Boğaziçi’nde gözaltına alınan Zeynel...

Boğaziçi'nde gözaltına alınan Zeynel Çuhadar’ın terör örgütlerine destek veren paylaşımları ortaya çıktı.

Prof. Dr. Metin Bulu'nun Boğaziçi Rektörü olarak atanması üzerinden kaos çıkarma çabaları hız kesmeden devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde devam eden provokatif eylemlere LGBT üyeleri de kafa sallayarak eşlik etti. Terör örgütlerinin propagandasının yapıldığı Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltına alınan isimlerden birisi olan Zeynel Çuhadar’ın terör örgütlerine destek veren paylaşımları ortaya çıktı. Gözaltına alınması CHP'liler tarafından eleştirilen Çuhadar'ın, sosyal medyada

06 Ocak 2021 - 15:36

Boğaziçi'nde gözaltına alınan ’ın  örgütlerine destek veren paylaşımları ortaya çıktı

Giriş Tarihi: 06.01.2021 Güncelleme Tarihi: 06.01.2021 

 örgütlerinin propagandasının yapıldığı ’ndeki eylemlerde gözaltına alınan isimlerden birisi olan  Çuhadar’ın terör örgütlerine destek veren paylaşımları ortaya çıktı. Gözaltına alınması CHP'liler tarafından eleştirilen Çuhadar'ın, sosyal medyadaki paylaşımlarında terör örgütü paçavraları önünde pozlar verdiği ve “Bütün polisler katildir” ifadelerini kullandığı görülüyor.

Bu mu öğrenci? Boğaziçi'nden gözaltına alındı

Boğaziçi'nde gözaltına alınan Zeynel Çuhadar’ın da terör propagandası paylaşımları ortaya çıktı

CHP, HDP ve yoldaşlarının Boğaziçi provokasyonunun arkasındaki gerçekler tek tek ifşa oluyor. Gözaltına alınması CHP'liler tarafından eleştirilen 'ın, sosyal medyadaki paylaşımlarında  örgütü paçavraları önünde pozlar verdiği ve “Bütün polisler katildir” ifadelerini kullandığı görülüyor. 'ndeki eylemlerin ardından 17 kişi gözaltına alınmış; bazı isimlerin terör örgütü MLKP ile irtibatlarının bulunduğu açıklanmıştı. CHP'nin ortağı, Kandil'in sözcüsü HDP, terör propagandası yapan öğrencilere “Kayyıma karşı direnen öğrenci ve akademisyenlerin yanındayız” açıklamasıyla sahip çıktı. Öte yandan üniversite içerisinde bir grup sapkın LGBT bayraklarıyla dans ederek eylem yaptı.

İşte öğrenci diye yutturulan terörist!

Terör örgütü DHKP-C marşlarının okunduğu "Katil polis" sloganları eşliğinde üniversiteli olmayan isimlerin kampüse girmeye çalışarak kargaşa çıkarttığı Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerin ardından 17 kişi gözaltına alınmış; bazı isimlerin terör örgütü MLKP ile irtibatlarının bulunduğu açıklanmıştı.

TERÖR PROPAGANDASI İFŞA OLDU
Gözaltına alınanlardan birisi olan Zeynel Çuhadar'ın, terör propagandası yaptığı ortaya çıktı. Çuhadar'ın, sosyal medya hesabından farklı zamanlarda yaptığı paylaşımlarla polisleri hedef gösterdiği, ağza alınmayacak ifadeler kullandığı ve terör örgütlerine destek verdiği görülüyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nde LGBT bayraklı protesto!

Prof. Dr. Metin Bulu'nun Boğaziçi Rektörü olarak atanması üzerinden kaos çıkarma çabaları hız kesmeden devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde devam eden provokatif eylemlere LGBT üyeleri de kafa sallayarak eşlik etti.

Boğaziçi Üniversitesi'nde LGBT bayraklı protesto!

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak Metin Bulu'nun atanmasının ardından olayı provoke etmek isteyenler ortaya çıktı.

Gözaltına alınanların çoğunun öğrenci olmadığı ve MLKP üyesi oldukları belirlendi.

HDP ve CHP'lilerin desteğini arkasına alan eylemcilere, LGBT üyeleri de katıldı.

KAFA SALLADILAR

LGBT üyeleri, hard rock müzik türünü beğendiğini ve Metallica dinlediğini söyleyen rektör Metin Bulu’yu, Metallica’nın ‘Master of Puppets’ şarkısıyla kafa sallayarak protesto etti.



CHP'LİLERDEN GÜZELLEME
Benzer şekilde dün de, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan ve bazı medya organlarında babasının açıklamaları üzerinden yer bulan Ulaş Çelik'in, teröristlere destek verdiği paylaşımları ortaya çıkmıştı. Halk TV'ye konuşan baba Çelik, oğlunun 'masum' olduğunu öne sürerek "Onunla gurur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.



CHP'nin ortağı, Kandil'in sözcüsü HDP, terör propagandası yapan öğrencilere "Kayyıma karşı direnen öğrenci ve akademisyenlerin yanındayız" açıklamasıyla sahip çıktı.

Terörün siyasi ayağı HDP'den yapılan açıklamada, şiddete başvuranlar görmezden gelindi ve sokak çağrısı yinelenerek tehdit diline başvuruldu.

Boğaziçi'nde gözaltına alınan Zeynel Çuhadar’ın da terör propagandası paylaşımları ortaya çıktı

 örgütlerinin propagandasının yapıldığı ’ndeki eylemlerde gözaltına alınan isimlerden birisi olan  Çuhadar’ın terör örgütlerine destek veren paylaşımları ortaya çıktı. Gözaltına alınması CHP'liler tarafından eleştirilen Çuhadar'ın, sosyal medyadaki paylaşımlarında terör örgütü paçavraları önünde pozlar verdiği ve “Bütün polisler katildir” ifadelerini kullandığı görülüyor.

 örgütü DHKP-C marşlarının okunduğu "Katil polis" sloganları eşliğinde üniversiteli olmayan isimlerin kampüse girmeye çalışarak kargaşa çıkarttığı 'ndeki eylemlerin ardından 17 kişi gözaltına alınmış; bazı isimlerin terör örgütü  ile irtibatlarının bulunduğu açıklanmıştı.

TERÖR PROPAGANDASI İFŞA OLDU
Gözaltına alınanlardan birisi olan  Çuhadar'ın, terör propagandası yaptığı ortaya çıktı. Çuhadar'ın, sosyal medya hesabından farklı zamanlarda yaptığı paylaşımlarla polisleri hedef gösterdiği, ağza alınmayacak ifadeler kullandığı ve terör örgütlerine destek verdiği görülüyor.

CHP'LİLERDEN GÜZELLEME
Benzer şekilde dün de, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan ve bazı medya organlarında babasının açıklamaları üzerinden yer bulan 'in, teröristlere destek verdiği paylaşımları ortaya çıkmıştı.

'ye konuşan baba Çelik, oğlunun 'masum' olduğunu öne sürerek "Onunla gurur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.


CHP'nin ortağı, 'in sözcüsü , terör propagandası yapan öğrencilere "Kayyıma karşı direnen öğrenci ve akademisyenlerin yanındayız" açıklamasıyla sahip çıktı.

Terörün siyasi ayağı HDP'den yapılan açıklamada, şiddete başvuranlar görmezden gelindi ve sokak çağrısı yinelenerek tehdit diline başvuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi olaylarında gözaltına alınan Ulaş Çelik'in terör propagandası yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı! Babası da gurur duymuş!BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ OLAYLARINDA GÖZALTINA ALINAN ULAŞ ÇELİK'İN TERÖR PROPAGANDASI YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR ORTAYA ÇIKTI! BABASI DA GURUR DUYMUŞ!

HDP ve CHP'nin teröristleri örgütleyerek başlattığı Boğaziçi Üniversitesi olaylarına destek verdiHDP VE CHP'NİN TERÖRİSTLERİ ÖRGÜTLEYEREK BAŞLATTIĞI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ OLAYLARINA DESTEK VERDİ

Son dakika: Bahçeli'den İlker Başbuğ ve Boğaziçi Üniversitesi tepkisi!SON DAKİKA: BAHÇELİ'DEN İLKER BAŞBUĞ VE BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ TEPKİSİ!

Son dakika: Boğaziçi Üniversitesi kapısına kelepçe takılması ile ilgili flaş gelişmeSON DAKİKA: BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ KAPISINA KELEPÇE TAKILMASI İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Cumhuriyet yazarı Mine Söğüt'ten Boğaziçi provokasyonu! Devleti ve polisi tehdit ettiCUMHURİYET YAZARI MİNE SÖĞÜT'TEN BOĞAZİÇİ PROVOKASYONU! DEVLETİ VE POLİSİ TEHDİT ETTİ

Bu haber 903333 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trafik Kazasında ağır yaralanan, Serpil Öğretmen Hayatını Kaybetti
Trafik Kazasında ağır yaralanan, Serpil Öğretmen Hayatını...
Güneş'te şiddetli patlama! Jeomanyetik fırtına Dünya'ya vuracak: İnternet ve elektrik kesintileri olacak..
Güneş'te şiddetli patlama! Jeomanyetik fırtına Dünya'ya...