Son dakika haberi... Başkan Erdoğan AK Parti’nin grup...

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan AK Parti'nin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM'deki grup toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En büyük sorunumuz enflasyondu, işte o da düşüşe geçti. Enflasyonu inşallah önümüzdeki aylarda yüzde 30'lara doğru hızla düştüğünü hep birlikte göreceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihine ilişkin yaptığı açıklamada 14 Mayıs'ı işaret ederek "Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün 6'lı masa diyerek karşımıza çıkan darbe şakşakçılarına 'yeter' diyecek

18 Ocak 2023 - 14:39 - Güncelleme: 18 Ocak 2023 - 20:24

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan seçim için 14 Mayıs'ı işaret etti: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek

Giriş Tarihi: 18.1.2023  12:09 Son Güncelleme: 18.1.2023  14:02  

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan AK Parti'nin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etti: Millet 73 yıl sonra aynı gün 6’lı masaya yanıt verecekSon dakika haberi... Başkan Erdoğan AK Parti'nin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan burada yaptığı açıklamada enflasyonla ilgili dikkat çeken bir mesaj verdi. Başkan Erdoğan konuşmasında "Enflasyonun hızla düştüğünü göreceğiz. Önümüzdeki aylarda yüzde 40'lara 30'lara düşecek" dedi. "Seçim hangi tarihte yapılacak" sorusuna anlamlı bir yanıt veren Başkan Erdoğan 14 Mayıs'ı işaret ederek "Millet 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek" ifadelerini kullandı. Babacan'ın İHA ve SİHA'ları hedef alan açıklamalarına sert yanıt veren Başkan Erdoğan "Alçak saldırıya hak etti cevabı vermek sorumluluğumuz" dedi. Komuta kademesine hedef göstererek skandal açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Başkan Erdoğan "Sen hakaret edecek çapta değilsin, haddini bil" şeklinde konuştu.

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan AK Parti'nin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğandan Adnan Menderesli seçim günü mesajı: 14 Mayıs

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Aziz milletim, değerli milletvekili arkadaşlarım, kıymetli misafirler, tüm vatandaşlarıma buradan en kalbi selamlarımı gönderiyorum. 2023 bizim için herhangi bir yılbaşı değildir. Biz uzun yıllardır hedeflerini 2023 menziline almış göre bir hükümetiz.

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip ErdoğanAK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadele konusunda kararlılık mesajı veren Başkan Erdoğan, "En büyük sorunumuz enflasyondu, o da düşüşe geçti. Hızla düştüğünü göreceğiz. Önümüzdeki aylarda yüzde 40'lara 30'lara düşecek. Çünkü enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, oyunları boşa çıkardık." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için 14 Mayıs'ı işaret eden Başkan Erdoğan, "Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' dedi. Millet 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek." dedi. Erdoğan, Baykar'ı hedef alan Ali Babacan'a da tepki gösterdi, "Ülkemizin her değerini savunmak nasıl boynumuzun borcuysa bu alçak saldırıya hak ettiği cevabı vermek de sorumluluğumuz." diye konuştu.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan seçim için 14 Mayıs’ı işaret etti: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 6’lı masaya yanıt verecek

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret eden Başkan Erdoğan, "Menderes 14 Mayıs 1950'de yeter söz milletin dedi. Millet 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek." dedi.

Başkan Erdoğan, SİHA ve İHA'ları hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a da sert tepki gösterdi. "Bu alçak saldırıya hak ettiği cevabı vermek de sorumluluğumuzun gereğidir." diyen Başkan Erdoğan, "Sen rekabet nedir bilir misin? Sen git çocuk bezi satmaya devam et. Senin işin değil bu... 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan AK Parti toplantısında seçim için tarih verdi | Video

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"HİÇBİR SEÇİM KOLAY OLMADI"

"Biliyorsunuz ikinci haftasını geride bıraktığımız 2023 bizim için herhangi bir yılbaşı değildir. Biz uzun yıllardır hedeflerini 2023 menziline göre belirlemiş bir partiyiz. Bir hükümetiz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında milletimizi kavuşturmak istediğimiz hedeflere büyük ölçekte ulaştık.

2023 bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembıolüdür hem de Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Önümüzdeki aylarda yaşanacak seçimi önemli ve tarihi kılan da budur. Bizim hayatımızda hiçbri seçim kolay olmadı. Her sçeime büyük bir mcüadele ile azimle gayretle hazırlandık girdik. Her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık.

Bu seçimi diğerlerinden farklı kılan nedir? Siyasete yeni bir ses ve soluk getirerek adım atmıştık. 2023 seçimlerine son dönemde düğnyada yaşanan krizlerin ülkemize etkilesiyle mücadele ederek, ucube ittifakların hezeyanlarıyla uğraşarak, bir yandan milletimize verdiğimiz sözleri yetiştirmenin tatlı telaşını yaşayarak, Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa etmenin heyecanıyla hazırlanıyoruz.

ENFLASYONA MÜCADELE MESAJI

Geçmişte kendi krizleri içinde boğulan bir Türkiye vardı. Bu sefer Türkiye sahip olduğu güçlü hizmet ve altyapısı sayesinde küresel atılımları dayanak haline dönüştürebiliyor. Cari açığı kontrol ederek büyümesiyle, her başlıkta bu gerçeği ispatlayan bir ülke oldu. Sıkıntılarımız elbette var. Bunların hiçbiri bizi asıl atılımlarımızdan uzaklaştıramaz.

En büyük sorunumuz enflasyondu, o da düşüşe geçti. Hızla düştüğünü göreceğiz. Önümüzdeki aylarda yüzde 40'lara 30'lara düşecek. Çünkü enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, oyunları boşa çıkardık.

İnsanımızın gözündeki samimiyetini, kalbindeki muhabbeti bizzat yaşayıyoruz. Antalya'da, Erzurum'da, Mardin'de, Konya'da, Malatya'da ve daha pekçok şehirde aynı duyguları yaşamıştık. Asıl belirleyici olan aynı insanların sandık başına gittiklerinde gelevckelerine karar verecekleri anda nelere bakacaklarıdır.

Rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde Türkiye'ye çağ atlatma vaadiyle önemli bir başarı kazanmıştır. Biz de milletimizin büyük bir desteğiyle hükümete gelmiştik. Şİmdi 2023'te de milletimizin desteğine talibiz. Sözü de, kararı da, geleceği de milletimize bırakmak istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlattık.

SEÇİM TARİHİ İÇİN 14 MAYIS MESAJI

Milletimiz bu darbe şakşakçılarına 'Yeter' diyecektir. Muhalefetin vaadi milletin karşısına bir aday çıkarmak değil, ülkeyi 10 kişiyle yönetmektir. Kukla bir cumhurbaşkanı üzerinden ülkeyi idare etmek istiyorlar.

CHP'nin kodlarında bu faşizm var. Diğerlerine noluyor? Bunlar da her hafta bir yenisini sergiledikleri krizleriyle milletimize bir çeşit siyasi dejavu yaşatıyor.

Menderes 14 Mayıs 1950'de yeter söz milletin dedi. Millet 73 yıl sonra aynı gün 6'lı masaya yanıt verecek.

Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Benim milletim artık tüm oyunlarınızı çözdü. Bu millet sizin de numaralarınızı da anında tanıyor.

Başkan Erdoğan'dan Babacan'a Baykar tepkisi "Alçak saldırıya hak ettiği cezayı vermek sorumluluğumuz" | Video

"BUNLARIN HERHANGİ BİR PLANLARI YOKTUR"

Biz gerektiğinde 7 düveli karşımıza alma pahasına ülkemize eser kazandırıyor ve milletimize hizmet ediyoruz.

Bugün de biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bizim gündemimizde her zaman ülkemize kazandıracağımız eserler ve hedefler vardı. Attığımız her adımda, geliştirdiğimiz her mücadelede karşımızda oldular. Şikayetimiz attığımız her adıma doğruluğuna bakmadan çelme atmaya kalkan habis zihniyetedir. Şikayetimiz eser düşmanlığınadır.

6'lı masa işi çıktığından beri oraya bulaşan herkesin de çamur siyaseti yarışa girmelerini esefle takip ediyoruz. Gülsek mi ağlasak mı bilmiyoruz. Dünya küresel kaosu tartılşıyor, bunlar masa kaosunun ötesine geçemiyor. Biz yaptıklarımızla ve vizyonumuzla milletimizi hayallerine kavuşturmanın çabası içindeyiz. Bunların karabasan gibi milletimizin tepesine çökmenin dışında bir planları yoktur. Tanklara alkış tutanlar verilen mücadeleyi 'tiyatro' diyerek hakaret edenleri gayet iyi hatırlıyoruz.

ALİ BABACAN'A 'BAYKAR' TEPKİSİ

Bir ülkenin savunma sanayisine ancak rahatsız olanlar saldırır. Yunanistan'ın sızlanmasını normal görüyorum. Ülkemizin her değerini savunmak nasıl boynumuzun borcuysa bu alçak saldırıya hak ettiği cevabı vermek de sorumluluğumuzun gereğidir.

"ATAK HELİKOPTERLERİ TÜRKİYE'NİN KENDİ ÜRÜNÜ OLARAK ÜRETİLİYOR"

Buralarda kiminle nasıl çalıştık bunların hepsi kayıtlarımızda mevcut. Bütün bu adımlar atılırken öyle bir yerden öyle bir yere geldik ki… Doğru düzgün helikopterin yok! Şu anda atak helikopterleri Türkiye'nin kendi ürünü olarak üretiliyor.

Buna da yine birileri çelme takmaya çalışıyor. Fakat bu bizi bir yere doğru itiyor. Şimdi de Gökbey Helikopterini üretmenin adımlarını atıyoruz.

KILIÇDAROĞLU'NA 'KOMUTA KADEMESİ' TEPKİSİ: HADDİNİ BİL

Arifiye'de ne yaptık biz? Fırtına obüslerinin teslim törenine gittik. Savunma Bakanımız, kuvvet komutanlarımız, milletvekillerimiz orada oldu. Muhalefetin başındaki adam, 'Siz siyasetçi değilsiniz' diyor. Tamam da neden alkışlıyorlar? Alkışladıkları şey dünyayı titreten fırtına obüslerinin teslim töreni. Konuşan kim? Anayasamıza göre Başkomutan konuşuyor. Sen kuvvet komutanlarımıza hakaret edecek çapta değilsin önce haddini bil. Şanlı ordumuzun komutanlarına saldıramazsın. Hukuk karşısında bunun hesabını verecekler.

Yüzde 20'lerde aldığımız sektördeki yerlilik oranını yüzde 80'lere ulaştırdık. Savunma sanayimizin her bir projesinin hangi badirelerden geçerek bu seviyeye geldiğini bilseniz hayretten hayrete düşersiniz. Adım adım savunma sanayimizi büyüttük, geliştirdik. Kimlerin ülkesini sattığını gördük.

SON DAKİKA! Başkan Erdoğan seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etti | Video

Bütün bunlarla beraber biz İHA'ya, SİHA'ya, AKINCI'ya, hepsinden öte Kızılötesi denilen adımı nasıl attık, şu anda bir de onun çalışmaları yapılıyor. Bush'a dedik ki bize İHA verecektiniz ama vermediniz. Ve sözümüz var, hala siz bunları vermediniz, süratle vereceksiniz dedi. Biz bunlardan İHA'yı aldık ama İHA'yı bize 2 günlüğüne verdiler. Bu 2 günlük bir iş değil dedik, bizim terörle mücadelemiz yoğun şekilde devam ediyor. Bu ziyaretimin ardından Özdemir Bey hemen çocuklarıyla beraber bu adımı attı ve süratle İHA'yı onlar ürettiler. Ardından SİHA'yı da ürettiler ve çocuklar AKINCI'yı da ürettiler. Savaş uçağı noktasında da çalışmalarını sürdürüyorlar. Olay sadece savaş aracı değil, bunun ürünlerini de üreteceksin. Ülkemiz bu mühimmatı da üretmeye başladı. Biz Türkiye'deki maalesef bu muhalefetle çok uğraştığımız için adım atmakta zorlanıyoruz.

"15 SENE YANIMDA BULUNDU AMA BENDEN BİR ŞEY ALAMADI"

Bay Kemal sen tanımazsın ama sana ben edebi alemde olan Özdemir Bey'i bir tanıtayım. Biz tahsisleri yaparken biliyorsunuz onlara bu tahsisi yaptıkları üretime göre yaparız. Nedir bu tahsis? Bugüne kadar nice firmalara bu verildi fakat Özdemir bey öyle bir insan ki; 'Hayır almam' Yahu hadi ben sana bir lütufta bulunmuyorum, bu devletin aldığı bir karar. Bu kararla firmalara bunu veriyoruz, bu bir hak. 'Hayır almam, ben paramı veririm, paramla satın alırım' Böyle bir insan. Bu ahlaksız çıkmış hala 'Geleceklermiş de geldikleri zaman bunlara hesabını soracaklarmış'

Sen rekabet nedir bilir misin? Sen git çocuk bezi satmaya devam et. Senin işin değil bu... 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı. Yanında bir tanesi daha var o da çöyle. Bunların vakfına üniversite tahsisi yaptık. Kendisi ne zamanki başbakanlık koltuğuna oturdu, o tahsis yapılan yeri vakfına mülk edindi. Türkiye'de bunun başka örneği yok. O vakıftaki yöneticiler bunu nasıl izah edeceksiniz. Mülk edinme hakkı yok. Ama bunlar bunu yaptı.

Başkan Erdoğan'dan Babacan'a "Sen git çocuk bezi satmaya devam et" | Video

Biz de bu üniveristeyi bunların bu yolsuzlukları sebebiyle aldık devletimize mal ettik. Devletimizin Marmara Üniversitesi'nin mülkü olarak hizmete devam ediyor. Verdiğimiz imkanlar çok çok daha iyi.

Biz bu milletin evlatlarına yakışan eserler inşa ediyoruz sen ne yapıyorsun onu söyle?

"ÜLKEMİZİ ARTIK BAMBAŞKA BİR LİGE TAŞIYORUZ"

Bayraktar TB2 pek çok yerde öyle başarılara imza attı ki... Şimdi Kızılelma var. Kızılelma, bu kutlu davaya inananların hedefidir. Kızılelma ve MMU ile birlikte ülkemizi artık bambaşka bir lige taşıyoruz.

Başkan Erdoğan, Özdemir Bayraktar ile anısını anlattı | Video

3 bini aşkın genç Baykar'da çalışıyor. Şirketin tericihi bu çalışmaları kendi özkaynağıyla yapmaktır. Gelirleri de ihracata dayanmaktadır. Bay Kemal bunlar seni niye rahatsız ediyor? Çünkü onlar teröristlerle beraber. SİHA'larımız, AKINCI'larımız o inleri darmadağın ettiler. Nice teröristleri yok ettiler.

Stratejik ürün geliştirme yapan 50 firma kredi bazlı destek alıyor. Nakit desteği almadan çalışmalarını yürüten 4 firma var, bunun bir tanesi Baykar'dır. Bugün Baykar'ı hedef alığ ses verenler kukladır. Kullanılıp atılacak araçlardır. Baykar'ın hedef alınmasının sebebi onların ürettiği araçlarla elde edilen zaferlerdir.

Nişan alıp ateş ettikleri Türk milletidir. Milletimiz namusuna laf söyletmez. Doğduğuna pişman eder.

MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

Hanımefendi; Erdoğan'ın başörtüsü konusunda istismarcı olup olmadığını benim milletim gayet iyi bilir. Eğer dürüstsen; arkadaşlarım randevu talep etti vermediniz. İkinizde aynısınız. Bay Kemal de öyle... Sen Saraçhane'de verdiğin görüntüyle hangi istikamete gittiğini ortaya koyuyorsun.

Değerli kardeşlerim; hayırloı haftaya girediğimiz böyle bir günde inşallah hafta sonu Bursa'da olacağız. Cumartesi günü Bursa'da toplu açılışlarımız olacak. Gençlerle buluşmamız olacak. Günümüz kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun inşallah"

Mesela Altay tankının geliştirilmesi sürecinde yaklaşık 500 milyon doları OTOKAR firması olmak üzere ödeme yaptık. Bu rakam üretim değil sadece tasarım ve geliştirme için yapılan ödemedir. BAYKAR ürettiği hiçbir ürünün geliştirilmesi için devletten tek kuruş almamış, hepsini kendi kaynaklarından karşılamıştır. BAYKAR'ın aldığı tek destek nakdi olmayan her firmanın yararlandığı desteklerdir. Tek başına Ford Otomotiv 20 buçuk milyar lira teşvik belgeli yatırım belgesine sahiptir. TUSAŞ'a aktardığımız kaynak 1.3 milyar dolardır. Savunma sanayi sektöründeki firma sayısının 48 kat artmasını işte bu ekosisteme borçluyuz. Geldiğimiz noktada sadece gözetleme yapan İHA'larımızı Amerikan ürünlerinden 10 kart daha ucuza mal ediyoruz. Bu gerçeklere rağmen binbir yalan söylenerek BAYKAR'ın hedef alınmasının sebebi nedir biliyor musunuz? Ülkemizin elde ettiği zaferlerdir. Sahip olduğumuz hava araçlarıyla vatan topraklarının her karışını kontrol altında tuttuğumuz için bu ses çıkıyor. Ülkemizin etki alanının giderek genişlemesine tahammül edemedikleri için bu ses çıkıyor.

MUHALEFETİN SİYASİ MÜHENDİSLİK PLANI: MİLLETİMİZ BUNLARA İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMEZ
Partisini ajanlarla, hainlerle dolduranları başka bir vasıfla sıfatlandırmak, ederinden fazlasını vermek olur. Bir lafa bakmak lazım laf mı diye, bir de söyleyene bakmak lazım adam mı diye. Evet lafı da sahibini de milletimizin vicdanına havale etmek iyi olacak. Bu ifadelerini söyleyen CHP'li, HDP'li tipleri de biliyoruz. Cezaevinden söyleyenleri de biliyoruz. Milletimiz bunlara zaten iktidar yüzünü göstermez.

KAĞITHANE-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU HİZMETE GİRİYOR
Karadeniz'de keşfettiğimiz doğal gaz rezervlerinin değeri 1 trilyon doları buluyor. İnşallah pazar günü Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunu da açıyoruz.

"BİZ DERSİMİZİ ÇIKARDIK, MİLLETİMİZDEN DE HELALLİK İSTİYORUZ"
Şu firma bu isim hepsi bahane, nişan alıp ateş ettikleri tek yer Türkiye'dir. Bunlar milletimizi tanımıyor, milletimiz namusuna kimseye bir laf söyletmeden yoluna devam eder. Milletimiz, projelerine dokunacak adamı bırakınız sandığa gömmeyi doğduğuna pişman eder. Bizim 'ah' ettiğimiz husus ise bir dönem bunları adam yerine koyup görev vermiş olmamızdır. Biz dersimizi çıkardık, milletimizden de helallik istiyoruz.

MERAL AKŞENER'E BAŞÖRTÜSÜ TEPKİSİ
6'lı masadaki hanımefendi bugünkü konuşmasında bizim başörtüsü meselesini istismar ettiğimizden bahsediyor. Erdoğan ve arkadaşlarının başörtüsü konusunda istismarcı olup olmayacağını benim milletim gayet iyi bilir. Eğer dürüstsen, eğer haysiyet sahibiysen, arkadaşlarım randevu talep etti, randevu vermediniz. Bay Kemal de sen de birbirinizden farkınız yok. Sen Saraçhane'de verdiğin görüntüyle hangi istikamete gittiğinizi biliyorsun. Cumhur İttifakı olarak biz bu işin istismarını değil tam manasıyla gerçeğini yapıyoruz. Biz şu anda yola çıktık, milletimize hepsini anlatacağız. Bu konuda sizinle bu işin mukayesesini yapacak durumda değiliz. Sizin birlikte yürüdükleriniz bu ülkede başörtülü milletvekilini 'Bu kadını Meclis'ten atın' diyecek kadar ileri gitmişlerdi. Varsa bir projeniz gönderirseniz, ona göre adım atarız. Güçlü ailelerden güçlü millet oluşur. Şimdi çok açık bir şey söylüyorum; siz ortağınızla birlikte LGBT'cilerle beraber yürüyebilirsiniz. Bizim onlarla da işimiz yok. Çünkü aile kurumumuzu çok sağlam zemine oturtmanın adresi Cumhur İttifakı'dır. Hayırlı haftaya girdiğimiz böyle bir günde inşallah hafta sonu Bursa'da olacağız.

Başkan Erdoğan Özdemir Bayraktar anısını anlattıBAŞKAN ERDOĞAN ÖZDEMİR BAYRAKTAR ANISINI ANLATTI

Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalarBAŞKAN ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Başkan Erdoğan’dan teşkilatlara seçim mesajı!BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEŞKİLATLARA SEÇİM MESAJI!

Enver Aysever'den İmamoğlu'nun Umre fotoğrafı için çarpıcı yorum "Sen Alevisin, Erdoğan ile yarışamazsın diyor" | Video

Bu haber 322417 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...