İkranur Tirsi cinayeti Müge Anlı canlı yayınında...

İkranur Tirsi cinayeti Müge Anlı canlı yayınında çözüldü! Müge Anlı katilden itiraf geldiğini duyurdu! Kan donduran sözler

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cansız bedeni evine 6-7 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunmuştu. Acı haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğan İkranur'un ölümüyle ilgili ailesi ve köy halkından kan donduran iddialar gelmişti. İkranur cinayetinden 8 ay sonra korkunç gerçek ortaya çıktı. Tüm aile gözaltına alınırken en yakınından cinayet itirafı geldi. İşte Müge Anlı'daki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili yaşanan son dakika gelişmesi....

15 Şubat 2021 - 20:07 - Güncelleme: 15 Şubat 2021 - 20:31

  canlı yayınında çözüldü! Müge Anlı den itiraf geldiğini duyurdu! Kan donduran sözler

Giriş Tarihi: 15.02.2021  12:34 Güncelleme Tarihi: 15.02.2021 13:00

 canlı yayınında son dakika gelişmesi... 'un  ilçesinde 27 Haziran’da evinin yakınındaki bahçede kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan ’nin (7) ölümüyle ilgili,  şüphesi üzerine başlatılan soruşturma sürüyordu. 8 ay sonra  Tirsi olayı aydınlatıldı. Konuyu programında işleyen Müge Anlı, den itiraf geldiğini duyurdu. Müge Anlı, “Geçtiğimiz günlerde Tirsi Ailesi’nden 7 kişi gözaltına alınmıştı. İkranur’u en son gören 14 yaşındaki amca S.T ve hala A.T, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Amca S.T., cinayeti itiraf etti” açıklamasında bulundu. İkranur'un dedesi ve amcasının da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltı ardından ilk itiraf geldi. 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı. Son dakika haberine göre suçunu itiraf eden 14 yaşındaki amca Sinan T: "Sinirlendim, İkranur'u boğarak öldürdüm; Ablam ile daha sonra dereye gidip attık" dedi.

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ

Müge Anlı katilden itiraf geldiğini duyurdu

Giresun'da geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi'nin (7) ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!SON DAKİKA: MÜGE ANLI CANLI YAYINDA DUYURDU
Müge Anlı, yaşanan gelişmeyi canlı yayında açıkladı. Anlı; "Geçtiğimiz günlerde Tirsi Ailesi'nden 7 kişi gözaltına alınmıştı. İkranur'u en son gören 14 yaşındaki amca S.T ve hala A.T, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Amca S.T., cinayeti itiraf etti" açıklamasında bulundu.

KAN DONDURAN İFADELER
Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla İkranur'un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.



Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiklerini itiraf eden küçük amcası Sinan T. (14) ve ona cesedi dereye atmak için yardım eden halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde ilk olarak olay yerinde İkranur'u nasıl öldürdüklerini anlattılar. Ardından abla ve kardeşi Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıktaki ifadelerinde İkranur'u olay günü kızdığı ve sinirlendiği için boğarak öldürdüğünü itiraf eden 14 yaşındaki amca Sinan T. olay sonrası ablası Ayşe T. ile birlikte cesedi dereye attıklarını söyledi.

Sinan T. nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından cinayet suçundan, abla Ayşe T. de 'yardım yataklık ve delilleri karartmak' suçundan tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

ADLİ TIP RAPORU HAZIRLANIYOR
İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine Bulancak Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.

İlk tespitlere göre travmatik bulguya rastlanmayan İkranur'un ölüm nedeni, otopside yapılan çoklu organ incelemesi sonucu ortaya çıkacak.

Bedeninde cinayeti destekleyen herhangi bir bulgu tespit edilemeyen İkranur'un iç organlarından alınan parçalara, çoklu organ incelemesi yapılacak. Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından parçalar, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

İkranur Tirsi cinayeti Müge Anlı canlı yayınında çözüldü! Müge Anlı katilden itiraf geldiğini duyurdu! Kan donduran sözler Müge Anlı'da kayıp olarak aranan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cansız bedeni evine 6-7 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunmuştu. Acı haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğan İkranur'un ölümüyle ilgili ailesi ve köy halkından kan donduran iddialar gelmişti. İkranur cinayetinden 8 ay sonra korkunç gerçek ortaya çıktı. Tüm aile gözaltına alınırken en yakınından cinayet itirafı geldi. İşte Müge Anlı'daki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili yaşanan son dakika gelişmesi...

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

7 yaşındaki İkranur Tirsi, 27 Haziran'da Giresun'un İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde, ortadan kaybolmuş aile İkranur'u bulabilmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Köyde yapılan arama çalışmalarının ardından 68 saat sonra İkranur'un cansız bedenine ulaşılmıştı.

 

GALERİ DEVAM EDİYOR
Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. 370 hektar alanda yaklaşık 150 kişilik uzman ekibin iz takip ve kadavra köpekleri, dron ve termal kameralar ile aradığı İkranur'un, evinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde cansız bedeni bulundu.

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

İkranur'un cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işleminin ardından İkranur toprağa verildi.

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

20 kişiden alınan DNA örneği incelenirken, küçük kızın akrabalarından 7 kişi gözaltına alınmış ve şüpheliler sorguya çekilmişti. Edinilen son dakika haberine göre; akrabalarından 5'i serbest bırakılırken olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen küçük amcası Sinan Tırsi ve halası Ayşe Tırsi yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

AMCA CİNAYET İTİRAF ETTİ

Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alınan İkranur'un dedesi, halaları, amcaları ve kuzeni olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

HALA DA YARDIMDAN TUTUKLANDI

Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, amca Sinan Tırsi'den cinayet itirafı geldi. Sinan Tırsi savcı karşısına çıkarılırken hala Ayşe Tırsi'nin de cinayete yardımcı olduğu iddiasıyla tutuklanması talep edildi.

VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!
Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!
 
Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!
 
Müge Anlı’daki İkranur Tirsi cinayetinde 8 ay sonra itiraf geldi!

Müge Anlı ATV CANLI YAYIN İZLE 15 Şubat 2021 Pazartesi| ATV linki YOUTUBE Mesaj attı ortadan kayboldu! İranlı Marjan nerede?

Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı İkranur Tırsi cinayetinde acılı babadan flaş açıklama!

Müge Anlı'daki İkranur Tirsi'nin ölümünde sır perdesi aralanıyor! Otopsi raporuna göre İkranur Tirsi…

KATİLİ 14 YAŞINDAKİ AMCASI ÇIKTI!

KATİLİ 14 YAŞINDAKİ AMCASI ÇIKTI!
İkranur’un dosyasında kahreden gelişme ise bugün yaşandı.  Sır perdesinin aralanması için jandarma ekipleri, İkranur’un ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz cuma günü dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 5’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası Sinan Tirsi ile halası Ayşe Tirsi adliyeye sevk edildi. 14 yaşındaki amca 8 ay sonra İkranur’u öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti itiraf eden öz amca 'Kasten öldürme', ablası Ayşe Tirsi ise 'Delilleri karartma suçuna yardım' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber 903188 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...