Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Antalya’da seçim...

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da seçim mesajı: 5 ayımız var, 5 ay durmak yok

Antalya'nın Kumluca ilçesine ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanına giderken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı selamlayan kalabalığı görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Erdoğan'ın otobüsünden canlı yayın açan Bakan Soylu, "'Nerede bu devlet' denilen bir kavramı kimseye kullandırmadı. Cenab-ı Allah insanlara makam verir, mevki verir, para verir ama Cenab-ı Allah eğer millet sevgisi verirse

07 Ocak 2023 - 17:48 - Güncelleme: 08 Ocak 2023 - 13:23

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan Antalya'da 6'lı masayı topa tuttu, resti çekti: YAPAMAYACAKSINIZ!

Giriş Tarihi: 7.1.2023  14:26 Son Güncelleme: 7.1.2023  17:46

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan Antalya'da 6'lı masayı topa tuttu, resti çekti: YAPAMAYACAKSINIZ!

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da seçim mesajı: 5 ayımız var, 5 ay durmak yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde

Başkan Erdoğan, Manavgat'ta afet sonrası yapılan evlerin teslim töreninde

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manavgat-Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan muhalefetin iftiralarını bir kez daha çürüttü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Bu konutları hangi şartlarda hak sahiplerine vereceğimizin müjdesini veriyorum İnşa ettiğimiz 900 afet köy konutunu maliyeti üzerinden yüzde 66 indirimle 2 yılı ödemesiz, 18 yıl vadeyle sahiplerine vereceğiz. Ahırlı ve ahırsız tiplerine göre büyüklükleri 93 metrekareyle, 280 metrekare arasında değişen konutların aylık ödemesi 2 bin 50 lira ile 3 bin 700 arasındadır. Toplam ödeme küçük tiplerde 445 bin lira, ahırlı tiplerde 797 bin lira olacaktır. Hak sahibi vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" dedi. Erdoğan "Karşımıza yaptırmayız ittifakıyla çıktılar. Kendi aralarında da aynı taktiği izleyeceklerini ilan ediyorlar. Türkiye'ye tek vaatleri yine aynı düzeni geri getirmek. Ama yapamayacaksınız. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyor. Bu defaki vesayetin adı siyasi vesayet. Biz ülkemizi siyasi ve sosyal kaos ikliminden çıkarmakla gurur duyuyoruz. Bunlar kendi kaoslarını oluşturmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Sorgun bölgesinde 2 milyon 800 bin metrekarelik bir alanın Millet Bahçesi olarak hizmete sunulacağını duyurdu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalarSon dakika haberi: Başkan Recep Tayyip ErdoğanAntalya'da dev projelerin açılışını yaptı. Erdoğan, 6'lı masayı çok sert sözlerle eleştirdi, "Ülkeyi kendi içine kapatmak istiyorlar. Kendi kaoslarını oluşturmaya çalışıyorlar. 6'lı masadaki vesayetin adı, 'Siyasi Vesayet'tir" dedi. Erdoğan, seçimlere 5 ay kaldığını belirterek, "5 ay boyunca durmak yok." ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan Antalya’da 6’lı masayı topa tuttu, resti çekti: YAPAMAYACAKSINIZ!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'daki toplu açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, antalya'ya 72 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığını söyledi. Erdoğan, 6'lı masaya çok sert sözlerle yüklendi, "Masadaki vesayetin adı, siyasi vesayettir." dedi. Erdoğan, ülkeyi eski günlerine döndürmeye çalışmak ile eleştirdiği muhalefete meydan okudu, "Yapamayacaksınız." ifadelerini kullandı.

"KARDEŞLERİMİZİ FELAKETİN İÇİNDE YALNIZ BIRAKMADIK"

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Antalya'yla hasret gidermeye geldik. Sel felaketine maruz kalan Kumluca, Finike ve Demre ilçesindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaraları saracak adımları süratle attık. Bakan arkadaşlarım, gerek Soylu, Kirişci anında bölgeye ulaştılar. Orada hemen AFAD, Kızılay'la orada devletin varlığını ifade ettiler. Kardeşlerimizi felaketin içinde yalnız bırakmadık. Niye biz devletiz. Kumluca'da 1000'in üzerine, Finike'de 226 Demre'de 7 haneye eşya desteği verdik.

Zarar gören 1615 araç için de sahiplerine maddi yardım yaptık. Sel felaketinde zarar gören 11755 dekar tarım alanı için 2769 çiftçimize 40 milyon liraya yakın nakdi yardım ödemesinde bulunduk.

Son Dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya'da Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar | Video

Toplamda 6 bin 534 vatandaşımıza 137 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bugün Kumluca'da çalışmaları göreceğiz. Dere yataklarına yapılan müdahalelerle yapılan sıkıntıları son afette gördük. Kumluca'daki selin en büyük nedeninin dere üzerine inşa edilen pazar yeri ve park alanı olduğunu tespit ettik.

"2.5 MİLYON FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK"

Antalya'nın doğu tarafındaki ilçeleri de yangın afetine maruz kalmıştı. Manavgat, Alanya ve Akseki ilçelerinde inşa ettiğimiz 900 konuttan 427'sinin anahtarlarını hak sahiplerine teslim ediyoruz. Kalanları da yakında teslim edeceğiz. Diğer yandan ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 2,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk.

"DÜNYANIN EN HIZLI MÜDAHALE SİSTEMİNE SAHİP ÜLKESİ KONUMUNDAYIZ"

Vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Mağduriyet yaşayan herkesin yanlarında yer alıyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye kadar olduğu gibi afetlerde de dünyanın en hızlı müdahale sistemine sahip ülke konumundayız.

Antalya Havalimanı'mızı modern hale getirmiştik. Şimdi havalimanımızı iki kat daha büyüterek Antalya'nın turizm gelirini katlayacak adım attık. Antalya'nın belediyenin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz.

Serik bölgesine hizmet verecek atık su sorununu ve Kemer bölgesine hizmet verecek atık su sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Sahil bölgelerindeki plajları ücretsiz olarak kullanacakları projeyi sürdürüyoruz. 15 bin şezlong kapasiteli 7 plaj hizmete girdi. Toplamda 7 yeni plajı daha aynı şekilde devreye alıyoruz.

SEÇİM MESAJI

20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz. Fazla değil, önümüzde 5 ayımız var. 5 ayda durmak yok. Sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?

Resim"AK PARTİ'DE GENÇLİK YOK DİYORLAR, BİZİM GENÇLİĞİMİZ GÜMBÜR GÜMBÜR BU ALANI DOLDURMUŞ VAZİYETTE"

Diyorlar ki AK Parti'de gençlik yok. Bizim gençliğimiz gümbür gümbür bu alanı doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken, yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik.

Antalya'da şimdiye kadar 72 milyarlık kamu yatırımı yaptık. Tarım ve ormanda Antalya'ya 21 baraj, 2 içme suyu tesisi, 62 sulama tesisi, 3 gölet ve 20 hidroelektrik santrali yaptık.

"TÜRKİYE TEK VİZYONU 'YAPTIRMAMAK, ETTİRMEMEK' OLAN BİR MUHALEFETE RAĞMEN BUGÜNLERE GELDİ"

Attığımız her adımda, başlattığımız her reformda karşımızda sapkın ve ilkel bir yapıyı bulduk.

Yaptırmayız, yaptırmayız dediler. Niye diyince de bizim işimiz bu diye yanıt verdiler.

Bunlar karşımıza yapamazsınız diye dikildikçe, yaparsak biz yaparız diyerek azimle, kararlılıkla yolumuza devam ettik.

Türkiye tek vizyonu 'yaptırmamak ettirmemek' olan bir muhalefete rağmen bugünlere geldi.

6'LI MASAYA: YAPAMAYACAKSINIZ

Seçim arefesindeyiz. Yine bir yaptırmayız ittifakı ile karşımızdalar. Siyasi dağınıklığın, koalisyon ile yıllarını kaybeden Türkiye'ye yine aynı düzeni getirmek tek vaatleri. Ama yapamayacaksınız!

Bunlar 6 başlı bir yürütme peşinde koşuyorlar. Kendi kaoslarını oluşturmaya çalışıyor, ülkeyi tekrar kendi içine kapatmaya çalışıyorlar.

Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defa adı ne biliyor musunuz? 6 'lı masadaki vesayetin adı: siyasi vesayet!

Biz Tayfun'u ateşledik, menzili 561 KM. Yunanlılar telaşlandı. Bizi vuracaklar diyorlar. Bizimle uğraşmayın, biz sizle uğraşmayız. Bizim yapacak daha çok işimiz var.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan, Putin ile arasındaki Kumluca diyaloğunu anlattı: Beni mahçup etme

Resim

Giriş Tarihi: 7.1.2023  16:13 Son Güncelleme: 7.1.2023  16:46

Son dakika: Başkan Erdoğan selin vurduğu Kumluca'da! Dikkat çeken Putin diyaloğu

Son dakika: Başkan Erdoğan selin vurduğu Kumluca’da! Dikkat çeken Putin diyaloğuSon dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, selin vurduğu Kumluca'da vatandaşlara hitap etti. Başkan Erdoğan, "Taşkınlara karşı yeni tedbirler almak için acilen yapılması gereken yatırımların inşasına başlıyoruz. Yatırım tutarı 4.3 milyar TL." dedi. Öte yandan Başkan Erdoğan, Putin ile arasında geçen Kumluca diyaloğunu anlattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Sel afetinin başladığı andan itibaren elimizdeki tüm imkanlarla sahaya indik. Sel afetinde acil olarak 171 milyon lira ile barınma ve gıda malzemeleri bölgeye gönderildi.

Sel afetinin bu kadar ağır hasara yol açmasında dere yataklarına yapılan izinsiz ve yanlış müdahalelerin de etkisi var. Tabiatın düzenine saygı göstermek mecburiyetindeyiz. Bize hep şunu söyler büyüklerimiz: Dere yatağında akar. Onun için dereyi yatağından saptırmamak lazım. Acil yapılması gereken yeni yatırımların tespitini tamamladık.

DERE YATAKLARI KONUSUNDA ÇAĞRI

Ağır hasarlı 23 bina bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek. Şimdi Manavgat'a gidiyoruz. Yangın afetinde vatandaşlarımın binaları yandı, onlara hemen burada modern güzel evler yapacağız dedim. Bugün 450 tanesini teslim ediyoruz. Geri kalanları da en kısa zamanda teslim edilecek. Sizlerden de dere yataklarının önünü kapatmama konusunda hassasiyet bekliyorum.
Son yatırımların ardından hep beraber sergileyeceğimiz dirayetli yaklaşımla bölgemizde sel felaketi tehdidini asgariye indirmiş olacağız.

KUMLUCA DİYALOGU

Sayın Putin'e dedim ki; 'Bizim Kumlucamız var. Buranın özelliği var. Burası adeta domates memleketi gibidir. Beni Kumlucalılara mahcup etme.' Sağolsun beni kırmadı. Zaman zaman kesilmeler oluyordu ya... O domatesin ihracatını gördük. Hanım kardeşlerimiz domates ikramında bulundular. Hakikaten bu domatesler her şeye değer.

Başkan Erdoğan’dan Manavgat’a Millet Bahçesi müjdesi

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesinde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Putin ile arasındaki Kumluca diyaloğunu anlattı, "Putin'e dedim ki, bizim bir Kumluca'mız var. Burası domates cenneti gibidir. Beni Kumlucalılara mahçup etme." ifadelerini kullandı. Erdoğan, domates ihracatında yaşanan sorunun bu diyalog sonrası düzeldiğini aktardı.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan, Putin ile arasındaki Kumluca diyaloğunu anlattı: Beni mahçup etme

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya merkezdeki toplu açılış töreni sonrası, selzedelere konutlarının, dükkanlarının teslim edildiği Kumluca'ya geçti. Burada kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Erdoğan, Putin ile arasındaki Kumluca sohbetini anlattı. Erdoğan, domates ihracatı sorunu yaşandığı dönemde Rusya liderine, "Bizim bir Kumluca'mız var. Burası domates cenneti gibidir. Beni Kumlucalılara mahçup etme." dediğini açıkladı.

4.3 MİLYARLIK YATIRIM

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tabiatın düzenine saygı göstermek mecburiyetindeyiz. Dere yatağında akar. İşte onun için dereyi yatağından saptırmamak lazım. Bir yerde ciddi miktarlara ulaşan yağış varsa, orada suyun tahliyesine izin veren dere yatakları var. O dere yataklarına izin vermezsek sel olur.

Acilen yapılması gereken yatırımların tespitini yaptık, inşasına başlama aşamasına geldik. Taşkın koruma tesisleri, mendirek inşa edeceğiz. Sulama yanında taşkın koruma için önemli olan göletlerin yapımına bu yıl başlıyoruz. Bu projeleri 4.3 milyar liralık yatırımla tamamlayacağız. Ağır hasarlı 23 binayı inşa edip sahiplerine teslim edeceğiz.
Başkan Erdoğan'dan Kumluca'da önemli açıklamalar | Video

Başkan Erdoğan, Manavgat'ta afet sonrası yapılan evlerin teslim töreninde

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manavgat-Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan muhalefetin iftiralarını bir kez daha çürüttü.

Video Player

00:27 | 04:32

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Manavgat-Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni’nde bulunan Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"427'SİNİN ANAHTARLARINI TESLİM EDİYORUZ"

"2021 yazındaki yangında hayatını kaybeden 8 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yangın, 61 bin 500 dekar ormanımızla birlikte adeta ciğerlerimizi de yakmıştır. Toplamda 300 milyon lira destekte bulunduk, gönüllü vatandaşlarımız ve dernekler aracılığıyla da 56 milyon liralık yardımla vatandaşlarımızın yanında yer almıştır. İnşa ettiğimiz bu evlerden 427'sinin anahtarlarını sahiplerine teslim ediyoruz. 

2 YILI ÖDEMESİZ 18 YIL VADEYLE SAHİPLERİNE VERECEĞİZ"

İnşa ettiğimiz 900 afet köy konutunu maliyeti üzerinden yüzde 66 indirimle 2 yılı ödemesiz 18 yıl vadeyle sahiplerine vereceğiz.

(Afet köy konutları) Aylık ödemesi 2 bin 50 lira ile 3 bin 700 lira arasındadır. Toplam ödeme küçük tiplerde 445 bin, ahırlı tiplerde 797 bin lira olacaktır.

Dünyada böylesine bir afet yönetimi gerçekleştiren başka bir ülke yoktur. Her afet, Türkiye'nin yönetim kapasitesini ve kabiliyetini tüm dünyaya ispatlıyor.

"İFTİRALARA EN GÜZEL CEVABI EKOLOJİK RESTORASYON İLE VERDİK"

Aslında yaptığımız iş milletin olanı millete vermektir. Milletimizden aldığımız destekle hiçbir felakette "Nerede bu devlet" feryadı duymadık. İnsanlarımızın yaralarını sararken tabiatı da ihmal etmedik. Dünyaya örnek olan bir çalışmayla yanan alanları tekrar canlandıracak projeleri hayata geçirdik. Her yangında olduğu gibi Manavgat yangınında da ormanın inşaat yapılmak için bilerek yakıldığını iddia ettiler. Bu iftirayı, bu yalanı ısrarla milletimizin kulağına sokmaya çalışanlara en güzel cevabı ekolojik restorasyon ile verdik.

Gelecek yıllarda ortaya çıkacak ihtiyacı göz önünde bulundurarak yangına dayalı ağaç fidanı diktik. 2 milyon 750 bin fidanı toprakla buluşturarak yangında hasar gören alanın yüzde 90'ında çalışmalarımızı tamamladık.

SORGUN'A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

Gelecek yıllarda ortaya çıkacak ihtiyacı göz önünde bulundurarak yangına dayalı çok sayıda ağaç fidanı diktik. 2 milyon 750 bin fidanı toprakla buluşturarak yangından zarar gören alanların yüzde 90'ında çalışmalarımızı tamamladık. Sorgun bölgesindeki 2 milyon 800 bin metrekarelik alanı millet bahçesi olarak düzenleyerek Manavgat halkının hizmetine sunma kararı aldık."

Başkan Erdoğan ile Zülfiye Ceylan buluştu: Çok sevinçle ve mutlulukla uğurladım

 Başkan Erdoğan, Antalya'da 82 projenin toplu açılışını yapacak

Başkan Erdoğan, Antalya'da 82 projenin toplu açılışını yaptı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya programı oldukça yoğun. Önce toplu açılış programına katılacak ardından yangında evleri hasar gören ve yeni evlerine kavuşan köylülerle bir araya gelecek. Buradaki programın ardından selde zarar gören Kumluca’ya geçecek. Başkan Erdoğan burada halka hitap edecek ve telefon görüştüğü Zülfiye Ceylan ile buluşacak. Programın detaylarını A Haber muhabirleri Vural Efecik ve Yasin Anzerli aktardı.

Başkan Erdoğan, Antalya’da 82 projenin toplu açılışını yapacak

Başkan Erdoğan, Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde saat 12.00'da başlayacak törende, 1 milyar 157 milyon lira değerindeki 82 projenin açılışını gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan, mitingin ardından helikopterle Kumluca ilçesine geçerek, 12 Aralık'ta yaşanan selde zarar gören bölgelerdeki çalışmaları inceleyecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla telefonla görüştüğü Zülfiye Ceylan'ı (75) ziyaret etmesi beklenen Başkan Erdoğan, telefon görüşmesinde Antalya'ya ziyaretinde selden iş yeri zarar gören Ceylan'ın pide restoranına geleceğini söylemişti..

"SİZLERDEN HASSASİYET BEKLİYORUM"

Dere yataklarının önünü kapatmama konusunda sizlerden hassasiyet bekliyorum. Sel felaketlerinde büyük kayıplar yaşamamak için buna mecburuz. Hiçbir vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, maddi zarar yüzünden üzülmesine rıza gösteremeyiz.

Biraz önce Kepez'de şehrimize yaptığımız eserlerin sevincini beraber yaşadık. Ülkemizi 20 yılda asırlık eser ve hizmetlere kavuşturmakla gurur duyuyoruz. Çok daha büyük azim ve kararlılıkla 2023'e girdik. Demokrasi ve kalkınma altyapısını asıl hedefimizin temeli olduğunu söylüyoruz. Bu yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz.

"AK PARTİ BUNU BAŞARACAK"

Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yüzyılını geride bırakırken, geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. Dünyanın ciddi krizlerle sarsıldığı dönemde Türkiye Yüzyılı'nı sizlerle konuşabiliyorsak, bu tablo sayesindedir. Hala aksayan, düzeltilmesi gereken hususlar olabilir. Ama AK Parti iktidarı bunu başaracak.

Milletimizin gönlünü kazanmadık, beklentisini karşılamadık hiçbir ferdini bırakmamak üzere gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden ülkemizi büyütme, geliştirme, güçlendirme yoluna ilerleyeceğiz. Çalışanlardan, girişimcilere her kesimi destekleyeceğiz.

"PUTİN'E DEDİM Kİ: BENİ MAHÇUP ETME"

Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk asrını geride bırakırken, evlatlarımız ve kendimiz için gururla bakabileceğimiz bir Türkiye bıraktığımıza inanıyorum. Verdiğimiz tüm mücadeleye rağmen aksayan, eksik kalan, düzeltmemiz gereken şeyler olabilir. Gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Siyasi veya sosyal alanda farklılıklarımızın hepsini zenginlik olarak kabul ederek ülkemizi zenginleştirmeye, güçlendirmeye çalışacağız. Bu millete bu yakışır. Çalışanlarımızdan, işverenlerimize herkesi destekleyeceğiz. Putin'e dedim ki, bizim bir Kumluca'mız var. Burası domates cenneti gibidir. Beni Kumlucalılara mahçup etme. O ricamı kırmadı. O domateslerimizin ihracatında bunları gördük.

Başkan Erdoğan, Putin ile arasındaki Kumluca diyaloğunu anlattı: "Beni mahçup etme" | Video

Cumhurbaşkanı Erdoğan selzede Zülfiye Nine'nin evine misafir oldu: Yerdeki karıncayla beraber olan Cumhurbaşkanım

Bakan Soylu Erdoğan'ın otobüsünden paylaştı: Cenab-ı Allah millet sevgisi verirse bu her şeyin üzerindedir

Antalya'nın Kumluca ilçesine ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanına giderken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı selamlayan kalabalığı görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Erdoğan'ın otobüsünden canlı yayın açan Bakan Soylu, "'Nerede bu devlet' denilen bir kavramı kimseye kullandırmadı. Cenab-ı Allah insanlara makam verir, mevki verir, para verir ama Cenab-ı Allah eğer millet sevgisi verirse bunların hepsinin üzerindedir." dedi.

Bakan Soylu Erdoğan'ın otobüsünden paylaştı: Cenab-ı Allah millet sevgisi verirse bu her şeyin üzerindedir

"FAZLA DEĞİL, 5 AY VAR"

Antalya'nın turizm gelirini katlayacak yeni adım attık. Toplamda 8,5 milyar euroyu bulan kiralama bedeliyle Antalyamızın kazandığı modeli başarıyla uygulamayı sürdürüyoruz. Turizm şehri Antalya'nın belediyelerin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su tesislerini hükümet olarak biz yapıyoruz. Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?

"ÜLKEMİZİ YENİ YATIRIM VE PROJELERLE TÜRKİYE YÜZYILI'NA HAZIRLIYORUZ"

Serik Bölgesine hizmet verecek atık su tesisi sorununu, Kemer, Çamyuva bölgesine hizmet verecek tesisin sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Plajları bölge halkı ve misafirlerin hizmetine sunacak projeyi de hızla sürdürüyoruz. Bu yıl bir kısmı da yine Antalya içinde olan 7 plajı devreye alıyoruz. Eser ve hizmet siyasetiyle 20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırım ve projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz.

İnşallah 2023'teki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının coşkusunu eser ve hizmetlerimizle yaşatacağız. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkalım. Tercihimizi eser ve hizmet siyasetinden yapmaya devam edelim.

"HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKMAYA HAZIR MIYIZ"

Antalya, 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır mıyız? Türkiye Yüzyılı2nı birlikte inşa etmeye hazır mıyız? Türkiye düşmanlarının, içeride onların maşalarının heveslerini kursaklarında bırakmaya hazır mıyız?

Bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak hep birlikte Türkiye olarak 2023'te Cumhuriyetimizin yeni asrını karşılamaya hazır mıyız?

Diyorlar ki, AK Parti'de gençlik yok, öyle mi? Evet bizim gençliğimiz gümbür gümbür Kepez'in bu alanını doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik.

Eğitimde anasınıfından liseye kadar 41 ayrı okulumuzun, Akdeniz Üniversitemizin yenilenen hastane binalarının, Gençlik ve sporda çeşitli ilçelerde inşa edilen spor salonlarını açıyoruz. Antalya-Alanya yolunu yatırım planına aldık. 31 milyona yakın yolcunun kullandığı Antalya Havalimanı'nın kapasitesini 80 milyona çıkıyoruz.

Önümüzdeki dönemde şehrimizi çok daha büyük eser ve yatırımlarla buluşturacağız. Ziya Paşa ne diyor: Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

"TEK PARTİ ARTIĞI KİFAYETSİZLERE RAĞMEN YÜRÜTTÜK"

Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini tamamladık. Bölgede ve dünyada söz, iddia, güç sahibi bir Türkiye var. Salgından savaşa, krizlerin kol gezdiği dünyanın sıkıntı yaşadığı dönemde dahi ülkemizi hedeflerin menzilinde tutmayı başardık. Bu mücadele ve kazanımları içerideki tek parti artığı kifayetsizlere rağmen yürüttük. Karşımızda ilkel ve sapkın bir zihniyeti bulduk. Hangi projeyle çıktıysak ne dediler, yaptırmayız. Ülkemizi hangi hedefe yönelttiysek yaptırmayız dediler. Niye diye sorduğumuzda arsızca "Bizim işimiz bu" diye cevap verdiler. Bunlar karşımıza yapamazsınız diye her dikildiklerinde yaparsak biz yaparız diye azimle, kararlılıkla, gayretle yolumuza devam ettik. Türkiye kendine biçtiği tek misyonu yaptırmamak ettirmemek olan bir muhalefete rağmen bugünlere geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kumluca'da halka seslendi

"BUNLAR İKİ DE DEĞİL, 6 BAŞLI"

Karşımıza yaptırmayız ittifakıyla çıktılar. Kendi aralarında da aynı taktiği izleyeceklerini ilan ediyorlar. Türkiye'ye tek vaatleri yine aynı düzeni geri getirmek. Ama yapamayacaksınız. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyor. Bu defaki vesayetin adı siyasi vesayet. Biz ülkemizi siyasi ve sosyal kaos ikliminden çıkarmakla gurur duyuyoruz. Bunlar kendi kaoslarını oluşturmaya çalışıyorlar. Bunlar ülkeyi tekrar kendi içine kapatmaya çalışıyor. Nereden tutsanız elinizde kalan bir anlayışla karşı karşıyayız. Millete söyledikleri sözleri uygulayacakları hiçbir hukuki zemin uygun değil. Seçimden sonra böyle bir niyetlerinin olduğuna dair işaret de yok. Türkiye iki başlılığı kaldıramadığı için ağır bedeller ödedi krizler yaşamıştı. Bunlar iki de değil, 6 başlı. Proje namına hiçbir şey olmadığı için istemezükçülük dışında bir şey de söylemiyorlar. Antalya'ya 25 milyon turist geldi ya, bunlara göre hepsi de kapıları suratlarına kapatmamız gereken yabancılarmış. Dünyanın dört bir yanından insan nereyi tercih ediyor? Antalya'yı. Bu kadar insan Antalya'ya gelince biz ne kazanıyoruz, milyonlarca vatandaş iş sahibi oluyor, çiftçimiz malını değerinden pazarlıyor. İnşaattan ulaşıma, sanayiden enerjiye tüm sektörler canlanıyor. Bunlarda utanma sıkılma yok. Ülke içindeki yatırımcıları onlara da ne diyorlar, size bunların hesabını soracağız. Kime neyin hesabını soruyorsun? Eğitimde her türlü adımı, sağlıkta her türlü adımı bunlar attı. Ulaşımda 6100 km'den alıp 20800 km yollarımızı bunlar ulaştırdı, köprü, viyadük yaptı. Neymiş hesap soracakmış. Sıkar sıkar, neyin hesabını soruyorsun?

"TÜRKİYE'NİN HER MESELESİNİ ÇÖZDÜK"

Cudi'de bunların hesabını biz sorduk, Gabar'da Tendürek'te, Bestler Deresi'nde hesabını biz sorduk. Teröristler nerede? Güneye gittiler, devam ediyoruz, edeceğiz. Emperyalistlerin değirmenine su taşıyacak eyyamcılık nedir? Hiçbir ülkede siyasetçi yediği ekmeği, soluduğu havayı zehirlemeyi aklından bile geçirmez. Türkiye'nin her meselesini çözdük. Muhalefet sorununu halledemedik.

"BAY KEMAL SEN NEREDE DOLAŞIYORSUN YA"

Savunma sanayinde neler olduğunu görüyorsunuz. İHA, SİHA, AKINCI'larımız, Kızılelma'mız var mı? Herkes şimdi bunları kıskanıyor. Bay Kemal sen nerede dolaşıyorsun ya. Senin yavruların nerelerde dolaşıyor. Biz Tayfun'u ateşledik. Menzili 561 km. Yunanlar telaşa kapıldı, gazeteler başlıkları attı, bunlar Atina'yı vuracaklar. Yeter ki siz Ege'de bizle uğraşmayın. Ege'de bizle uğraşmadığınız sürece sizle uğraşmayız

Yunanın umudu 6’lı masa! Küstah sözlerle hedef aldı: Erdoğan'ın seçimi kaybettiği gece…

Türkiye'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde umudunu 6'lı masaya bağlayan Yunan gazeteci Giorgos Papachristos, küstah sözlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Yunanın umudu 6’lı masa! Küstah sözlerle hedef aldı: Erdoğan'ın seçimi kaybettiği gece…

Yunan medyası, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almaya devam ediyor. 

To Vima isimli Yunan gazetesinde hadsiz sözlerin yer aldığı bir makale yayımlandı. Yunan gazeteci Giorgos Papachristos imzalı “Ege’nin Prespa’sı ne olacak?” başlıklı makalede, Yunanistan’ın dayatması nedeniyle Makedonya’nın ülke ismini değiştirmeyi kabul ettiği Prespa Anlaşması’na atıfta bulundu.

"ERDOĞAN, USLU DURMAMAMIZ HALİNDE..."

Yunanistan'ın tacizlerine karşı uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik  Giorgos Papachristos, “Brüksel’de Yunanistan-Türkiye-Almanya üçlü ‘gizli’ görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uslu durmamamız halinde bizi mahvetmeye hazır olduğuna dair meşhur tehditlerini savurması açıkça Atina’da kimseyi şaşırtmadı” diye yazdı.

TAYFUN FÜZESİ ÜZERİNDEN AVRUPA ÜLKELERİNİ KIŞKIRTTI

Tayfun füzesinin varlığından İtalya ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinin de endişelenmesi gerektini yazan Giorgos Papachristos, “Füzenin gerçekten var olduğunu ve gerçekten de böyle bir menzile sahip olduğunu kabul edersek bu menzil batımızdaki İtalya’yı aşmakta, neredeyse kuzeyde Almanya’nın uçlarına kadar ulaşırken Yunanistan neden bu kadar endişelensin” ifadelerinde bulundu.

KÜSTAH SÖZLER: SEÇİMİ KAYBETTİĞİ GECE, ERDOĞAN’IN EVİNDE UYUYACAĞI SON GECE

Umudunu 6’lı masaya bağlayan Yunan gazeteci, küstah sözlerle Erdoğan’ı hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kaybettiği gecenin evinde uyuyacağı son gece olacağını yazarak haddini aşan Yunan gazeteci, “Önümüzdeki haziran seçimlerini kaybederse o gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinde uyuyacağı son gece olacağının kimsenin gözünden kaçmadığını tahmin ediyorum” diye yazdı.

"ERDOĞAN KUDRETLİ OSMANLI İMPARATORLUĞU’NU YENİDEN KURACAK"

Erdoğan’ın Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kurmayı hedeflediğini kaydeden Papachristos, “Adam açıkça kararsızların yelpazesindeki son seçmene hitap etmek için elinden geleni yapıyor ve bir zamanların kudretli Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kuracak, gücü her şeye yeten bir Türkiye vizyonu da iyi bir yöntem.” ifadelerinde bulundu.

Wout Weghorst’un yeni adresini duyurdular! Gol sevinciyle kafaları karıştırdı…

Başkan Erdoğan’dan Antalya’daki toplu açılış töreninde önemli açıklamalar

HDP’den seçim çıkışı: Kendi adayımız ile katılacağız!

Wout Weghorst’un yeni adresini duyurdular! Gol sevinciyle kafaları karıştırdı…

Başkan Erdoğan’dan Antalya’daki toplu açılış töreninde önemli açıklamalar

 

 

Fransa’da Türkiye’nin Marsilya Başkonsolosluğuna molotof kokteylli saldırı

Başkan Erdoğan’dan Manavgat’a Millet Bahçesi müjdesi

Galatasaray’da kriz patlak verdi! İlk 11’i ifşa etti, tepkiler çığ gibi büyüdü...

Başkan Erdoğan’dan sel mağduru Zülfiye nineye ziyaret: Mutluluğumu anlatamam

Taraftardan şoke eden protesto! ’Onu istemiyoruz’

Bakan Fatih Dönmez’den heyecanlandıran paylaşım: Karadeniz gazında hedefe bir adım daha

Yazar Yaşar Kaplan, 71 yaşında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan Suriye ile görüşme açıklaması! İşte masadaki kritik başlıklar

Dev piyango Galatasaray’a devre arasında vuruyor!

Başkan Erdoğan anlattı: Putin’e dedim ki...

İYİ Parti’de ’Bay Kemal’ çatlağı: Aday olursa sıcak bakarım...

Prens Harry’den itiraf bombardımanı! Şimdi de ‘sünnet’ sözleri olay yarattı!

F.Bahçe’ye talih kuşu! Bir dakika oynamadan servet kazandıracak...

Keseceği boğayı balyozla öldüren sanık, önce taşla vurmuş, sonra balyozla

Şafak Sezer Survivor yolcusu Berdan Mardini’ye bir hafta verdi! Hodri meydan!

Bennu Yıldırımlar’ın kızı da oyuncu çıktı!

Şendul Şaban’ın minik yıldızı meğer usta oyuncunun kızıymış! Bugün 39’una bastı!

Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri belli oldu

Vücuttaki iltihabı kurutuyor! 1 hafta içinde tüm iç organları temizliyor

TİP’li Barış Atay’dan şehit edilen polis memurları için hadsiz sözler: Peki, rahatladınız mı?

Bakan Soylu Erdoğan'ın otobüsünden paylaştı: Cenab-ı Allah millet sevgisi verirse bu her şeyin üzerindedir

Antalya'nın Kumluca ilçesine ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanına giderken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı selamlayan kalabalığı görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Erdoğan'ın otobüsünden canlı yayın açan Bakan Soylu, "'Nerede bu devlet' denilen bir kavramı kimseye kullandırmadı. Cenab-ı Allah insanlara makam verir, mevki verir, para verir ama Cenab-ı Allah eğer millet sevgisi verirse bunların hepsinin üzerindedir." dedi.Bakan Soylu Erdoğanın otobüsünden paylaştı: Cenab-ı Allah millet sevgisi verirse bu her şeyin üzerindedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kumluca'da sevgi seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesine ziyarette bulundu. Erdoğan, miting alanına giderken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BAKAN SOYLU ERDOĞAN'IN OTOBÜSÜNDEN CANLI YAYIN AÇTI

O anları sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Erdoğan 'Nerede bu devlet' denilen bir kavramı kimseye kullandırmadı." dedi.

"KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMADI"

Bakan Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın otobüsünden açtığı yayında şöyle konuştu:

"Kimseyi yalnız bırakmadı. 'Nerede bu devlet' denilen bir kavramı kimseye kullandırmadı. Recep Tayyip Erdoğan'ın 21'inci yüzyılda getirdiği irade, devlet yönetimi anlayışı, millete hizmetkarlık, on binlerce insanın sokaklarda, caddelerde sevgileriyle buluşmalarını sağladı.

"MİLLET SEVGİSİ HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR"

Kumluca sebzenin başkentidir. Memleketine bağlı, sadık, çalışan insanların şehridir Kumluca. Cenab-ı Allah insanlara makam verir, mevki verir, para verir ama Cenab-ı Allah eğer millet sevgisi verirse bunların hepsinin üzerindedir. Çünkü insan yaratılmışların en şereflisidir. Seviyorsa kalbinden seviyordur."

Bu haber 613095 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Filistinliler 1948'den bu yana
Filistinliler 1948'den bu yana "felaketi" yaşıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz