AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor! Başkan Erdoğan’ın...

AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor! Başkan Erdoğan'ın zafer stratejisi hazır: Gerçek belediyecilik ve kentsel dönüşüm

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim beyannamesini genel merkez yerleşkesindeki yeni konferans salonunda bugün kamuoyuyla paylaşacak. “Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik” adıyla hazırlanan beyannamede, kentsel dönüşüm vurgusu ön planda olacak.

30 Ocak 2024 - 06:26

AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor! Başkan Erdoğan'ın zafer stratejisi hazır: Gerçek belediyecilik ve kentsel dönüşüm

Giriş Tarihi: 30.01.2024 Güncelleme Tarihi: 30.01.2024 

Türkiye nefesini tuttu! AK Parti'de büyük gün! Başkan Erdoğan açıklayacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim beyannamesini genel merkez yerleşkesindeki yeni konferans salonunda yarın kamuoyuyla paylaşacak.

AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor! Başkan Erdoğan’ın zafer stratejisi hazır: Gerçek belediyecilik ve kentsel dönüşümCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim beyannamesini genel merkez yerleşkesindeki yeni konferans salonunda bugün kamuoyuyla paylaşacak. “Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik” adıyla hazırlanan beyannamede, kentsel dönüşüm vurgusu ön planda olacak.

Türkiye nefesini tuttu! AK Parti'de büyük gün! Başkan Erdoğan açıklayacak

AK Parti'de adaylarının açıklanmasının ardından gözler seçim beyannamesine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağı beyannamede, "gerçek belediyecilik" vurgusu yapılacak.

Beyannamenin açıklanacağı toplantı AK Parti Genel Merkezi'nin yeni ek binasında gerçekleşecek.

AK Parti'nin beyannamesi, "Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik" temasıyla hazırlandı. 8 başlıktan oluşan beyanname, 200 sayfadan oluşuyor.

Beyannamede, partinin yerel yönetim vizyonu anlatılıyor, dirençli şehirler vurgusu yapılıyor. AK Parti'nin seçim beyannamesinde afetlere dirençli şehirlere yönelik projeler ön planda olacak.

HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİYLE İLGİLİ VAATLER SIRALANDI

"Sosyal belediyecilik" ve "kültür üreten şehirler" gibi bölümlerin de yer aldığı beyannamede, hizmet ve eser belediyeciliği ile ilgili vaatler sıralanıyor. Katılımcılık, şeffaflık, toplumsal refah öncelikli şehir ekonomileri öne çıkıyor.

SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI DA BEYANNAMEDE

Beyannamede, sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili yapılacak yasal düzenlemeye de yer verilecek. Bu konuda belediyelere verilecek sorumluluklar detaylı bir şekilde anlatılacak.

MAHALLE KREŞLERİYLE ANNELERİN TALEPLERİ KARŞILANACAK

AK Parti'nin seçim beyannamesindeki bir diğer önemli başlık da mahalle kreşleri... Türkiye genelinde mahalle kreşlerinin hızla yaygınlaştırılacağı, böylece özellikle çalışan annelerin taleplerinin karşılanacağı ifade edilecek.

Türkiye'nin heyecanla beklediği an geldi! AK Parti'nin seçim beyannamesi, yarın Ankara'da gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğiyle kamuoyuna duyurulacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılımıyla gerçekleşecek programda, partinin seçim manifestosunu Türkiye'ye sunacak.



AK Parti, Türkiye Yüzyılı için Gerçek Belediyecilik ismi ile hazırladığı seçim beyannamesinde gerçek belediyeciliği anlatacak. Bu kapsamda manifestonun ana teması olan gerçek belediyecilikte şunlar vurgulanacak: "Üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik ve vatansever."

8 BAŞLIKTAN OLUŞUYOR

Sekiz başlıktan oluşan beyannamenin ana teması 'gerçek belediyecilik' olacak.

Seçim Beyannamesinin başlıkları şu şekilde:

Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verilebilirlik

Dirençli şehirler

Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre

Toplumsal Refah öncelili Şehir Ekonomileri

Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik

Kültür Üreten Şehirler

Hizmet ve Eser Belediyeciliği

Bu haber 236665 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...