SON DAKİKA: Kabine Toplantısı başladı! Emekli ve memur zammı...

SON DAKİKA: Kabine Toplantısı başladı! Emekli ve memur zammı için gözler Kabine Toplantısı kararları ve sonuçlarında! Emekli ve memura ek zam gelecek mi?

Son dakika haberine göre Yeni yılın ilk Kabinesi bugün saat 16.00'da toplandı. Kabine toplantısı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılıyor. Kabine toplantısı ekonomi, dış politika ve son günlerde omicron varyantı nedeniyle artan koronavirüs vakalarıyla ilgili pandemideki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirmeye ev sahipliği yapıyor. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak..

03 Ocak 2022 - 16:06

Son dakika: Yeni yılın ilk Kabinesi! Memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? Omicron için yeni tedbir alınacak mı?

Giriş Tarihi: 02.01.2022 Güncelleme Tarihi: 03.01.2022 

Kabine Toplantısı başladı! Emekli ve memur zammı için gözler Kabine Toplantısı kararları ve sonuçlarında! Emekli ve memura ek zam gelecek mi?

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık ediyor. Kabine Toplantısı'nın en önemli gündem maddesi ise emekli ve memur maaşlarına yapılacak ekstra artış olacak. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile yeni zamlı maaşlarını öğrenen milyonlarca emekli ve memura asgari ücret rakamında olduğu gibi iyileştirme yapılması düşünülüyor. Başkan Erdoğan'ın Kabine Toplantısı kararları ile birlikte 2022 yılından itibaren geçerli olacak emekli ve memur ek zammını da açıklaması bekleniyor.

Son dakika: Yeni yılın ilk Kabinesi! Memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? Omicron için yeni tedbir alınacak mı?Son dakika haberine göre Yeni yılın ilk Kabinesi bugün saat 16.00'da toplandı. Kabine toplantısı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılıyor. Kabine toplantısı ekonomi, dış politika ve son günlerde omicron varyantı nedeniyle artan koronavirüs vakalarıyla ilgili pandemideki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirmeye ev sahipliği yapıyor. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün 2022 yılının ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nı gerçekleştiriyor.

Kabine toplantısı ekonomideki hamleler ve bundan sonra kullanılacak yeni yöntemler, dış politika ve koronavirüs pandemisindeki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirmeye ev sahipliği yapıyor. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonunda bugün enflasyon rakamları ile netleşecek olan 2022 emekli ve memur maaş zammıyla ilgili görüşlerini de açıklaması bekleniyor.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİYLE DE BİR ARAYA GELECEK

Öte yandan Başkan Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezinde bir grup milletvekiliyle çarşamba günü kahvaltılı toplantıda bir araya gelmesi bekleniyor. AK Partili milletvekilleriyle en son 2021'in temmuz ayında gruplar halinde görüşen Erdoğan'ın bu toplantılara devam edeceği öğrenildi. Toplantılarda milletvekillerinin, illerine ilişkin değerlendirmeleri Erdoğan'a aktarması planlanıyor.

İŞTE KABİNE TOPLANTISINA İLİŞKİN ÖNEMLİ DETAYLAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısına liderlik edecek. Ekonomiden dış politikaya, sağlıktan eğitime 2021 değerlendirmesi ve 2022'deki yol haritalarının da konuşulacağı kabine toplantısı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanması ile memur ve emekli maaşlarındaki zamların belirlenmesi açısından da önem arz ederken gözler Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yapacağı son dakika açıklamalarında olacak.

KÜLLİYE'DE 2022'NİN İLK KABİNE TOPLANTISI

2022 yılının ilk kabine toplantısında iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. Başkan Erdoğan birçok konuda ilgili bakanlardan bilgi alacak.

KABİNEDE YOĞUN GÜNDEM

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik edeceği kabine toplantısında ekonomideki gelişmeler, dolar başta olmak üzere dövizi düşüren hamle sonrası alınacak yeni önlemler değerlendirilecek.

Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranlarının görüşülmesi de bekleniyor.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞ ZAMMI BUGÜN KESİNLEŞİYOR

Öte yandan bugün gözler bir yandan enflasyon rakamlarındaydı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı rakama göre yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 36,08 oldu.

ZAM ORANI BELLİ OLDU

6 aylık enflasyon da belirleniyor. SSK ve BAĞKUR emeklileri yüzde 25,48 zam alacak.

Memur ve memur emeklisi yüzde 5+22,48.

Milyonların gözü yeni yılın ilk kabinesinde! Kabine Toplantısı ne zaman? Omicron varyantı, memur zammı, emekli zammı...Memur ve emekli maaşlarında 2022 zammının belirlenmek üzere olduğu son günlerde TÜİK'ten gelecek verilerle birlikte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında yapacağı açıklamalar büyük önem taşıyor.

EKONOMİDE YENİ YÖNTEMLER MASADA; FAİZLE MÜCADELEDE GERİ ADIM YOK

Başkan Erdoğan kabine toplantısı öncesi gerçekleştirdiği programlarda sık sık dile getirdiği faiz karşıtı politikada kararlılık vurgusu yapmıştı. Kabinede bu yöndeki adımlar da masaya yatırılacak.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bu konuda İstanbul'da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda kur ve faiz için "Kurun tekrar oynamaya başlaması geçici bir durumdur. Döviz kuru üzerinden bize silah göstermeye kalktılar ama başaramayacaklar" demişti.

PANDEMİ VE YERLİ AŞI MASADA

Koronavirüsle mücadele, artan vaka sayıları da kabinenin gündeminde olacak ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili olarak son Bilim Kurulu toplantısı verilerini de Başkan Erdoğan ile paylaşacak. Ayrıca yerli aşı TURCOVAC uygulamasındaki son durum da Kabine Toplantısı'nda gündeme gelecek başlıklar arasında yer alıyor.

KABİNE TOPLANTISI SONRASINDA BAŞKAN ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gerçekleşeceği haftanın ilk gününde kabinede yapılan değerlendirmeler ve alınacak son dakika kararlarını Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kameraların karşısına geçerek açıklaması bekleniyor.

Milyonların gözü yeni yılın ilk kabinesinde! Kabine Toplantısı ne zaman? Omicron varyantı, memur zammı, emekli zammı...

Türkiye'deki milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü-kulağı Kabine Toplantısı'ndan gelecek son dakika haberinde. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması sonrası zamlı maaşlarını öğrenen emekli ve memurlar, Başkan Erdoğan tarafından açıklanması öngörülen 2022 emekli ve memur maaşlarına yapılacak ek zammı da merakla bekliyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16.25'te Külliye'de toplandı.

Memur ve emekli zammı belli oluyorMEMUR VE EMEKLİ ZAMMI BELLİ OLUYOR

Milyonların gözü Ankara’daMİLYONLARIN GÖZÜ ANKARA'DA

Bu haber 976006 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...