Terör örgütü PKK’ya ağır darbe: Ali Haydar Kaytan...

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe: Ali Haydar Kaytan öldürüldü

PKK içinde yaşanan bir vahşet daha ortaya çıktı. Irak'ın kuzeyinde MİT ve TSK tarafından gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirilen teröristler arasında "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı belirlendi. Terör örgütü PKK, örgütten kopmaların önüne geçmek ve teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Kaytan'ın ölümünü gizledi. Terörist Kaytan'ın cesedi sadece sözde üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldü, defin işlemini yapan PKK'lıların da infaz edildi.

18 Kasım 2021 - 10:59

MİT ve TSK'nın operasyonuyla öldürülen terörist Ali Haydar Kaytan hakkında flaş gerçek! Cesedine ne oldu? PKK'da infaz yönetimi

Giriş Tarihi: 18.11.2021 Güncelleme Tarihi: 18.11.2021 

Kuzey Irak'ta, PKK'nın sözde kurucularından Ali Haydar Kaytan öldürüldü

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe: Ali Haydar Kaytan öldürüldü

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe. MİT ve TSK,'nın yaptığı operasyonda, Irak'ın kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirilen teröristler arasında "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı belirlendi. Teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Kaytan'ın ölümünü gizlediği ve defin işlemini yapan PKK'lıların infaz edildiği ortaya çıktı.

MİT ve TSK’nın operasyonuyla öldürülen terörist Ali Haydar Kaytan hakkında flaş gerçek! Cesedine ne oldu? PKK’da infaz yönetimiMİT ve TSK'nın ortak operasyonuyla öldürülen PKK/KCK'nın kurucularından "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın cesedi hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Terörist Kaytan'ın cesedi sadece üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldüğü ve defin işlemini yapan PKK'lılar infaz edildiği öğrenildi.

Kuzey Irak'ta, PKK'nın sözde kurucularından Ali Haydar Kaytan öldürüldü

Kuzey Irak'ta, PKK'nın sözde kurucularından Ali Haydar Kaytan öldürüldü

Canlı bomba olacak teröristleri seçen ve Ankara saldırılarına talimat veren "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan, MİT ve TSK operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

MİT ve TSK, terörle mücadelede en uzun soluklu operasyonlardan birini gerçekleştirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak'ın kuzeyindeki operasyonunda etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK/KCK'nın kurucularından "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da bulunduğu tespit edildi.

Ali Haydar Kaytan Irak'ın kuzeyinde operasyonla öldürüldü! Cesedi gömen teröristler infaz edildi

Son dakika haberi: Ali Haydar Kaytan Irak’ın kuzeyinde operasyonla öldürüldü! Cesedi gömen teröristler infaz edildi

PKK içinde yaşanan bir vahşet daha ortaya çıktı. Irak'ın kuzeyinde MİT ve TSK tarafından gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirilen teröristler arasında "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı belirlendi. Terör örgütü PKK, örgütten kopmaların önüne geçmek ve teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Kaytan'ın ölümünü gizledi. Terörist Kaytan'ın cesedi sadece sözde üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldü, defin işlemini yapan PKK'lıların da infaz edildiği ortaya çıktı.

Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla PKK, ağır darbe aldı. MİT, PKK yöneticilerine yönelik TSK ile başarılı bir operasyona imza attı. Örgütün eylem stratejisini PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile birlikte planlayan Ali Haydar Kaytan'ın etkisiz hale getirilmesi için terörle mücadeledeki en uzun soluklu operasyonlardan biri gerçekleştirildi.

SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORDU
Operasyon korkusuyla sürekli yer değiştiren sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Kaytan'la ilgili MİT tarafından çok yönlü bir istihbarat çalışması yapıldı. Bu kapsamda insansız hava araçları da kullanılırken ayrıca sahadan da farklı istihbarat bilgileri toplandı. Uzun süreli bir çalışmanın ardından MİT ve TSK, Irak'ın kuzeyinde ortak bir operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonun ardından MİT'in sahada sürdürdüğü istihbarat çalışmalarıyla, etkisiz hale getirilen teröristler arasında Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı kesin olarak tespit etti.

PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın "kendisinden sonra örgütte sözü geçecek kişi" olarak tanımladığı Kaytan'ın etkisiz hale getirilmesi için terörle mücadeledeki en uzun soluklu operasyonlardan biri gerçekleştirildi.

Operasyon korkusuyla sürekli yer değiştiren sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Kaytan'la ilgili MİT tarafından çok yönlü bir istihbarat çalışması yapıldı.

Bu kapsamda insansız hava araçları da kullanılırken ayrıca sahadan da farklı istihbarat bilgileri toplandı. Uzun süreli bir çalışmanın sonucunda MİT ve TSK, Irak'ın kuzeyinde ortak bir operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonun ardından MİT'in sahada sürdürdüğü istihbarat çalışmalarıyla, etkisiz hale getirilen teröristler arasında Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı kesin olarak tespit edildi.

CESEDİ GÖMEN PKK'LILAR İNFAZ EDİLDİ

Kaytan'ın etkisiz hale getirildiği operasyon sonrasında yaşananlar da ortaya çıktı.

Terör örgütü elebaşlarından Ali Haydar Kaytan'ın ölümü, PKK'dan kopmaların önüne geçmek ve teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla gizlendi.

Terörist Kaytan'ın cesedi sadece üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldü ve defin işlemini yapan PKK'lılar infaz edildi.

Kaytan'ın terör örgütü PKK adına canlı bomba eylemi yapacak teröristleri seçtiği, 2016 yılında Ankara'daki Merasim Sokak ve Güvenpark saldırılarının talimatını verdiği belirlendi.

ÖLÜMÜ GİZLENDİ: CESEDİ GÖMEN TERÖRİSTLER İNFAZ EDİLDİ

Operasyon sonrasında ise yaşananlar ortaya çıktı.

Terör örgütü elebaşlarından Kaytan'ın ölümü, PKK'dan kopmaların önüne geçmek ve teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla gizlendi. Terörist Kaytan'ın cesedi, sadece üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldü ve defin işlemini yapan PKK'lılar infaz edildi.

CESEDİ GÖMEN ÖRGÜT ÜYELERİ İNFAZ EDİLDİ
Kaytan'ın etkisiz hale getirildiği operasyon sonrasında yaşananlar da ortaya çıktı.
Terör örgütü elebaşlarından Ali Haydar Kaytan'ın ölümü, PKK'dan kopmaların önüne geçmek ve teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla gizlendi. Terörist Kaytan'ın cesedi sadece üst düzey kadro tarafından bilinen bir yere gömüldü ve defin işlemini yapan PKK'lılar infaz edildi.

ANKARA'DAKİ SALDIRILARIN EMRİNİ VERMİŞTİ
Terörist Ali Haydar Kaytan'ın terör örgütü PKK adına canlı bomba eylemi yapacak teröristleri seçtiği, 2016 yılında Ankara'daki Merasim Sokak'ta, askeri ve sivil servis araçlarına yönelik bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 29 vatandaşımızın yaşamını kaybetmesi, 87 vatandaşımızın yaralanması, yine Ankara Kızılay Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü aracın patlatılarak sivil vatandaşların hedef alınması sonucu 36 vatandaşımızın yaşamını kaybetmesi, 349 vatandaşımızın da yaralanmasıyla,
sonuçlanan terör eylemlerinin talimatını veren örgüt lideri olduğu belirtildi.

BİRBİRLERİNE DÜŞTÜLER
Kaytan'ın ölümünün Cemil Bayık ve Murat Karayılan arasında tartışmaya sebep olduğu öğrenildi. Cemil Bayık'ın örgütün silahlı unsurlarını "tedbirsiz" davranmakla suçladığı, Murat Karayılan'ın ise Kandil eteklerindeki mağaralardan çıkamayan Cemil Bayık'ı, "örgüt liderlerini sürekli eleştirerek kaderine terk etmekle" suçladığı öğrenildi.

MİT ve TSK'nın operasyonuyla öldürülen terörist Ali Haydar Kaytan hakkında flaş gerçek! Cesedine ne oldu? PKK'da infaz yönetimi

ANKARA SALDIRILARININ TALİMATINI VERDİ

Ayrıca 2016 yılında Ankara'daki Merasim Sokak ve Güvenpark saldırılarının talimatını verdiği de öğrenildi.

SİHA’lar PKK’nın kurucu ismini öldürdü!SİHA'LAR PKK'NIN KURUCU İSMİNİ ÖLDÜRDÜ!

“PKK’nın üst düzey ismi öldürüldü”"PKK'NIN ÜST DÜZEY İSMİ ÖLDÜRÜLDÜ"

Bu haber 991332 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1 Mayıs provokatörleri polise saldırmıştı: 52 kişiye tutuklanma talebi
1 Mayıs provokatörleri polise saldırmıştı: 52 kişiye...
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu!
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! "İsrail ile...