MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay Turgutlu Selvilitepe...

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay Turgutlu Selvilitepe Mahallesinde Programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan MHP Grup Başkan vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay , Selvilitepe Mahallesinde Mahalle Sakinleri ile bir araya geldi ve Açıklamalarda bulundu

04 Mayıs 2020 - 09:50

Erkan Akçay

MHP Manisa Milletvekili Adayları Erkan Akçay, Güngör Dincer, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş MHP Manisa yönetiminden Teskilatlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Bahadır Vardar, İlçe Başkanı Halil Konuş, Selvilitepe Mahallesinde Programında Bir araya geldik.

resim

Turgutlu Selvitepe Mahallemizdeyiz. Zillet sonuçlarını, 14 Mayıs'ın Öcalan ve Demirtaş'ın özgürlük seçimi olduğunu, Türkiye'de özerklik kuracaklarını, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yıllık tarihi ile hesaplaşacaklarını söylemektedir. Aziz milletimiz 14 Mayıs'ta zillete son verecek.

Image14 Mayıs Seçimleri ülkemizin geleceği bakamından hayati öneme sahiptir. Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır, bekamızdır. Aziz milletimiz, terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan Kılıçdaroğlu ve ortaklarına geçit vermeyecektir.

resim15 Temmuz hain darbe girişiminin rövanşını almak isteyen fetöcüler,PKK elebaşları,Türkiye düşmanları, emperyalizmin piyonları, sözde aydınlar, kiralık kalemler, Mondros artıkları, Sevr hayranları Kılıçdaroğlu’nun arkasında kuyruğa girmişlerdir.

 

 

Erkan Akçay

    Turgutlu’da muhtarlar ve STK temsilcileriyle birlikteyiz. Cumhur İttifakının protokolünde Atatürk’ün muasır medeniyet hedefi,Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesi yer almaktadır. Millet İttifakının protokolünde ise ne Atatürk var, ne Türk Milleti var!

 

Bu haber 322403 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...