Yunus Oğan’ın Teşekkür Mesajı

Yunus Oğan'ın Teşekkür Mesajı

Bu kutlu yolda bize düşen görevi, sizlerin destek ve katkılarıyla, layıkıyla yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. Üretken belediyecilik anlayışıyla ve birliğin gücüyle, saygıdeğer Turgutlu halkının beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet edeceğiz. Her bir mahallemizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretecek, birlikte elde edeceğimiz başarılarla Turgutlu’yu daha ileri taşıyacağız. Hep birlikte, Turgutlu’nun geleceğini inşa etmek için el ele, gönül gönüle çalışacağız.

12 Ocak 2024 - 13:35

Yunus Oğan'ın Teşekkür Mesajı

Giriş Tarihi: 12.01.2024 Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 

Çok değerli Turgutlulu hemşehrilerim; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partimizden Turgutlu Belediye Başkan Adayı olarak seçilmekten büyük onur ve gurur duyuyorum.

Bir 2 kişi görseli olabilirBu kutlu yolda bize düşen görevi, sizlerin destek ve katkılarıyla, layıkıyla yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. Üretken belediyecilik anlayışıyla ve birliğin gücüyle, saygıdeğer Turgutlu halkının beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet edeceğiz. Her bir mahallemizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretecek, birlikte elde edeceğimiz başarılarla Turgutlu’yu daha ileri taşıyacağız. Hep birlikte, Turgutlu’nun geleceğini inşa etmek için el ele, gönül gönüle çalışacağımıza olan inancımı ifade eder, ülkemiz ve şehrimiz için en hayırlısını temenni ederim. Her zaman söylediğimiz gibi; Biz birlik ve beraberliği ilke edinenleriz, ayrıştırmadan, hep birlikte ilerleyeceğiz.

Bir 2 kişi görseli olabilirBizlere güvenen ve bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye; MHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Erkan Akçay’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi sunarım.

Bir 1 kişi görseli olabilirCumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı olarak atanan, Yunus Oğan büyük onur ve gurur duyuyorum.  

Bu haber 236747 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)