Başkan Erdoğan’dan Avrupa’daki enerji kriziyle ilgili...

Başkan Erdoğan'dan Avrupa'daki enerji kriziyle ilgili açıklama: Batı yanlış yapıyor!

Erdoğan, Balkanlar turunun ikinci durağı olan Sırbistan'da mevkidaşı Aleksandar Vuçiç ile ortak basın toplantısı düzenledi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte Avrupa'da yaşanan enerji krizine de değinen Erdoğan, " Zira tahrik üzere kurulu bir politika güden bir Batı var. Böyle bir savaşı tahrik üzere yürütürseniz oradan netice alamazsınız. Rusya'yı hafife alanlara diyorum ki 'yanlış yapıyorsunuz.' Rusya herkes ona saldırınca tüm imkanlarını kullanacaktır. Bu kadar basit. ifadelerini kullandı.

07 Eylül 2022 - 15:19

Türkiye ve Sırbistan arasında 7 mutabakat zabtı imzalandı! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Batı'ya Rusya uyarısı
Giriş Tarihi: 7.9.2022  12:21 Son Güncelleme: 7.9.2022  15:07
Son dakika | Başkan Erdoğan Balkan turunun ikinci durağında! Sırbistan'da önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşında Batı dünyasının tahrik üzerine kurulu bir politika izlediğini belirterek, "Herkes diyor ben Ukrayna'ya yardım ettim nerede bu paralar? Silahlar gönderildiği söyleniyor, ne kadar hurda varsa bu hurdaları Ukrayna'ya gönderiyorlar. Şuana kadar bizim güttüğümüz politika acaba bir an önce bu savaş biter mi?" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimlikle seyahat konusunda imzalanan protokol, ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır." dedi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla ilgili soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Türkiye olarak Rusya-Ukrayna arasında hep denge politikasını güttük. Bundan sonra da yine buna devam edeceğiz. Batı'nın takındığı tavrı doğru bulmadığımı çok açık söyleyebilirim. Rusya'yı hafife alanlara da söylüyorum, yanlış yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Türkiye ve Sırbistan arasında 7 mutabakat zabtı imzalandı! Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar: Batı’ya Rusya uyarısıSon dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile TSİ 21.45'te Balkan turunun ikinci durağı Sırbistan'a gitti. Başkan Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda resmi törenle karşılandı. Başkan Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile baş başa görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra heyetler arası görüşmelerin ardından Türkiye ve Sırbistan arasında 7 mutabakat zabtı imzalandı. Ticaret hacmi için ortak hedefin 5 milyar dolar olduğu açıklandı. Başkan Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısında Türkiye ve Sırbistan arasında kimlik kartıyla seyahat döneminin başlayacağını duyurdu. Ayrıca, Avrupa'daki enerji kriziyle ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, Batı'nın yanlış yaptığını ve Rusya'nın hafife alınacak bir ülke olmadığını söyledi. Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç ise, "Türkiye'den SİHA alımı hakkında gelecek yıl adım atacağız" dedi.
Son dakika | Başkan Erdoğan Balkan turunun ikinci durağında! Sırbistan’da önemli açıklamalar...

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan'a gitti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan için resmi karşılama töreni düzenlendi. Törenin ardından gerçekleştirilen ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Erdoğan 'kimlikle seyahat' döneminin başladığını duyurdu. Öte yandan Rusya Ukrayna savaşı ile Batı'ya 'Yanlış yapıyorsunuz' uyarısında bulundu.
Erdoğan'dan flaş Rusya çıkışı: Batı yanlış yapıyorBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek'in ardından Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan'a geldi. Başkan Erdoğan, dün Nikola Tesla Havalimanı'nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından karşılandı. Bugün ise Cumhurbaşkanlığı Sarayında resmi karşılama gerçekleştirildi.

Belgrad'da son dönemin en üst düzey görüşmesi olduğuna dikkat çekilirken Başkan Erdoğan'ın askeri tören ile karşılandı. Başkan Erdoğan Balkan turunun ikinci gününde Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile heyetler arası görüşmeye katıldı.

Son Dakika: Başkan Erdoğan Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan'da! | Video

SON DAKİKA: 7 MUTABAKAT ZAPTI İMZALANDI

Türkiye ve Sırbistan arasında 7 mutabakat zaptı imzalandı.

VUCİC'İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI...

Türkiye'den SİHA alımı için geşlecek yıl adım atacağız.

Sanayi anlamında ve ticaret anlamında odalarımız işbilrliği gerçekleştirmekte... Bizler yeniden Soırbistan'a gelen Türklerin ve Sırbistan'dan Türkiye'ye giden Sırpların artmasını istiyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistanda... Batı yanlış yapıyor, Ukrayna-Rusya savaşını bitirme gayretindeyizKimlikle seyahat konusunda imzalanan protokolün, ilişkileri yeni bir seviyeye çıkaracağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna ve Moldova’dan sonra Sırbistan, karşılıklı olarak çipli kimlikle seyahatin mümkün hâle geldiği altıncı ülke olacak” açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistanda... Batı yanlış yapıyor, Ukrayna-Rusya savaşını bitirme gayretindeyiz

SON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Görüşmelerimizde önümüzdeki dönemde atacağımız adımları değerlendirdik. Bölgesel ve uluslararası konularda fikir alışverişinde buluştuk. Kimlikle seyahat konusunda az önce imzalanan protokol ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır. İş adamlarımız karşılıklı olarak yapacakları seyahatleri çok daha hızlı şekilde gerçekleştirecektir.

Sırbistan, çipli kimlikle seyahatın mümkün hale geldiği 6. ülke haline gelecek.

SIRBİSTAN KOSOVA SORUNU

Sorunların diyalog ile çözülmesini destekledik destekliyoruz. Balkanlarda artık bu tür sıkıntılara tahammül edilemez.

SON DAKİKA | RUSYA'YI HAFİFE ALANLARA DİYORUM Kİ "YANLIŞ YAPIYORSUNUZ."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya hafife alınacak bir ülke değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya hafife alınacak bir ülke değil

Batı'nın tahrik politikası yürüttüğünü belirten Erdoğan, Rusya'nın hafife alınmasının yanlış olduğunu, Avrupa'nın kara kara kışı nasıl geçireceğini düşündüğünü söyledi.

Türkiye olarak Rusya Ukrayna arasında hep denge politikasını güttük, bundan sonra da devam edeceğiz. Batı'nın-isim saymaya gerek yok-Takındığı tavrı doğru bulmadığımı çok açık söyleyebilirim. Zira tahrik üzere kurulu bir politika güden bir Batı var. Böyle bir savaşı tahrik üzere yürütürseniz oradan netice alamazsınız. 'Bu savaşın kazananı var' diyebilir miyiz? Bu savaşın kazananı yok ama ben inanıyorum ki kaybedebi çok. Şu ana kadar bizim güttüğümüz politika 'Acaba bu savaş biter mi bitmez mi?' biz bunun gayereti içerisindeyiz. Ama bu iş çok kısa zamana biteceğe benzemiyor. Rusya'yı hafife alanlara diyorum ki "yanlış yapıyorsunuz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa'daki enerji kriziyle ilgili açıklama: Rusya hafife alınacak bir ülke değil

Şimdi kara kara düşünüyorlar. Bu kışı ne yapacağız diye... Şu anda stoklar ne durumda diye bunun tartışması yapaıyor. Rusya herkes ona saldırınca tüm imkanlarını kullanacaktır. Bu kadar basit.

Erdoğan'dan Batı'ya Rusya-Ukrayna savaşı eleştirisi: Hurdaları Ukrayna'ya gönderiyorlar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan'a geldi. Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılandı. Başkan Erdoğan, resmi karşılamanın ardından Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile baş başa ve heyetler arası görüşme yaptı. Erdoğan ile Vucic'in huzurunda 7 anlaşma imzalandı. Başkan Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile ortak basın toplantısında konuştu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanı, değerli heyet üyeleri sizleri en kalbi duygularla selamlıyoruz. Değerli dostum Vucic'e ev sahipliği için sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.

Az önce kendisiyle son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdik. İlişkilerimizi kapsamlı şekilde ele aldık. Önümüzdeki dönemde atacağımız adımları değerlendirdik. Fikir alışverişinde bulunduk. Mükemmel düzeydeki ilişkilerimiz her geçen gün gelişiyor. Kimlikle seyahat konusunda imzalanan protokol ilişkilerimizi daha iyi boyuta taşıyacaktır.

Hem sayı yükselecek, sayının yükselmesiyle kalmayacak iş adamlarımız karşılıklı olarak seyahatleri çok daha kolaylıkla gerçekleştireceklerdir.

Sırbistan karşılıklı olarak kimlikle seyahatin mümkün hale geldiği 6'ncı ülke olacak. Bosna Hersek'te de ilk adımı attık. Bununla ilgili imzalar atılacak.

Ticaret hacmimiz istikrarlı artış eğilimini salgın koşullarına rağmen sürdürdü. Sayın Cumhurbaşkanı ile iştirak edeceğimiz Türkiye-Sırbistan İş Forumu bu irademizin göstergesidir. Müteşebbislerimize verdikleri desteklerinden dolayı Vucic'e teşekkür ediyorum. Yapımı tamamlanan devlet yolu da Sayın Vucic'in vizyoner yaklaşımının eseridir. Ortak mirasımız Bayraklı Cami'nin restorasyonuna en kısa zamanda başlayacağız.

Kosova ile uzlaşmaya varılmasından memnuniyet duyuyoruz. Başta plaka meselesi olmak üzere diğer sorunlu hususlarda da en kısa zamanda anlaşmaya varılmasını temenni ediyoruz. Sözlerime son verirken ziyaretimizin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

SORU-CEVAP

(Kosova ile Sırbistan arasındaki gerilim)

Başkan Erdoğan: Bu konuda Kosova-Sırbistan arasındaki sıkıntıyı aşabilmek için her türlü desteğe var olduğumuzu söyledim. Şu andaki gelişmeler olumlu. Balkanlar artık bu tür sıkıntılara tahammül edemez.

(Avrupa'daki enerji krizinin sorumlusu kim?)

Başkan Erdoğan: Her şeyden önce Türkiye olarak Rusya-Ukrayna arasında hep denge politikasını güttük. Bundan sonra yine de buna devam edeceğiz. Şu anda Batı'nın isim saymaya gerek yok, takındığı tavrı doğru bulmadığımı çok açık söyleyebilirim. Tahrik üzere kuralı bir politika güden batı var. Böyle bir savaşı tahrik üzere yürütmeye gayret ettiğiniz sürece netice almak da mümkün olmayacaktır. Bu savaşın kazananı var diyebilir miyiz? Bu savaşın kazananı yok ama kaybedeni çok. İşin parasal konusunu konuşmaya gerek yok. Parasal boyutuna girince birisi Ukrayna'ya şu kadar destek verdim diyor ama nerede bu para? Bu da sıkıntılı... Silahlar gönderildiği söyleniyor, ne kadar hurda varsa onları Ukrayna'ya gönderiyorlar.

Ben bu işin Rusya veya Ukrayna galibidir diyemem ama bizim güttüğümüz politika bu savaş bir an evvel biter mi bitmez mi? Çok kısa sürede biteceğe benzemiyor. Rusya'yı hafife alanlara da söylüyorum, yanlış yapıyorsunuz. Rusya hafife alınacak bir ülke değil. Rusya doğal gazı kesti, fiyatlar Avrupa'da yükseldi. Herkes kara kara düşünüyor. Bunları daha önce niye düşünmediniz?

Şu anda stoklar ne durumda diye bunun konuşulması yapılıyor. Burada tabi ki Rusya herkes ona saldırınca o da elindeki imkanlarını kullanacaktır. Temenni ediyoruz ki bir an önce neticeye varıp bu işi bitmek. Dünya barışı yeniden yakalamış olsun.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç: Ben hepinize bölgedeki durumla ilgili olarak Kosova ve Sırbistan arasındaki durumla ilgili diplomatik şekilde çözülmesini ortaya koydu. Elbette diğer konu Rusya ve Ukrayna arasındaki durumla ilgili olarak kışın zorluklar söz konusu olacak. Her zaman soğuk olan bu sene daha soğuk olabilir. Bir çözümün ortaya konulması gerekmekte.

Bizler, Arnavutluk'la birlikte ortak bir mektup yazmak durumundayız. Neler yapabileceğimizi ele alacağız. Varlıklarımızı daha iyi değerlendirmemiz gerekmekte. Bu elbette kolay olmayacak, kış her zaman olduğundan daha zor olacak. Bizler büyük bir felaketle karşı karşıya olabiliriz diye ifade etmiştim. Anlaşılmazsa, uzlaşılmazsa bizler elektrik kesintilerine mecbur kalınabileceğini ifade etmiştik.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç'in açıklamaları ise şöyle:

Ticaret hacminin artırılması ve 2 milyara çıkarılması konusunda, bunun yükseltilmesini istiyoruz. Umuyoruz ki bu hedeflere ulaşabiliriz. Türkiye'den yatırımlar gelmekte Sırbistan'a ve bundan memnunuz.

Yatırımlarla ilişkili olarak 10 bin kişi istihdam edilmiş durumda. Bizler tarihi yapıların da elden geçirilmesi konusunda da önemli adımlar atılmakta ve zorlu bir yol söz konusu. Bugün modernize edildi, bazı küçük detaylar kaldı. Hem Türk işçilerine hem de iş adamlarına bunun gerçekleşmesi yönünde gösterdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum.

Altyapı çalışmaları açısından çok çok önemli. Bu bağlantıların da yine bazı rotalarda gerçekleşecek yollar bizler için önemli projeler. Türkiye Cumhuriyeti, bizler, hepimiz, daha büyük işbirliği olasılıklarını ele aldık.

Bayraktar araçlarının alınması konusuyla ilgili gelecek sene adımlar atmayı umuyoruz. Sırbistan'ın bunları satın alabilmesini umuyoruz. Bayraktar alımı konusunda taleplerimizi ortaya koyacağız.

Bu çerçevede taleplerimizi ortaya koymaktayız. Farklı bakanlıklar arasında yine savunma çerçevesinde bazı eğitimlerle ilgili işbirliği çalışmaları ortaya koymaktayız. Karşılıklı görüş alışverişi ortaya koyma konusunda kararlılığımız söz konusu.

Tüm yetkililere ve heyete teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ukrayna'daki durumu ve enerji konusunu ele aldık. Türkiye'nin koyabilecekleri desteği de ele almaktayız. Azerbaycan'la olan ilişki konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

Başkan Erdoğan ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasındaki anlaşmaların imzalandığı törene katıldı.

Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti arasında 12 Temmuz 2010 tarihinde Belgrad'da imzalanan Vizelerin Kaldırılmasına Dair Anlaşmada Değişiklik Yapılmasına İlişkin 1 Numaralı Protokol, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sırp mevkidaşı Aleksandar Vulin tarafından imzalandı.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti arasında Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunmasına İlişkin Anlaşmaya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Sırbistan Ekonomi Bakanı Andelka Atanaskoviç imza attı.

Teknolojilerde Yenilik Alanında İşbirliği Anlaşması da Bakan Varank ile Yenilik ve Teknolojik Gelişme Bakanı Nenad Popoviç tarafından imzalandı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Sırbistan Tarım, Orman ve Su Yönetimi Bakanı Branislav Nedimoviç, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti arasında Orman Yangınları ile Mücadele Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptını imzaladı.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Medya ve İletişim Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Kültür ve Enformasyon Bakanı Maja Gojkoviç tarafından imzalandı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Sırbistan Cumhuriyeti Bilgi Teknolojileri ve eDevlet Ofisi Arasında Dijital Devlet Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptının imzacıları, Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ile Sırbistan Bilgi Teknolojileri ve eDevlet Ofisi Direktörü Mihailo Jovanoviç oldu.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) ile Sırbistan Radyo Televizyonu (RTS) arasında İşbirliği Protokolü'nü ise TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve RTS Genel Müdürü Dragan Bujoseviç imzaladı.

BAŞ BAŞA GÖRÜŞME
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile baş başa görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi, altyapı ve yatırım projeleri olmak üzere çeşitli alanlarda mevcut işbirliğinin daha da ilerletilmesi için çalışmalar ele alındı.

BAŞKAN ERDOĞAN SIRBİSTAN'TA RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI / VİDEO

RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turu kapsamında ziyaret ettiği Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından resmi törenle karşılandı.

POZ VERDİLER
Başkan Erdoğan'ı, Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic karşıladı. İki ülke milli marşları okunurken 7 pare top atışı yapıldı. Tören kıtasını selamlayan Erdoğan ve Vucic, tokalaşarak basın mensuplarına poz verdi. İki lider daha sonra heyetlerini takdim etti.

Törende, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe KeşirDiyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da hazır bulundu.

PROGRAMI BELLİ OLDU
Erdoğan ve Vucic, görüşme sonrası çeşitli alanlarda iş birliği anlaşmalarının imzalanacağı törenin ardından ortak basın toplantısına katılacak.

Türkiye-Sırbistan İş Forumu'na da katılacak Başkan Erdoğan'ın onuruna Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic tarafından resmi öğle yemeği verilecek.

Belgrad Kulesi ziyareti ile kentteki programlarını noktalayacak Erdoğan'ın, akşam saatlerinde Hırvatistan'a hareket etmesi bekleniyor.

BALKAN TURUNUN İKİNCİ DURAĞI SIRBİSTAN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balkan ülkeleri turunun ikinci durağı olan Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in yanı sıra Sırbistan'ın Ankara Büyükelçisi Zoran Markovic, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy, Novi Pazar Başkonsolosu Başar Başol ile Büyükelçilik personeli tarafından karşılandı.

Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Belgrad'a geldi.

Başkan Erdoğan Sırbistan’daBAŞKAN ERDOĞAN SIRBİSTAN'DA

Başkan Erdoğan Balkan turuna çıktı!BAŞKAN ERDOĞAN BALKAN TURUNA ÇIKTI!

Bu haber 40391 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu!
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! "İsrail ile...
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı