplanıyor. Milyonların gözü Kabine Toplantısı ve sonrasında Başkan Erdoğan'ın yapacağı açıklamalarda olacak. Peki Kabine'de hangi konular ele alınacak? Ekonomideki yol haritası, terörle mücadele, 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte öğretmen atamalarına ilişkin takvim de gündemdeki konular arasında. İşte detaylar...

04 Mart 2024 - 03:37

Başkan Erdoğan liderliğinde Kabine toplanıyor! Masada hangi konular var? Öğretmen ataması olacak mı?

Giriş Tarihi: 03.03.2024 Güncelleme Tarihi: 04.03.2024 

Milyonların gözü Kabine Toplantısı'nda! Öğretmen ataması olacak mı? İşte masadaki konular...

Son dakikaBaşkan Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı bugün! Masada hangi konular var?

Milyonların gözü Kabine Toplantısı’nda!Son dakika... Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Kabine bugün toplanıyor. Milyonların gözü Kabine Toplantısı ve sonrasında Başkan Erdoğan'ın yapacağı açıklamalarda olacak. Peki Kabine'de hangi konular ele alınacak? Ekonomideki yol haritası, terörle mücadele, 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte öğretmen atamalarına ilişkin takvim de gündemdeki konular arasında. İşte detaylar...

Başkan Erdoğan liderliğinde Kabine toplanıyor! Masada hangi konular var? Öğretmen ataması olacak mı?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün Kabine Toplantısı düzenlenecek. A Haber muhabiri Merve Pekmez milyonları ilgilendiren kritik toplantı öncesi son gelişmeleri aktardı. İşte Kabine Toplantısı'nda ele alınacak konular...

Milyonları ilgilendiren Kabine Toplantısı bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek.

Başkan Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı yarın! Masada hangi konular var?Başkan Erdoğan liderliğinde Kabine toplanıyor. Masadaki konuların başında enflasyonla mücadele adımları ve genel ekonomik görünüm olması beklenirken, seçim güvenliğine ve öğretmen atamaları da yer alacak. İşte tüm detaylar...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede ekonomi sıcak başlık olarak öne çıkıyor. Enflasyonla mücadele için atılan adımların etkisi mercek altına alınacak.



Özellikle de ramazan ayı öncesinde gündemdeki bir diğer başlık ise gıda fiyatları olacak. Bu dönemde fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapılmaması için hayata geçirilen ve geçirilecek denetimlerin kabinede ele alınması bekleniyor. Yüksek seyreden et fiyatlarının da kabine gündeminde olacağı tahmin ediliyor.

31 Mart'taki seçimlerin, huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için alınacak önlemler de masada olacak.



Yurt içi ve dışında devam eden terörle mücadele operasyonlarında gelinen son durumun da kabinede değerlendirilmesi öngörülüyor. F-16 tedariği sürecinde, Amerikan tarafından gelen teklif ve kabul mektupları Milli Savunma Bakanlığı'na ulaştı. O mektuplara ilişkin değerlendirmelerin de kabinede yapılması bekleniyor.

A Haber Muhabiri Merve Pekmez Kabine Toplantısı öncesi son gelişmeleri aktararak şu ifadeleri kullandı:

İÇ VE DIŞ SİYASET ELE ALINACAK
Kabine Toplantısı'nda iç ve dış siyasette öne çıkan başlıklar değerlendirilecek.


TERÖRLE MÜCADELE MASADA
Terörle mücadele kapsamında gerek yurt içi gerek sınır gerekse de sınır ötesindeki operasyonlar kapsamlı bir şekilde ele alınacak.


31 MART SEÇİMLERİ
31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim güvenliği için yurt genelinde alınacak tedbirlerde görüşülecek.


FAHİŞ FİYATLA MÜCADELE
Ekonomideki yol haritasına Kabine Toplantısı'nda masada olacak. Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadeleye ilişkin atılacak adımlar toplantıda ele alınacak.


ÖĞRETMEN ATAMALARI
Öte yandan öğretmen atamalarına ilişkin takviminde toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, öğretmen atamalarına ilişkin gelişmeye yönelik Kabine Toplantısı'nın sonrası bir işaret vermişti. Elbette Kabine Toplantısı sonrasında da öğretmen atamalarına ilişkin detaylar netleşecektir.


F-16 MESELESİ
F-16 alımı ve modernizasyon için ABD'nin gönderdiği kabul mektubu Milli Savunma Bakanlığı'na ulaştı. Taraflar bir süre sonra bir araya gelecek. Kabine'de bu konuda teknik süreçlere ilişkin değerlendirmeler yapılacak.

ÖĞRETMEN ATAMALARI

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ SİVİL KATLİAMI

Dış politikada ana gündem elbette Gazze olacak. İsrail'in yaptığı katliamı durdurmak için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi istişare edilecek.

F-16 MESELESİ

Bu haber 236643 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP Manisa örgütünden alternatif 19 Mayıs coşkusu 
CHP Manisa örgütünden alternatif 19 Mayıs coşkusu 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel alımı yapılacak! 17 kurum ilanları yayımladı 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel...