AK Parti’de yerel seçim mesaisi! Sözcü Çelik: İlk...

AK Parti'de yerel seçim mesaisi! Sözcü Çelik: İlk açıklamayı 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da yapacağız

Yerel seçimler öncesi AK Parti'de çalışmalar hız kazanırken gözler 31 Mart seçimlerinde aday olacak isimlere çevrildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezi girişinde önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçimlerde adaylara ilişkin ilk açıklamanın 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da yapılacağını söyledi. Öte yandan Çelik, AK Parti seçim beyannamesinin 15 Ocak'ta açıklanacağını ifade etti..

04 Ocak 2024 - 01:05

AK Parti'de yerel seçim mesaisi! Sözcü Çelik: İlk açıklamayı 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da yapacağız  

Giriş Tarihi: 03.01.2024 14:06 Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 23:34 

AK Parti adaylarını ne zaman açıklayacak? Sözcü Ömer Çelik tarih verdi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama: Adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerde aday olacak başkan adaylarının pazar günü açıklanacağını duyurdu. Çelik, Adayların bir bölümünü pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıklayacağız" dedi.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'NE FI ZAMAN AÇIKLANACAK? AK Parti Sözcüsü Ãmer Çelik verdi tarih TRT HABER IHA' görseli olabilirAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezi girişinde önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçimlerde adaylara ilişkin ilk açıklanın 7 Oca Pazar günü İstanbul'da yapılacağını söyledi. Öte yandan Çelik, AK Parti seçim beyannamesinin 15 Ocak'ta açıklanacağını ifade etti.

Son dakika... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama: Adaylarının açıklanacağı tarih belli olduAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız." dedi.

AK Parti adaylarını ne zaman açıklayacak?AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar!

Çelik, AK Parti Genel Merkezi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'ye Kirman'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle başsağlığı dilediğini aktardı.


Başkan Erdoğan'ın, Gazze'deki katliamların önlenmesi için diplomasi trafiğini sürdürdüğünü, yoğun mesaisinin içinde, yaklaşan yerel seçimlere yönelik partideki çalışmalara da başkanlık ettiğini söyleyen Çelik, "Geldiğimiz noktada temayül çalışmaları, kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde artık adayların isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız." bilgisini verdi.



Çelik, bu pazar açıklanacak adayların, büyükşehirler ve şehirlerin bir kısmını kapsayacağını belirtti.

Seçim beyannamesi çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Çelik, hem AK Parti'nin belediyecilik geleneğinin ana esaslarını hem de bugünün şartlarına, ihtiyaçlarına hitap eden söylemleri, projeleri içeren bir beyanname açıklayacaklarını kaydetti.

Ömer Çelik, yerel seçimler için diğer partilerle işbirliği çalışmalarındaki son durumun sorulması üzerine, şu an görüşmelerin sürdüğünü, sonuçlandığında gerekli açıklamaların yapılacağını bildirdi.

İki takvim halinde adaylarımızın açıklanmasını gerçekleştirilmiş olacağız. Çalışma devam ediyor.

20 yıldır bu konuda yaptığımız bir sürü şey var. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından deneyimleri var. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz iyi uygulamaları sürdürmeyi ama aynı zamanda yeni siyasetler gerektiriyor. Belediyecilik geleneğimizin ana esaslarını içeren ve bugünün dünyasına hitap edecek söylemlerin meczedildiği bir beyanname olacak.

Seçim sürecine gidilirken en geniş mutabakat ve işbirliğinin sağlanabilmesi için Cumhur İttifakı'nın genel seçimlerde olduğu gibi büyük başarıya imza atması için çalışmalar devam ediyor. Nasıl MHP ile olanı açıkladıysak diğerleriyle ilgili açıklarız.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile MHP lideri sayın Bahçeli ihtiyaç duyduğunda her an yapılabilen, iyi bir istişarenin yapıldığı, ihtiyaç olduğu anında görüşme trafiği oluyor." Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri 

Bu haber 236623 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...