Giriş Tarihi: 23.05.2017 01:44 Güncelleme Tarihi: 23.05.2017 04:40
Cannes'da Fahriye Evcen rüzgarı
70. Cannes Film Festivali kapsamında "The Meyerowitz Stories" filminin gösterimi yapıldı. Fahriye Evcen geceye damga vurdu.
- 170. Cannes Film Festivali kapsamında "The Meyerowitz Stories" filminin gösterimi yapıldı.
- 2
70. Cannes Film Festivali kapsamında "The Meyerowitz Stories" filminin gösterimine oyuncu Fahriye Evcen de katıldı.
- 3Evcen, kırmızı halıda gazetecilere poz verdi.
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
Madonna’nın oğlu David Banda Benfica’da
ABD sanatçı Madonna'nın oğlu David Banda, Portekiz'in köklü kulübü Benfica'nın altyapısında futbol oynayama başladı.
- Tatil için Portekiz’e giden Madonna, 2006’da evlat edindiği oğlu David Banda’yı da Benfica Kulübü’ne emanet etti.
- Benfica’nın altyapısına kaydolan David, U-12 takımıyla idmanlara çıkmaya başladı.
- A takımın yıldızlarıyla bir araya gelme şansı da yakalayan Banda, Benfica-Porto U-19 karşılaşmasında top toplayıcılık yaptı.
- Antrenörleri ve takım arkadaşları tarafından “çok hızlı” olduğu söylenen Banda’nın geleceğin yıldızı olduğu iddia edildi.
- Madonna, 2006'daki Confessions Tour sırasındaki Malavi ziyaretinde David Banda'yı evlet edinmeye karar vermişti. Malavi yasalarına göre ebeveynin evlat edinme öncesinde en az bir yıl boyunca Malavi'de ikamet etmesi gerekiyordu. Madonna'nın da bu gerekliliği yerine getirmeden evlat edinmesi kamuoyunda büyük tepkilere yol açtı. Madonna, The Oprah Winfrey Show'da tepkilere cevap vererek Malavi yasalarında ülke dışından yabancıların evlat edinmesiyle ilgili herhangi bir düzenleme yazılmadığını ifade etti. Ayrıca Banda ile tanıştığında sıtma, verem ve zatürre hastalıklarıyla boğuştuğunu açıkladı. Madonna ile David Mayıs 2008'de resmen kavuştu.
Cannes’ın gala yıldızları
ntv.com.tr
70. Cannes Film Festivali’nde ‘How to Talk to Girls at Parties’ filminin galasına katılan Nicole Kidman ve Elle Fanning, şıklıkları ve verdikleri samimi pozlarla film ekibinden rol çaldılar.
- 70. Cannes Film Festivali kırmızı halısının son yıldızları Nicole Kidman ve Elle Fanning oldu.
49 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Kidman, ‘How to Talk to Girls at Parties’ filminin galasında baştan aşağı gümüş işlemeli elbisesiyle göz doldurdu.
19 yaşındaki ABD’li oyuncu Elle Fanning de cesur göğüs dekoltesi olan yeşil tül elbisesiyle dikkat çekti.
Kidman ve Fanning, kırmızı halıda birbirlerine karşı sıcak yaklaşımları ve samimi pozlarıyla film ekibinden rol çaldı.
Galanın bir başka dikkat çeken ismi de Kimberley Garner oldu.
27 yaşındaki İngiliz tasarımcı ve oyuncu, lila rengi, gümüş işlemeli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine topladı.
İşte ‘How to Talk to Girls at Parties’ filminin galası öncesi kırmızı halı halleri…
YORUMLAR