Koronavirüsü 39 yıl önce kitabında yazmış! O ülke askeri...

Koronavirüsü 39 yıl önce kitabında yazmış! O ülke askeri laboratuvarda silah olarak geliştirdi.

Çin’de ortaya çıkan Koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bine yaklaştı. Dünya Sağlık Örgütü, uluslararası alarm duyurusunda bulunurken Avrupa ülkelerine de sıçrayan virüs her geçen gün boyut değiştiriyor. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip ölümcül Koronavirüsün, 39 yıl önce yazılan bir kitapta bahsedildiği ortaya çıktı. Ünlü roman yazarı Dean Koontz’un tam 39 yıl önce yazdığı korku romanında bahsettiği virüsün her gün yüzlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüs ile olan benzerli

19 Şubat 2020 - 10:26 - Güncelleme: 19 Şubat 2020 - 12:38

Koronavirüsü 39 yıl önce kitabında yazmış! O ülke askeri laboratuvarda silah olarak geliştirdi

Giriş Tarihi: 19.02.2020  10:54 Güncelleme Tarihi: 19.02.2020  11:45

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ölüm saçmaya devam eden koronavirüsle ilgili hayrete düşüren bir detay ortaya çıktı. Amerikalı yazar Dean Koontz'un 1981 yılında yazdığı "Karanlığın Gözleri" romanında Çin tarafından Wuhan'da ortaya çıkan bir virüsten bahsediyor. Yazar, bu virüsün askeri laboratuvarlarda biyolojik silah olarak geliştirildiğini söylüyor.

Koronavirüsü 39 yıl önce kitabında yazmış! O ülke askeri laboratuvarda silah olarak geliştirdi

Çin'de bir hayan pazarında ortaya çıktığı düşünülen ve insandan insana bulaşma yeteneği de olan yeni tip korona virüs (Covid-2019) her gün onlarca insanı öldürmeye devam ediyor. Ocak ayında öldürme oranı %2.2 olan virüs, Şubat 2020'de enfekte ettiği 100 kişiden 2.6'sını öldürdü. Ölüm oranındaki ve bulaşan kişi sayısındaki artış, Dünya Sağlık Örgütü'nü (DSÖ) de harekete geçirdi ve acil durum ilan edildi. Dünya, ölümcül virüs ile boğuşurken, halk arasında komplo teorileri de konuşuluyor. 39 yıl önce yazılan bir kitap, corona virüsüne benzer bir ölümcül virüsü anlatıyor. Üstelik virüsün merkez üssü yine Çin'in Wuhan kenti olması dikkat çekiyor.

 39 yıl önce yazılan korku romanında!

’de ortaya çıkan  nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bine yaklaştı. , uluslararası alarm duyurusunda bulunurken Avrupa ülkelerine de sıçrayan virüs her geçen gün boyut değiştiriyor. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip ölümcül Koronavirüsün, 39 yıl önce yazılan bir kitapta bahsedildiği ortaya çıktı. Ünlü roman yazarı ’un tam 39 yıl önce yazdığı korku romanında bahsettiği virüsün her gün yüzlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüs ile olan benzerliği dudak uçuklattı. İşte dünyanın konuştuğu kitapla ilgili akılalmaz detaylar…

Çin'de bir hayan pazarında ortaya çıktığı düşünülen ve insandan insana bulaşma yeteneği de olan yeni tip korona virüs (Covid-2019) her gün onlarca insanı öldürmeye devam ediyor. Ocak ayında öldürme oranı %2.2 olan virüs, Şubat 2020'de enfekte ettiği 100 kişiden 2.6'sını öldürdü. Ölüm oranındaki ve bulaşan kişi sayısındaki artış, Dünya Sağlık Örgütü'nü (DSÖ) de harekete geçirdi ve acil durum ilan edildi.

Dünya, ölümcül virüs ile boğuşurken, halk arasında komplo teorileri de konuşuluyor. 39 yıl önce yazılan bir kitap, corona virüsüne benzer bir ölümcül virüsü anlatıyor. Üstelik virüsün merkez üssü yine Çin'in Wuhan kenti!Koronavirüs 39 yıl önce yazılan korku romanında!

Koronavirüsü 39 yıl önce yazdı! 'Harika bir silah...'

Dean Koontz’un “Karanlığın Gözleri” romanında, Wuhan-400 isimli virüsten muhteşem bir silah olarak bahsediliyor.

Koronavirüsü 39 yıl önce yazdı! 'Harika bir silah...'

Gerilim türündeki romanlarıyla çok satanlar listesini alt üst eden Amerikalı yazar Dean Koontz’un, 1981 yılında kaleme aldığı “Karanlığın Gözleri” adlı kitabında, “Wuhan-400” adı verilen bir virüsten bahsettiği ortaya çıktı. Wuhan-400 ile koronavirüs arasındaki benzerlikler ise Twitter kullanıcılarını şoke etti.

Koontz, kitabının 39. bölümünde Çin Komünist Partisi (ÇKP) tarafından Vuhan yakınlarındaki askerî laboratuvarlarda biyolojik silah olarak geliştirilen bir virüsten bahsediyor. Kitapta Wuhan-400 araştırmasına öncülük eden ve Çin’in en tehlikeli kimyevi silahları hakkında bilgi sahibi olan bilim adamı Li Chen, ABD’ye iltica ediyor.

Virüs, hayvanlar yerine insanları etkiliyor, insan vücudu dışında veya 30 dereceden soğuk ortamlarda yaşayamıyor. Kitaptaki virüs ile gerçek koronavirüs arasında ise büyük bir fark bulunuyor: Wuhan-400, yüzde 100 öldürme oranına sahipken koronavirüste ölüm oranı yüzde 2 civarında. Koonz kitabında "400 harika bir silah. Sadece insanları etkiliyor. Başka hiçbir canlıda yaşayamaz" diye yazmış.

Amerikalı yazar Dean Koontz Koronavirüsü 39 yıl önce yazdı!

Dean Koontz'un “Karanlığın Gözleri” romanında, Wuhan-400 isimli virüsten muhteşem bir silah olarak bahsediliyor.

Virüsün ölüm oranı yüzde 100

1981 yılında yazılan romandaki Wuhan-400 virüsünün öldürme oranı ve etkileri ise corona virüsü ile karşılaştırıldığında çok daha korkunç boyutlarda olduğu görülüyor.

İşte ortaya çıkan kitaba ilişkin akıl almaz detaylar;

"Wuhan virüsü" da denilen koronavirüs nedeniyle dünya çapında ölü sayısı gittikçe artarken, 1981 yılında yayınlanmış olan çoksatan kitaptaki şoke edici benzerlik, Twitter kullanıcılarının dikkatini çekti. Amerikalı yazar Dean Koontz'un imzasını taşıyan 1981 tarihli gerilim türündeki "Karanlığın Gözleri" romanında "Wuhan-400" adı verilen bir hastalık olduğu ortaya çıktı.
Kitapları defalarca New York Times'ın çoksatanlar listesinde yer alan Koontz, kitabının 39. bölümünde Çin Komünist Partisi (ÇKP) tarafından Wuhan yakınlarındaki askeri laboratuvarlarda biyolojik silah olarak geliştirilen bir virüsten bahsediyor.

Kitapta Wuhan-400 araştırmasına öncülük eden ve Çin'in en tehlikeli kimyasal silahları hakkında bilgi sahibi olan bilim insanı Li Chen, ABD'ye iltica ediyor.

Kitapda Wuhan-400 adı verilen virüs, hayvanlar yerine insanları etkiliyor, insan vücudu dışında veya 30 dereceden soğuk ortamlarda yaşayamıyor. Laboratuvarda oluşturulan Wuhan-400 adlı virüs ile Wuhan virüsü arasındaki benzerlikler, Twitter kullanıcıları tarafından hayretle karşılandı. Kitaptaki virüs ile gerçek koronavirüs arasında ise büyük bir fark bulunuyor:
Wuhan-400 yüzde 100 öldürme oranına sahipken, koronavirüste ölüm oranı yüzde 2 civarında. Koonz kitabında, "Wuhan-400 harika bir silah. Sadece insanları etkiliyor. Başka hiçbir canlıda yaşayamaz. Frengi gibi Wuhan-400 de insan bedeni dışında bir dakikadan uzun süre yaşayamaz. Bu da diğer ölümcül mikroorganizmalar gibi mekanlara ya da objelere bulaşamadığı anlamına geliyor." diye yazmış.

Kitaptaki virüs ile gerçek koronavirüs arasında ise büyük bir fark bulunuyor: Wuhan-400 yüzde 100 öldürme oranına sahipken, koronavirüste ölüm oranı yüzde 2 civarında. Yanıt olarak, birkaç kişi de 1991'de Soğuk Savaş sona erdikten sonra virüsün adının değiştirilmiş olduğunu açıklamak için kitabın yeni baskılarının fotoğraflarını yayınladı.

'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Gerilim türündeki romanlarıyla çok satanlar listesini alt üst eden Amerikalı yazar Dean Koontz'un, 1981 yılında kaleme aldığı "Karanlığın Gözleri" adlı kitabında, "-400" adı verilen bir virüsten bahsettiği ortaya çıktı. Bu kitap ve beraberindeki tartışmalar sosyal medyada gündem oldu!

Giriş Tarihi: 19.02.2020  10:54Güncelleme Tarihi: 19.02.2020  11:45

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Çin'in  kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüs nedeniyle şu ana kadar 2000'den fazla kişi hayatını kaybetti.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Ölümcül virüs tüm dünyada büyük bir panik yaratırken, 1981 yılında yayınlanan gerilim türündeki bir romandaki dikkat çeken benzerlik, Twitter kullanıcılarını şoke etti.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Amerikalı yazar Dean Koontz'un imzasını taşıyan 1981 tarihli gerilim türündeki "Karanlığın Gözleri" romanında "-400" adı verilen bir hastalık olduğu ortaya çıktı.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

ASKERİ LABARATUVARDA BİYOLOJİK OLARAK GELİŞTİRİLEN VİRÜS

Kitapları defalarca New York Times'ın çoksatanlar listesinde yer alan Koontz, kitabının 39. bölümünde Çin Komünist Partisi (ÇKP) tarafından  yakınlarındaki askeri laboratuvarlarda biyolojik silah olarak geliştirilen bir virüsten bahsediyor.

Çin'deki ölümcül koronavirüs salgınını 39 yıl önce haber veren kitap!

 

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Kitapta -400 araştırmasına öncülük eden ve Çin'in en tehlikeli kimyasal silahları hakkında bilgi sahibi olan bilim insanı Li Chen, ABD'ye iltica ediyor.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

TWİTTER KULLANICILARI DİKKAT ÇEKTİ

Kitapta -400 adı verilen virüs, hayvanlar yerine insanları etkiliyor, insan vücudu dışında veya 30 dereceden soğuk ortamlarda yaşayamıyor. Laboratuvarda oluşturulan Wuhan-400 adlı virüs ile Wuhan virüsü arasındaki benzerlikler, Twitter kullanıcıları tarafından hayretle karşılandı.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Kitaptaki virüs ile gerçek koronavirüs arasında ise büyük bir fark bulunuyor: -400 yüzde 100 öldürme oranına sahipken, koronavirüste ölüm oranı yüzde 2 civarında.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Koonz kitabında, "-400 harika bir silah. Sadece insanları etkiliyor. Başka hiçbir canlıda yaşayamaz. Frengi gibi Wuhan-400 de insan bedeni dışında bir dakikadan uzun süre yaşayamaz. Bu da diğer ölümcül mikroorganizmalar gibi mekanlara ya da objelere bulaşamadığı anlamına geliyor." diye yazmış.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

WUHAN 400'DE YÜZDE 100 ÖLDÜRME ORANINA SAHİP

Kitaptaki virüs ile gerçek koronavirüs arasında ise büyük bir fark bulunuyor: -400 yüzde 100 öldürme oranına sahipken, koronavirüste ölüm oranı yüzde 2 civarında.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Yanıt olarak, birkaç kişi de 1991'de Soğuk Savaş sona erdikten sonra virüsün adının değiştirilmiş olduğunu açıklamak için kitabın yeni baskılarının fotoğraflarını yayınladı.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

NE OLMUŞTU?

Vuhan kentinde 12 Aralık 2019'da ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülke, Çin'de mahsur kalan vatandaşlarını tahliye etmişti.

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

 

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

 

Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...
Wuhan'daki virüsü 39 yıl önce yazmış! Dünya bu kitabı konuşuyor...

Koronavirüsü 39 yıl önce yazdı! 'Harika bir silah...'

Dean Koontz’un “Karanlığın Gözleri” romanında, Wuhan-400 isimli virüsten muhteşem bir silah olarak bahsediliyor.

Koronavirüsü 39 yıl önce yazdı! 'Harika bir silah...'

Gerilim türündeki romanlarıyla çok satanlar listesini alt üst eden Amerikalı yazar Dean Koontz’un, 1981 yılında kaleme aldığı “Karanlığın Gözleri” adlı kitabında, “Wuhan-400” adı verilen bir virüsten bahsettiği ortaya çıktı. Wuhan-400 ile koronavirüs arasındaki benzerlikler ise Twitter kullanıcılarını şoke etti.

Koontz, kitabının 39. bölümünde Çin Komünist Partisi (ÇKP) tarafından Vuhan yakınlarındaki askerî laboratuvarlarda biyolojik silah olarak geliştirilen bir virüsten bahsediyor. Kitapta Wuhan-400 araştırmasına öncülük eden ve Çin’in en tehlikeli kimyevi silahları hakkında bilgi sahibi olan bilim adamı Li Chen, ABD’ye iltica ediyor.

Virüs, hayvanlar yerine insanları etkiliyor, insan vücudu dışında veya 30 dereceden soğuk ortamlarda yaşayamıyor. Kitaptaki virüs ile gerçek koronavirüs arasında ise büyük bir fark bulunuyor: Wuhan-400, yüzde 100 öldürme oranına sahipken koronavirüste ölüm oranı yüzde 2 civarında. Koonz kitabında "400 harika bir silah. Sadece insanları etkiliyor. Başka hiçbir canlıda yaşayamaz" diye yazmış.

Bu haber 201425 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı 
Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147...
Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme: Korhan Berzeg'e ait çıktı! DNA sonucu açıklandı
Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme: Korhan Berzeg'e ait...