Son dakika: CHP sosyal medya için "trol ekip" kurdu!...

Son dakika: CHP sosyal medya için "trol ekip" kurdu! Tetikçilik yapacaklar..

CHP, sosyal medyada parti tetikçiliği yapmak için trol hesap kurdu. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda harekete geçen CHP genel merkezi, parti içerisinde oluşturduğu bir sistemle binlerce kişinin bulunduğu bir ekibi sosyal medyada görevlendirdi. CHP'nin kurduğu trol sistem bizzat kendi görevlendirdikleri üyeleri tarafından deşifre edilirken, CHP İstanbul Kadın Kolları İl Yöneticisi Meral Balcı Güneş'te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla skandalı müjdeledi..

28 Mart 2020 - 17:53

Son dakika:   için "trol ekip" kurdu! Tetikçilik yapacaklar.

Giriş Tarihi: 28.03.2020 Güncelleme Tarihi: 28.03.2020 ..

 trol ekip kurdu! Parti üyeleri oluşumu deşifre etti

Yıllarca ’nin trol ekibi olduğunu iddia eden ve eleştiren ’nin trol ekip oluşturduğu ortaya çıktı. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda harekete geçen CHP genel merkezi, parti içerisinde oluşturduğu bir sistemle binlerce kişinin bulunduğu bir ekibi sosyal medyada görevlendirdi. Trol ekipte görevlendirilen bir parti üyesi de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla oluşumu duyurdu. Paylaşımı yapan kişinin CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yöneticisi Meral Balcı Güneş olduğu ortaya çıktı.

CHP trol ekip kurdu! Parti üyeleri oluşumu deşifre etti

AK Parti'yi sosyal medya üzerinden trol ekip kurmakla suçlayan CHP'nin, geçtiğimiz haftalarda trol ekip oluşturmak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı. Genel merkez tarafından oluşturulan sistem kapsamında https://kilcaldamar.chp.org.tr/ isimli site üzerinden üyelerini bilgilendirip nereye, nasıl yorum yapacaklarını, kimleri paylaşacakları konusunda yönlendirme yaptıkları belirlendi.

'de son dakika skandalı patlak verdi. Partinin trol ekip oluşturduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda harekete geçen CHP Genel Merkezi, parti içerisinde oluşturduğu bir sistemle, binlerce kişinin bulunduğu bir ekibi da görevlendirdi. Trol ekipte görevlendirilen bir parti üyesi de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla oluşumu duyurdu. Paylaşımı yapan kişinin CHP İstanbul İl  Yöneticisi Meral Balcı Güneş olduğu ortaya çıktı.

CHP trol ekip kurdu!

'yi  üzerinden trol ekip kurmakla suçlayan 'nin, geçtiğimiz haftalarda trol ekip oluşturmak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı. Genel merkez tarafından oluşturulan sistem kapsamında https://kilcaldamar.chp.org.tr/ isimli site üzerinden üyelerini bilgilendirip nereye, nasıl yorum yapacaklarını, kimleri paylaşacakları konusunda yönlendirme yaptıkları belirlendi.

KENDİ ÜYELERİ OLUŞUMU DEŞİFRE ETTİ
CHP'nin kurduğu trol sistem bizzat kendi görevlendirdikleri üyeleri tarafından deşifre edilirken, CHP İstanbul  İl Yöneticisi Meral Balcı Güneş'te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla skandalı müjdeledi. CHP genel merkezi tarafından kendisine atılan bilgilendirme mesajını da paylaşan Güneş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Sayın üyemiz Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 'Sosyal Medya Paylaşım Destekçisi' olarak görevlendirildiniz. Katkılarınız partimiz için çok değerlidir.'

PARTİ TETİKÇİLİĞİ YAPACAKLAR
CHP tarafından oluşturulan sistemle parti içerisindeki yöneticilerin yapmış olduğu açıklamalar, paylaşımlar sosyal medyada daha çok etkileşim alsın diye CHP genel merkezi tarafından belirlenen ekibin destek olması için geçtiğimiz haftalarda TC kimlik numarası ve şifre ile girilebilen sistem harekete geçirildi. Binlerce kişi tarafından oluşturulduğu ifade edilen ekibin temel amacının sosyal medya üzerinden CHP'li yöneticilere destek olarak gündemde tutmak olduğu ifade ediliyor.

Son dakika: CHP sosyal medya için

.CHP trol ekip kurdu! Sosyal medyada parti tetikçiliği yapacaklar, sosyal medyada parti tetikçiliği yapmak için trol hesap kurdu. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda harekete geçen CHP genel merkezi, parti içerisinde oluşturduğu bir sistemle binlerce kişinin bulunduğu bir ekibi sosyal medyada görevlendirdi. CHP'nin kurduğu trol sistem bizzat kendi görevlendirdikleri üyeleri tarafından deşifre edilirken, CHP İstanbul Kadın Kolları İl Yöneticisi 'te  hesabından yaptığı paylaşımla skandalı müjdeledi.

CHP TROL EKİP KURDU!

'nin, geçtiğimiz haftalarda trol ekip oluşturmak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı. Genel merkez tarafından oluşturulan sistem kapsamında https://kilcaldamar.chp.org.tr/ isimli site üzerinden üyelerini bilgilendirip nereye, nasıl yorum yapacaklarını, kimleri paylaşacakları konusunda yönlendirme yaptıkları belirlendi.

KENDİ ÜYELERİ OLUŞUMU DEŞİFRE ETTİ
CHP'nin kurduğu trol sistem bizzat kendi görevlendirdikleri üyeleri tarafından deşifre edilirken, CHP İstanbul Kadın Kolları İl Yöneticisi 'te  hesabından yaptığı paylaşımla skandalı müjdeledi. CHP genel merkezi tarafından kendisine atılan bilgilendirme mesajını da paylaşan Güneş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Sayın üyemiz Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 'Sosyal Medya Paylaşım Destekçisi' olarak görevlendirildiniz. Katkılarınız partimiz için çok değerlidir.'

PARTİ TETİKÇİLİĞİ YAPACAKLAR
CHP tarafından oluşturulan sistemle parti içerisindeki yöneticilerin yapmış olduğu açıklamalar, paylaşımlar sosyal medyada daha çok etkileşim alsın diye CHP genel merkezi tarafından belirlenen ekibin destek olması için geçtiğimiz haftalarda TC kimlik numarası ve şifre ile girilebilen sistem harekete geçirildi. Binlerce kişi tarafından oluşturulduğu ifade edilen ekibin temel amacının sosyal medya üzerinden CHP'li yöneticilere destek olarak gündemde tutmak olduğu ifade ediliyor.

CHP trol ekip kurdu! Parti üyeleri oluşumu deşifre etti - Son Dakika ....Son dakika: CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu trol çıktı

Giriş Tarihi: 07.03.2020 

Son dakika haberine göre; 'li  Başkanı 'nun, muhalif olarak gördüğü kişileri yıpratmak amacıyla bir  şirketi sahibi ile anlaşıp karalayıcı yayınlar yaptırdığı ortaya çıktı. PR şirketi sahibi , Çerçioğlu'nun kendisini eleştiren kişileri nasıl hedef aldırttığını detaylarıyla anlattı.

CHP’Lİ BAŞKAN TROL ÇIKTI!

'li  Başkanı 'nun, kendisi aleyhine açıklamalar yapan ve muhalif olarak gördüğü kişileri yıpratmak amacıyla bir  şirketi sahibi ile anlaşıp yüklü meblağlar karşılığında karalayıcı yayınlar yaptırdığı ortaya çıktı. Bir soruşturma kapsamında ifadesi alınan PR şirketi sahibi , Çerçioğlu'nun kendisini eleştiren kişileri nasıl hedef aldırttığını detaylarıyla anlattı.

Ezici ifadesinde şunları söyledi: "'da o dönemlerde bitkisel atık yağı işi yapıyordum. İşlerim bozuldu. Basın çevremin çok olmasından dolayı PR şirketi kurdum. Bir gün Milliyet Gazetesi İzmir Temsilcisi Hamdi Türkmen beni Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu ile tanıştırdı. Çerçioğlu'nun Kuşadası Denizi'nden uçak batırma işinin tanıtımını yaptım. İlerleyen günlerde samimi olduk. Daha sonra beni Erkan Karaarslan ('nün belediyeler imamı) ile tanıştırdı. Tahminen 2016 Haziran ayları gibiydi."

TROL HESAP AÇTIRDI
Çerçioğlu'nun kendisine Haldun Haşmet Aysan ile husumeti olduğunu, bu kişi hakkında onun istediği haberleri yapıp yapamayacağını sorduğunu ifade eden Ezici, "İstanbul'da 'da olumsuz haberlerin kaldırılması işini yapan hacker Sinan Ç. ile tanıştırılabileceğimi söyledim. Ertesi gün Sinan Ç. ve yardımcısı Aydın'a geldi. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüştüler. '' isimli Twitter hesabını, Çerçioğlu'nun talimatı ile kurdular ve yönettiler. Talimatı veren Özlem Çerçioğlu olup 'Osmanlı Torunu' isimli Twitter hesabını kuran da Sinan Ç., Murat Ç. ve Veysel Y.'dir" dedi.

Mustafa Ezici, "Bu Twitter hesabından Özlem Çerçioğlu büyük bir ilin valisi hakkında FETÖ'cü olduğundan bahisle Sinan Ç. vasıtası ile olumsuz tweetler attırdı. Özlem Çerçioğlu bu işler için Sinan Ç. isimli şahsa 500 bin lira para ödedi. Bu para verme olayı parça parça oldu" diye konuştu.

Sabah

Bu haber 202123 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna dualarla uğurlandı
Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna...
1 Mayıs öncesi Çalışma Meclisi! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Taksim miting yeri değildir
1 Mayıs öncesi Çalışma Meclisi! Başkan Erdoğan'dan önemli...