Manisa’da öldürülen 4 arkadaş toprağa verildi

Manisa’da öldürülen 4 arkadaş toprağa verildi

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde dün akşam saatlerinde 3’ü başından vurularak biri de boynu kırılarak öldürülmüş halde bulunan 4 genç arkadaş son yolculuklarına uğurlandı. Öldürülen gençlerden 22 yaşındaki Muharrem Zengin Ahmetli’nin Kestelli Mahallesinde, 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın ise Alaşehir’in Kavala Camisinde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

01 Şubat 2021 - 17:45

Manisa’da öldürülen 4 arkadaş toprağa verildi 

Manisa'da 4 genç yan yana ölü bulunmuştu! Korkunç iddia...

Giriş Tarihi: 1.2.2021  17:21 Son Güncelleme: 1.2.2021  17:43

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde dün akşam saatlerinde 3’ü başından vurularak biri de boynu kırılarak öldürülmüş halde bulunan 4 genç arkadaş son yolculuklarına uğurlandı. Öldürülen gençlerden 22 yaşındaki Muharrem Zengin Ahmetli’nin Kestelli Mahallesinde, 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın ise Alaşehir’in Kavala Camisinde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Manisa'da öldürülen 4 arkadaş toprağa verildi

Manisa’nın Ahmetli ilçesi Kestelli Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde tarla yolunda 4 gence ait ceset bulundu. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede, Serkan Zangal ve Ümit Zangal ile Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bu kişilerden 3’ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, birinde ateşli silah ya da kesici, delici alet yarası olmadığı, söz konusu tüfeğin ise Muharrem Zengin’in babasına ait olduğu tespit edildi.

Son yolculuklarına uğurlandı
Ölü olarak bulunan 4 gencin cenazesi bugün toprağa verildi. Bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Mehmet Zengin’in yeğeni olan Muharrem Zengin Ahmetli’nin Kestelli Mahallesinde, Ümit Zangal, Serkan Zangal ve Neşet Dalgın ise Alaşehir’in Kavala Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Yakınlarının sinir krizi geçirdiği cenaze namazlarında duygu dolu anlar yaşanırken, ailelerin feryatları yürek dağladı.

Cenazeye, gençlerin yakınlarının yanı sıra Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da katıldı.
Olayın sırrı çözülemedi

Manisa'da 4 genç yan yana ölü bulunmuştu! Korkunç iddia...

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde otomobil yanında cansız bedenleri bulunan Serkan Zangal (23), kuzeni Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'dan (24) geriye aynı karede omuz omuza çektirdikleri fotoğraf kaldı. Hafta sonunu askere gidecek bir arkadaşları için Zengin ailesinin bağ evinde geçiren gençlerden 3'ünün pompalı tüfekle vurularak, birinin de boynu kırılarak hayatını kaybettiği belirlendi. Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Ahmetli'nin Bintepeler Akçeşme mevkisinde, dün akşam saat 17.00 sıralarında art arda gelen silah seslerini duyan vatandaşlar, jandarmayı aradı.

İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, park halindeki otomobilin yanında 4 gencin yan yana cansız bedenlerini buldu. Yapılan incelemede gençlerin liseden arkadaş olan Muharrem Zengin (22), kuaför Neşet Dalgın (24), elektronik eşya tamircisi Serkan Zangal (23) ve kuzeni Ümit Zangal olduğu belirlendi.

Gençlerdem Ümit Zangal'ın boynu kırılarak, diğer 3 gencin ise pompalı tüfekle vurularak öldüğü saptandı. 

Cesetlerin yanında ise tek kırma olarak tabir edilen av tüfeği bulundu. Tüfeğe jandarma el koyarken, 4 gencin cenazeleri önce Turgutlu Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

06eb48448a14f54c1c6ca3d4c9cd661f.jpg (600×393)

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside de ilk tespitler doğru çıktı ve gençlerden Ümit Zangal'ın diğerlerinden farklı olarak boynundaki kırık nedeniyle öldüğü kesinleşti.

f2f8186dc3364f958dc84ae28bf70d0a.jpg (600×450)

TÜFEK, MUHARREM ZENGİN'İN BABASINA AİT

Acı haber 4 gencin ailesini yıkarken, geniş çaplı araştırma başlatan jandarma, olay yerinde bulunan av tüfeğinin gençlerden Muharrem Zengin'in zeytin tüccarı babası Suat Zengin'e (47) ait olduğunu ve ruhsatı bulunmadığını tespit etti.

07107c83817977865332b270309ff4d5.jpg (600×450)

ASKERE GİDECEK ARKADAŞLARI İÇİN TOPLANMIŞLAR

Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütüğü soruşturma kapsamında gençlerin, Amasya'ya askere gidecek ortak bir arkadaşları için, kalabalık bir grup olarak cumartesi günü, Muharrem Zengin'in babasına ait bağ evine gittikleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre burada yemek yiyip, sohbet eden arkadaşlar, ilerleyen saatlerde ailelerini arayıp, bağ evinde kalacaklarını söyledi. Ancak 4 arkadaş, dün yani pazar akşamı, Ahmetli'nin Bintepeler Akçeşme mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle ölü bulundu.

NEŞET DALGIN, MUHARREM ZENGİN, ÜMİT ZANGAL, SERKAN ZANGAL

TRABZONSPORLU ESKİ FUTBOLCU MEHMET ZENGİN'İN YEĞENİ

Gençlerden Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu ortaya çıktı. Gençlerden Neşet Dalgın'ın ise kuaför olduğu ve bugün doğum gününü kutlamayı planladığı öğrenildi. Öte yandan aracın da Dalgın'a ait olduğu tespit edildi.

72476ff3f4356f55020b6945fdf05e4e.jpg (600×399)

JANDARMA, OLAY YERİNDE İZ TAKİP KÖPEKLERİYLE DELİL ARADI

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ve Ahmetli Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekipler, dün havanın kararması nedeniyle ara verilen olay yeri inceleme çalışmalarına bu sabah erken saatlerde yeniden başladı. Jandarma ekipleri, olay yerinde bulunan delilleri tek tek toplarken, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) da iz takip ve narkotik köpekleri ile iz sürdü. Jandarmanın olay yerindeki çalışmaları öğle saatlerinde tamamlandı.

f364415c04ba5f0a1036db743f145196.jpg (600×399)

CENAZELERİ ALINDI

4 gencin cenazeleri ise İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından bugün öğle saatlerinde ailelerine teslim edildi. Serkan Zangal, amcasının oğlu Ümit Zangal ve Neşet Dalgın'ın cenazeleri memleketleri Manisa'nın Alaşehir ilçesine, Muharrem Zengin'in cenazesi ise Ahmetli ilçesine götürüldü. Serkan Zangal ve Ümit Zangal ile Neşet Dalgın'ın cenazelerinin bugün ikindi namazında Hacıbey Mahallesi'ndeki Kavala Camii'nde, Muharrem Zengin'in cenazesi ise ikindi vakti beklenmeden Kestelli Mahallesi Camisi'nde kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.

df64d5dd76b3c1fe9d9da7989db35fbd.jpg (600×450)

DEDE: 'GAYET NEŞELİYDİ'

Hayatinı kaybeden Muharrem Zengin'in kendisiyle aynı ismi taşıyan dedesi Muharrem Zengin, "Durum bize bildirilince hemen olay yerine gittim. Gittiğimde hareketsiz yatıyordu. Bulundukları yer de kalabalıktı. Torunumu en son cumartesi günü gördüm. Hiçbir farklılık yoktu. Hatta gayet neşeliydi” dedi

Manisa'da 4 genç yan yana ölü bulunmuştu! Korkunç iddia...

'3 ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ' İDDİASI

Milliyet’in bölgeden edindiği bilgiye göre ise Neşet Dalgın üniversiteden arkadaşı olan Serkan Zangal ve Ümit Zangal’ı ziyarete geldi. Otomobille Akçeşme mevkiine giden gençler burada alkol almaya başladı. Bir süre sonra aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından gençlerden birinin 3 arkadaşını öldürerek intihar ettiği iddia ediliyor. Jandarmanın bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

4e5f3a1999891d4fb266f9ce31272df4.jpg (600×399)

MUHARREM ZENGİN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ölü bulunan 4 gençten Muharrem Zengin'in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp, Kestelli Mahallesi'ndeki baba evinin önüne getirildi. Helallik alındığı sırada acılı baba Suat Zengin (47) gözyaşı dökerken, anne Birgül Zengin ile babaanne Meral Zengin sinir krizi geçirdi.

adb5fbb4b20442206ac088f2639c8623.jpg (600×399)

Zengin'in daha sonra Kestelli Mahallesi Camisi'ne götürülen cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Kestelli Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

87d2d3157955239305203837185cff3e.jpg (600×424)

Manisa'da kan donduran olay! 4 genç ölü bulundu

Son dakika haberine göre; ’nın  ilçesinde, liseden arkadaş oldukları öğrenilen 4 genç, otomobil içerisinde pompalı tüfekle başlarından vurulmuş halde bulundu. Olayı haber alan gençlerin aileleri olay yerine gelirken sinir krizi geçirdiler.

Giriş Tarihi: 01.02.2021 Güncelleme Tarihi: 01.02.2021 

Manisa'da kan donduran olay! 4 genç ölü bulundu

Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı  Bintepeler Atçeşme mevkisinde meydana geldi.  ilçesinde oturan  (24),  (20) ve akrabası olan  (23), iddiaya göre cuma günü Kestelli Mahallesi'ndeki arkadaşları 'e (22) misafir olarak olarak geldi.

Lise yıllarından arkadaş oldukları öğrenilen ve birlikte zaman geçiren 4 genç, iddiaya göre bu akşam saatlerinde otomobille  mevkisine geldi. Gençlerin bulunduğu bölgeden art arda silah sesleri üzerine mahalle sakinleri, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye giden jandarma, otomobil içerisinde 4 genci başlarından silahla vurulmuş halde buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde gençlerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından pompalı tüfekle vuruldukları saptanan 4 kişinin cesedi otopsi için  morguna gönderildi. Bölgeye gelen  Kaymakamı  olay yerinde ekiplerden bilgi aldı.

Jandarma, gençlerin toplu intihar etmiş ihtimalini de göz önünde bulundurarak, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

BİR GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ

Bu arada otomobilde arkadaşları ile birlikte ölü bulunan Neşet Dalgın'ın yarın (pazartesi) doğum günü olduğu ortaya çıktı. Gencin doğum gününden bir gün önce yaşamanı yitirmesi yakınlarını yasa boğdu.

4 GENCİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ OLAYDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

'nın Ahmetli ilçesinde, 4 gencin ölü bulunmasına ilişkin korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin esrarengiz olayla ilgili başlattığı soruşturmada Serkan Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın'ın av tüfeği ile vurulduğu, Ümit Zangal'ın ise üzerinde yapılan incelemede ise herhangi bir kesici veya delici silahla yarası olmadığı, boynunun normalden daha oynak olduğu tespit edildi. Ayrıca, olayda kullanıldığı belirtilen tek dolduruşlu av tüfeğinin Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu ileri sürüldü.

YANYANA ÖLÜ BULUNDULAR

Öte yandan tarladan dönen bir vatandaşın ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, liseden arkadaş oldukları belirlenen 4 gencin cansız bedenlerinin otomobilin içerisinde değil, aracın yanında yan yana yatar vaziyette bulunduğu öğrenildi. 3 gencin vurulduğu tahmin edilen pompalı av tüfeğinin ise otomobilin yakınında olduğu belirtildi.

Olayın cinayet mi, yoksa intihar mı olduğu ise henüz belirlenemezken, jandarma ekiplerinin yaptığı geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

TRABZONSPORLU MEHMET ZENGİN'İN AKRABASI

Öte yandan ölen gençlerden 22 yaşındaki Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu belirlendi.

CENAZELER ADLİ TIPA GETİRİLDİ

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde otomobilin yanında yan yana yatar vaziyette ölü bulunan 4 gencin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurum'u morguna getirildi. Jandarma ekiplerinin esrarengiz olayla ilgili başlattığı soruşturmada av tüfeğiyle vurulan Serkan Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın ile vücudunda herhangi bir kesici veya delici silahla yara izi bulunmayan Ümit Zangal'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.

A HABER OLAY YERİNDE

4 genç neden öldürüldü? Olayda 5'inci kişi var mı? A Haber muhabiri Sefer Ayçe olay yerinden son gelişmeleri aktardı.

Son dakika: Manisa’da kan donduran olay! 4 genç neden öldürüldü? A Haber olay yerindeSON DAKİKA: MANİSA’DA KAN DONDURAN OLAY! 4 GENÇ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ? A HABER OLAY YERİNDE

HER NOKTA ARANIYOR

Ayçe, "Şu anda olay yerinde her nokta aranıyor. Bir gencin daha olma şüphesi var. Ekipler 5'inci kişinin olup olmadığı üzerinde duruyor." ifadelerini kullandı.

Manisa'da kan donduran olay! 4 gencin cesedi bulunduMANİSA'DA KAN DONDURAN OLAY! 4 GENCİN CESEDİ BULUNDU

Bu haber 991614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?
Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti yeni Genel Başkanı...
AK Parti'de reform hareketi! Yol haritası belirleniyor: Yeni anayasa ve yeni iletişim stratejisi...
AK Parti'de reform hareketi! Yol haritası belirleniyor: Yeni anayasa...