HDP’li Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı!...

HDP'li Semra Güzel'in yeni fotoğrafları ortaya çıktı! İşte PKK kamplarında çekilen o fotoğraflar

HDP'li Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile olan fotoğrafları geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Semra Güzel'in HDP kamplarında çekilen yeni fotoğraflar da basına yansıdı. Fotoğraflarda HDP'li Güzel'in teröristlerle beraber vakit geçirdiği hatta onlarla futbol oynadığı görünüyor. Öte yandan Semra Güzel kampta eczacılık yaptığı da biliniyor.

12 Ocak 2022 - 17:01

HDP’li Semra Güzel terör kampında! Yeni fotoğraf: Teröristlerle futbol oynamış!

Giriş Tarihi: 12.01.2022 Güncelleme Tarihi: 12.01.2022 

HDP'li Semra Güzel'in yeni fotoğrafları ortaya çıktı! İşte PKK kamplarında çekilen o fotoğraflar

HDP'li Semra Güzel, PKK kampında adeta eğitime alınmış. Yeni fotoğraflarda HDP'li Güzel, PKK kampında eczacılık yapıyor, teröristlerle futbol oynuyor.

HDP’li Semra Güzel terör kampında! Yeni fotoğraf: Teröristlerle futbol oynamış!HDP'li Semra Güzel, PKK kampında adeta eğitime alınmış. Yeni fotoğraflarda HDP'li Güzel, PKK kampında eczacılık yapıyor, teröristlerle futbol oynuyor.

PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın cep telefonundan çıkan fotoğraflar gündemi bir anda değiştirdi.

O fotoğraflarda Bora'nın, HDP Milletvekili Semra Güzel ile birlikte birçok poz verdiği tespit edildi.

Terörist Volkan Bora'nın, Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğraflarının basına yansıması üzerine HDP'li vekilin dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke düzenlendi.

Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristlerden oluşan parlamento, demokratik bir parlamento olamaz." ifadelerini kullandı. HDP'li Güzel'in terör kampında eczacılık yaptığı ve teröristlerle futbol oynadığı kameralara böyle yansıdı.

Terörist Volkan Bora'nın, Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğraflarının basına yansıması üzerine HDP'li vekilin dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke düzenlendi.

Başkan Erdoğan'da AK Parti Grup Toplantısı'nda ismini dahi zikretmediği Semra Güzel hakkında, "Terör uzantılarının Meclis'te yeri yok." demişti.

Başkan Erdoğan'ın o açıklamaları:

PARLAMENTODA GÖRMEK İSTEMİYORUZ
Ortaklarınızdan bir tanesi soyadı neyse. Terör örgütünden birisi ile tutuşuyor. Resimler yayınlanıyor. Günlerdir izledik, izlediniz. Ne yazık k ki PKK'nın bir uzantısı olarak bu kadın parlamentoda. Biz bununla ilgili olarak Karma Komisyon'a süratle gönderdik, gereği yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz.

"BAY KEMAL, İP, HDP NEDEN SUSUYORSUNUZ?"

Cumhur İttifakı gereken her şeyi söyledi. Bay Kemal sen neden susuyorsun, İP sen neden susuyorsun, HDP sen neden susuyorsun?

"BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Bir şey söylerler ya da söylemezler, biz gerekeni yapacağız. Milletimize bunları anlatacağız. Bu teröristlerden oluşan parlamento demokratik bir parlamento olamaz. Parlamentoda demokrasiyi egemen kılmamız lazım.

DOKUNULMAZLIK FEZLEKESİ MECLİS'TE
Son dakika haberi... Öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafı basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan fezleke, TBMM Başkanlığına sunuldu. Güzel'in dokunulmazlığı 20 Ocak Perşembe günü karma komisyonda görüşülecek.

YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt HDP'li Semra Güzel'in yeni fotoğraflarını paylaştı.

Yeni fotoğraflarda, doktor olan Güzel'in, PKK eczanesinde görüntülendiği fotoğraflar kadar, PKK'lı teröristlerin spor aktivitelerinde boy göstermesi de dikkat çekiyor.

 

 

HDP’li vekilin yeni fotoğrafları!HDP'Lİ VEKİLİN YENİ FOTOĞRAFLARI!

Şehit askerin ailesi konuştu!ŞEHİT ASKERİN AİLESİ KONUŞTU!

HDP’li Semra Güzel’in fezlekesi Meclis’teHDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN FEZLEKESİ MECLİS'TE

Güzelleşmek istedi hayatı karardı!GÜZELLEŞMEK İSTEDİ HAYATI KARARDI!

Başkan Erdoğan’dan HDP’li Güzel için talimatBAŞKAN ERDOĞAN'DAN HDP'Lİ GÜZEL İÇİN TALİMAT

Bu haber 991071 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...