Son seçim anketinde bomba sonuçlar! AK Parti oyları bir anda üç...

Son seçim anketinde bomba sonuçlar! AK Parti oyları bir anda üç puan arttı! Cumhur İttifakı farkı açıyor...

Millet İttifakı'ndan aday krizi sürerken 2023 seçimine yönelik son anketin sonuçları da belli oldu. Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür Ankara'daki son durumu açıklarken tüm partilerin oy oranlarını canlı yayında paylaştı. AK Parti'nin son dönemde oylarında yükseliş olduğunu söyleyen Övür tüm partilerin son durumunu duyurdu. Peki CHP, İYİ Parti, MHP ve HDP'nin oy oranı kaç? İşte en güncel seçim anketi sonuçları...

30 Kasım 2022 - 01:46

Son seçim anketinde bomba sonuçlar! AK Parti oyları bir anda üç puan arttı! Cumhur İttifakı farkı açıyor...

Giriş Tarihi: 01.11.2022 Güncelleme Tarihi: 01.11.2022 

GÜNDEMahaber.com.tr

Son üç ay içinde araştırmalarda değişim var. Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gidişi çok yıprattı CHP'yi. Başörtüsü meselesi de Kılıçdaroğlu ve CHP oylarını çok yıprattı.

Son seçim anketinde bomba sonuçlar! AK Parti oyları bir anda üç puan arttı! Cumhur İttifakı farkı açıyor...Millet İttifakı'ndan aday krizi sürerken 2023 seçimine yönelik son anketin sonuçları da belli oldu. Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür Ankara'daki son durumu açıklarken tüm partilerin oy oranlarını canlı yayında paylaştı. AK Parti'nin son dönemde oylarında yükseliş olduğunu söyleyen Övür tüm partilerin son durumunu duyurdu. Peki CHP, İYİ Parti, MHP ve HDP'nin oy oranı kaç? İşte en güncel seçim anketi sonuçları...

2023 seçimleri yaklaşırken A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür seçimlere yönelik son anketin sonuçlarını paylaştı.

İşte Mahmut Övür'ün sözlerinde öne çıkanlar:

ÜÇ AYDA BÜYÜK DEĞİŞİM VAR

Son üç ay içinde araştırmalarda değişim var. Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gidişi çok yıprattı CHP'yi. Başörtüsü meselesi de Kılıçdaroğlu ve CHP oylarını çok yıprattı.

AK PARTİ'YE 3 PUAN OY GELDİ

Ama diğer taraftan Başkan Erdoğan'ın küresel siyasetteki rolü örneğin tahıl koridoru, NATO Zirvesi gibi şeyler oyları çok etkiliyor. En az 3 puan getirdi son dönemde yaşananlar.

AK PARTİ'NİN OY ORANINI AÇIKLADI

Son dönemde iki tane anket gördüm Ankara'da. Bunlardan birinde AK Parti yüzde 41 diğerinde yüzde 38.8 civarında. Bunlar AK Parti'nin kendi oyu.

CHP İYİ PARTİ MHP VE HDP...

CHP yüzde 23'lerde geziyor. İYİ Parti yüzde 11. HDP ise 10.5 civarında. MHP yüzde 10 oranında oyu var.

SAADET PARTİSİ YÜZDE 1 CİVARINDA

Saadet yine yüzde bir civarında geziyor. AK Parti son dönemde yüzde 3 civarında oy kazandı. Bu durum Millet İttifakı'ndan da bir moral bozukluğuna yol açıyor.

2023 seçimlerine yönelik ankette bomba sonuçlar2023 SEÇİMLERİNE YÖNELİK ANKETTE BOMBA SONUÇLAR

İşte son seçim anketi! Kısa sürede büyük fark

.

Son üç ay içinde araştırmalarda değişim var. Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gidişi çok yıprattı CHP'yi. Başörtüsü meselesi de Kılıçdaroğlu ve CHP oylarını çok yıprattı

Bu haber 321452 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...