2. Nahel vakası! Fransa polisi bu kez Türk gencini katletti

2. Nahel vakası! Fransa polisi bu kez Türk gencini katletti

Daha önce 17 yaşındaki Nahel M.'ye kullandıkları orantısız güç ile infiale neden olan Fransız polisinin son kurbanı 16 yaşındaki bir Türk genci oldu. Fransız polis araçları Sefa isimli Türk gencinin kullandığı motora çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gencin beyin ölümünün gerçekleştiği aktarıldı.

18 Eylül 2023 - 01:35

2. Nahel vakası! Fransa polisi bu kez Türk gencini katletti

 Giriş Tarihi: 07.09.2023 Güncelleme Tarihi: 08.09.2023 

Fransa'nın Yvelines Élancourt şehrinde motosikletli Türk gencini kovalayan Fransız polis dehşet saçtı. Polis ekipleri kovalamaca sonunda 16 yaşındaki Sefa'nın kullandığı motosiklete çarptı. Olay yerinde ağır yaralanan genç çocuk kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

2. Nahel vakası! Fransa polisi bu kez Türk gencini katlettiDaha önce 17 yaşındaki Nahel M.'ye kullandıkları orantısız güç ile infiale neden olan Fransız polisinin son kurbanı 16 yaşındaki bir Türk genci oldu. Fransız polis araçları Sefa isimli Türk gencinin kullandığı motora çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gencin beyin ölümünün gerçekleştiği aktarıldı.

2 POLİS GÖZALTINDA

Polis kayıtlarında "dur" ihtarına uymadığı ve kovalama esnasında Türk gencinin diğer polis arabasına kendi çarptığı söylensede, polis ifadelerindeki tutarsızlık nedeniyle 2 polis gözaltına alındı. Talihsiz gencin ailesi ise polislerin kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını talep ediyor.

2. NAHEL VAKASI

Fransız polisinin Türk gencine uyguladığı orantısız güç geçtiğimiz aylarda Paris banliyösünde polis kurşunuyla hayatını kaybeden Nahel Merzouk'u getirdi. Fransız polisinin cinayeti sonrası Paris'te başlayan olaylar ülke geneline yayılmış ve çok sayıda araba, iş yeri ateşe verilmişti. 

 

 

Bu haber 236668 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trafik Kazasında ağır yaralanan, Serpil Öğretmen Hayatını Kaybetti
Trafik Kazasında ağır yaralanan, Serpil Öğretmen Hayatını...
Güneş'te şiddetli patlama! Jeomanyetik fırtına Dünya'ya vuracak: İnternet ve elektrik kesintileri olacak..
Güneş'te şiddetli patlama! Jeomanyetik fırtına Dünya'ya...