Son dakika: Üsküdar’da binada korkutan patlama

Son dakika: Üsküdar'da binada korkutan patlama

 İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğalgazdan dolayı patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekipler sevk edilirken, Üsküdar Kaymakamı Sefa Demiryürek, 4 kişinin yaralandığını 2 vatandaşın durumunun ağır olduğunu açıkladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, korkunç anları canlı yayında anlattı. Türkmen, "Korkunç bir patlama sesiyle irkildik" dedi. Bir kişinin camdan fırlayıp yere düştüğünü anlatan Türkmen, durumunun ağır olduğunu belirtti. 

07 Şubat 2022 - 15:56

Son dakika: Üsküdar'da korkutan patlama! 4 Yaralı: Bomba patladı zannettik

Giriş Tarihi: 7.2.2022  15:37 Son Güncelleme: 7.2.2022  15:38

Son dakika: Üsküdar'da binada korkutan patlama

Üsküdar'da bir binada patlama

Üsküdar'da bir binada patlama

Üsküdar'daki 4 katlı bir binada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası tedbiren 6 bina boşaltıldı.

İSTANBUL'da patlama oldu... Üsküdar'da 3 katlı bir binada patlama meydana geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, patlamanın nedenini ve yaralılarla ilgili son bilgileri verdi.

Son dakika: Üsküdar’da binada korkutan patlamaSon dakika! İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğalgazdan dolayı patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekipler sevk edilirken, Üsküdar Kaymakamı Sefa Demiryürek, 4 kişinin yaralandığını 2 vatandaşın durumunun ağır olduğunu açıkladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, korkunç anları canlı yayında anlattı. Türkmen, "Korkunç bir patlama sesiyle irkildik" dedi. Bir kişinin camdan fırlayıp yere düştüğünü anlatan Türkmen, durumunun ağır olduğunu belirtti. A Haber muhabiri Tülay Ayçiçek olay yerinden detayları aktardı.

Son dakika haberleri... İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir binada patlama meydana geldi. 5 katlı binadaki patlamada yaralılar olduğu belirtiliyor. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayrıntıları A Haber İstihbarat Şefi Ramazan Almaçayır aktardı.

4 KİŞİ YARALANDI
Patlama saat 13.30 sıralarında Valide Atik Mahallesi Abacıdede Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın dördüncü katında doğalgaz kaynaklı olduğu öğrenilen bir patlama meydana geldi. Patlamada dairede bulunan 4 kişi yaralanırken patlamanın şiddeti çevre binalardan da hissedildi.

Son dakika: Üsküdar’da korkutan patlama! 4 Yaralı: Bomba patladı zannettik

Son dakika haberi.. Üsküdar'da 5 katlı binanın 4. Katında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Yetkililer Patlamanın şiddetinin büyük olması nedeniyle incelemenin sürdüğünü muhtemelen doğalgaz patlaması olabileceği kaydedildi. Mahalle sakini Adem Coşkun, "3 bina yanda oturuyorum. Çok ses çıktı. Büyük bir bomba patladı zannettik. Biranda kendimizi dışarıya attık. Dışarı çıktığımızda bu manzarayı gördük. Aşırı bir ses çıktı. Kulaklarımız çınladı. Evler sallandı. Doğalgaz kaynaklıymış. 2 yaralıyı ambulansla götürdüler. Bir yaralı da kafasından yaralıydı.  Komşularımız" dedi. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, patlama meydana gelen binanın yıkılacağını açıkladı.

Patlama saat 13.30 sıralarında Valide Atik Mahallesi Abacıdede Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın dördüncü katında doğalgaz kaynaklı olduğu öğrenilen bir patlama meydana geldi.

Patlamada dairede bulunan 4 kişi yaralanırken patlamanın şiddeti çevre binalardan da hissedildi. Çevredekiler büyük panik yaşarken ihbar verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, dairede bulunan 4 yaralıyı ambulanslara koyarak çevredeki hastanelere sevk etti. Polis ekipleri binanın bulunduğu yere şerit çekerek çevrede önlem aldı. Ekiplerin, binadaki incelemeleri sürüyor.

"BOMBA PATLADI ZANNETTİK"
Mahalle sakini Adem Coşkun, "3 bina yanda oturuyorum. Çok ses çıktı. Büyük bir bomba patladı zannettik. Biranda kendimizi dışarıya attık. Dışarı çıktığımızda bu manzarayı gördük. Aşırı bir ses çıktı. Kulaklarımız çınladı. Evler sallandı. Doğalgaz kaynaklıymış. 2 yaralıyı ambulansla götürdüler. Bir yaralı da kafasından yaralıydı. Komşularımız" dedi.

"O AN ŞUUR KAYBI YAŞADIK"
Başka bir mahalle sakini kadın, "Telefonla görüşüyordum. Biranda bir patlama sesi geldi. O an şuur kaybı yaşadık. Aşırı derecede gürültülüydü. Doğalgazdan patladı diye söylediler" diye konuştu.

ÜSKÜDAR KAYMAKAMI DEMİRYÜREK: BİNANIN YIKIMI YAPILACAK
Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, patlama meydana gelen binanın yıkılacağını açıkladı.

Demiryürek, "En üst katında doğalgazdan olduğunu düşündüğümüz, 3 öğrencinin birlikte kaldığı evde patlama meydana geldi. 4 yaralı var. 2'sinin durumunun ağır olduğu yönündeydi ancak durumlarının iyi olduğu yönünde bilgi geldi. Binanın üst katı kullanılmaz durumda. Biraz sonra itfaiye ve belediye ekiplerinin incelemesinin ardından üst katlar tedbiren yıkılacak daha sonra binanın yıkımı gerçekleştirilecek" dedi. Demiryürek yaralananlardan birinin öğrenci olduğunu kaydetti.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
Üsküdar Valisi Ali Yerlikaya konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklamada bulundu

Yerlikaya açıklamasında: "Üsküdar'da da ilk belirlemelere göre doğalgaz nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan 4 hemşehrimize Allah'tan acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

1 KİŞİ CAMDAN YERE FIRLADI

Yaralılarla ilgili son durumu paylaşan Türkmen, "Doğal gaz kaynaklı olduğunu tahmin ediyoruz. 3 yaralımız var 1 tanesi bu patlamanın şiddetiyle camdan fırlayarak yere düşen bir vatandaş. Onun biraz kırıkları var. Onun durumu diğerlerine göre biraz daha ağır. Ama hayati tehlikesi yok. Bilinci yerinde." şeklinde konuştu.

BİNADA ÇÖKME RİSKİ VAR MI?

Böyle bir risk bulunmuyor.

"BOMBA PATLADI ZANNETTİK"
Mahalle sakini Adem Coşkun, "3 bina yanda oturuyorum. Çok ses çıktı. Büyük bir bomba patladı zannettik. Biranda kendimizi dışarıya attık. Dışarı çıktığımızda bu manzarayı gördük. Aşırı bir ses çıktı. Kulaklarımız çınladı. Evler sallandı. Doğalgaz kaynaklıymış. 2 yaralıyı ambulansla götürdüler. Bir yaralıda kafasından yaralıydı. Komşularımız" dedi.

"O AN ŞUUR KAYBI YAŞADIK"
Başka bir mahalle sakini kadın, "Telefonla görüşüyordum. Biranda bir patlama sesi geldi. O an şuur kaybı yaşadık. Aşırı derecede gürültülüydü. Doğalgazdan patladı diye söylediler" diye konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı A Haber’deÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI A HABER'DE

Üsküdar Kaymakamı A Haber’deÜSKÜDAR KAYMAKAMI A HABER'DE

Bu haber 975688 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye'de yeni bir safhadayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye'de yeni bir safhadayız
Trump'ın yaptırımları kaldırma kararı, Suriyelileri sokaklara döktü
Trump'ın yaptırımları kaldırma kararı, Suriyelileri sokaklara...