Son dakika: Başkan Erdoğan’dan AK Parti Eskişehir...

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Batı ülkelerinin, Türkiye'nin Afrika'daki etkinliğinden rahatsız olmasını eleştiren Erdoğan, "Afrika'daki kendi kanlı ve katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek istemeyenleri biz muhatap almıyoruz. Avrupa, Fransa bize insanlık dersi veremezler.Önce Türkiye'den öğrenmeleri lazım" dedi.

23 Ekim 2021 - 13:40

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında önemli açıklamalar

Giriş Tarihi: 23.10.2021 Güncelleme Tarihi: 23.10.2021 

Son dakika haberi: Başkan Erdoğan Eskişehir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik sözlerine ilişkin memurlara seslenen Erdoğan, "Sakın bu oyunlara gelmeyin, memur olarak görevinizi yaptığınız sürece bunların hiçbiri kılınıza dokunamaz." ifadelerine yer verdi.

Son dakika haberi: Başkan Erdoğan Eskişehir’de

Son dakika haberi: Eskişehir'de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, "Biz bugünlere büyük ve Güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların gayretiyle geldik" dedi. Son Afrika ziyareti ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Türkiye'nin verdiği mücadele sömürgecileri rahatsız ediyor. Avrupa'daki katliamları ile yüzleşmek yerine Türkiye'ye laf atanları muhatap almıyoruz. Cezayir'de Ruanda'da insanları katlettiniz. Kim bunlar Batı! Fransa. Bunlar bize insanlık dersi veremez, önce Türkiye'den insanlığı öğrenmeleri lazım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda partililere hitap ediyor.

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Başkan Erdoğan, "Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda muhakkak ulaşacağız. Bu uğurda tempomuzu asla düşürmeden çalışmaya devam ediyoruz." dedi. Erdoğan, "Afrika'daki katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek yerine Türkiye'ye laf atanları kaale almıyoruz. Kim bunlar batı, batı, Fransa. Bunlar bize insanlık dersi veremez." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan, devlet memurlarını hedef alan Kılıçdaroğlu'na "Sen kimsin?" diyerek sert çıktı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

Eskişehir teşkilatımızın kıymetli mensupları, sevgili genç kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Salonlara sığmayan şu coşkunuz için şahsım adına teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi, dayanışmamızı daim eylesin diliyorum. Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eskişehir teşkilatımızda görev alan tüm kardeşlerimize sadakatleri için teşekkür ediyorum. Her zaman altını çizere söylüyorum; Biz bugünlere büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların fedakarlıklarıyla geldik. Bugünlere yılın her günü, günün 24 saatini kendini bu davaya adayan kardeşlerimizin mücadelesiyle geldik. Bugünlere gece uykusunu bölerek partimizin başarısı için Mevla'ya el açan büyüklerimizin samimiyetiyle geldik. Hepsinden önemlisi biz bugünlere niyetimizi temiz tuttuğumuz, kibre, gurura nefsimizi kaptırmadığımız için geldik.

84 MİLYONU KUCAKLAMAYA ÇALIŞIYORUZ! AYRIMCILIK BİZDE YOK
Bizim yolumuz Eskişehir'i fetheden büyük kumandan 2. Kılıçarslan'ın yoludur. Sevgili gençler bizim yolumuz abideleşen mücadeleleriyle işgalci Yunan'a kök söktüren Eskişehirli gazi ve şehitlerin yoludur. Kardeşlerim AK Partili kadrolar olarak uzun ince bu yolda tam 20 yıldır yürüyoruz. Hiç kimseyi dışlamadan 84 milyonun tamamını kucaklamaya çalışıyoruz, ayrımcılık bizde yok.

DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNDEN BİRİ OLMA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ
Gençler gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında hiçbir amaç gütmedik, gütmüyoruz. Üzerini basa basa ifade etmek isterim ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Son 19 yılda karşılaştığımız nice badireyi atlattıysak, 2023 limanına da ülkemizi inşallah selametle kavuşturacağız. Kardeşlerim, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda muhakkak ulaşacağız. Bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Türk ekonomisini yatırım, üretim, istihdam sütunları üzerinde yükseltmek için gayret gösteriyoruz.

KITA ÜLKELERİYLE TOPLAM TİCARETİMİZ 25 MİLYAR DOLARI AŞIYOR
Angola ziyaretinde 7 anlaşmaya imza ettik. Togo'da verimli görüşmeler yaptık. Togo'da komşu ülkeleri de oraya davet etmek suretiyle Burkina Faso ile orada bir görüşme yaptık. Bu görüşme çok çok manidardı. Afrika'nın 210 milyonu bulan nüfusuyla en kalabalık nüfusuna sahip olan Nijerya'da çok önemli kararlar aldık. Buralar 15-20 yıl öncesine kadar Türkiye'nin hiçbir varlık göstermediği coğrafyalardı. Bugün kıtanın her yerinde, Türk ürünlerini, Türk şirketlerini, insanımızın yardım elini uzatan sivil toplum örgütlerini görmekten iftihar ediyorum. Bugün kıta ülkeleriyle toplam ticaretimiz 25 milyar doları aşıyor.

BUNLAR BİZE İNSANLIK DERSİ VEREMEZ
Türk müteahhitler mega projelere imza atıyor. Bazı ülkelerde bizi Türk şirketlerinin inşa ettiği havaalanlarında, kamu binalarında karşılıyor. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. Farklı coğrafyada yazmış olduğu destan hepimizin ortak destanıdır. Sevgili gençler, şunu genç arkadaşlarına iyi anlatın; Ufku Ankara'nın ötesine geçmeyenler bizim çok boyutlu dış politikamızı anlayamıyor. Bazı kesimlerin attığımız tüm bu adımlardan rahatsızlık duyduğunu görüyoruz. İhracat nedir, üretim nedir, kalite nedir bilmeyen bu kifayetsizler Türkiye'nin Afrika'da ne işi var diyor. Aynı soruyu tescilli sömürgeciler de soruyor. Afrika'daki katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek yerine Türkiye'ye laf atanları kaale almıyoruz. Kim bunlar batı, batı, Fransa. Bunlar bize insanlık dersi veremez. Bunların önce insanlığı öğrenmesi lazım, nereden, Türkiye'den öğrenmeleri lazım. Bizi eleştirenlere hak ettikleri cevabı bizden önce Afrikalı kardeşlerimiz zaten misliyle veriyor. Afrika kıtasıyla işbirliğimizi önümüzdeki dönemde de güçlendirmeyi sürdüreceğiz.

İnsanımızı yeni hizmetler ve yatırımlarla tanıştırmaya devam ediyoruz. Hemen her hafta ülkemizin bir şehrini ziyaret ederek toplu açılış heyecanını milletimizle yaşıyoruz.

BAŞKAN ERDOĞAN'A COŞKULU KARŞILAMA
Bazı vatandaşlar, Kongre Merkezi çevresi ve yol kenarlarında Türk bayrakları ile Erdoğan'ı sevgi gösterileri ile karşıladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kongreye girmeden önce kalabalık içindeki çocuklara çeşitli oyuncaklar verdi.

ESKİŞEHİR PROGRAMI
Başkan Erdoğan'ın ziyaret programı, Çin Haier Europe beyaz eşya fabrikası ve 40 fabrikanın açılış töreni ile devam edecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, son olarak saat Vilayet Meydanında düzenlenecek Toplu Açılış Törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı bize insanlık dersi veremez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Batı ülkelerinin, Türkiye'nin Afrika'daki etkinliğinden rahatsız olmasını eleştiren Erdoğan, "Afrika'daki kendi kanlı ve katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek istemeyenleri biz muhatap almıyoruz. Avrupa, Fransa bize insanlık dersi veremezler. Önce Türkiye'den öğrenmeleri lazım" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratları tehdit ettiği açıklamalarına da sert tepki gösteren Erdoğan, memurlara çağrıda bulunarak "Sen kimsin benim memurumu tehdit ediyorsun. Memuruma sesleniyorum, sakın ola bu oyuna gelmeyin.

İşinizi doğru yaptığınız müddetçe kimse kılınıza dokunamaz" ifadelerini kullandı.

"YURT DIŞINDA BU ADIMLARI ATARKEN ÜLKEMİZİ İHMAL ETMİYORUZ"

Yurt dışında bu adımları atarken ülkemizi ihmal etmiyoruz. Hemen her hafta ülkemizin bir şehrini ziyaret ediyor ve toplu açılış heyecanını yaşıyoruz. Önceki hafta Adana'da resmi açılışlar yaptık. Yine aynı gün ülkemizin en stratejik sanayi tesislerinden biri olan Ceyhan'da çok öenmli bir tesisin temelini attık. Hizmet yolculuğumuza Eskişehir'de devam ediyoruz. Toplantımızın ardından Eskişehir'de 52 yeni fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. Akabinde bakanlıklarımızın kurumlarımızın tamamladığı toplam yatırım bedeli 2,7 milyar lirayı aşan 106 ayrı eserin toplu açılış törenini gerçekleştireceğiz.

"BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ"

Ana muhalefet CHP... Eskişehir'de yaptıkları hangi eser var? Bunlardan bol bol nasihat dinlersiniz. Hep söylüyorum ya Ziya Paşa'nın sözünü: Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri... Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Gelirken şehir hastanesinin önünden geçtik. Biz buyuz işte. Devasa Eskişehir Şehir Hastanesi. Hamd olsun... Bugün millet bahçesinin açılışını yapacağız. Bu eserlerin inşaasına katkı sunan herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Allah ömür millet yetki verdikçe tüm vilayetlerimiz için çalışmayı sürdüreceğiz. Bunun için önümüzdeki 1 buçuk yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Eskişehir, 2023'te sandıkları patlatmaya var mıyız? Çok çalışacağız, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları kapı kapı dolaşacağız.

"BUNLARIN HİÇBİRİSİ SİZİN KILINIZA DOKUNAMAZ"

2023 senesi yaklaştıkça CHP'nin pervasızlığı artıyor. Milleti siyaset kurumundan soğutmak için yalan terörü dahil her şeyi deniyor. Yolsuzluk hırsızlık tecavüz.. tüm bu skandallarının üzerini örtmek için her yolu deniyorlar. Kadrolu militanlarını öne sürerek yurtlar üzerinden üniversite gençliğimizi provoke ettiler, öğretmenleri tehdit ettiler. Sen kimsin de benim memurumu, polisimi, öğretmeni mi tehdite yelteniyorsun? Memurlarımıza sesleniyorum! Sakın ha bu oyunlara gelmeyin! Bunların hiçbirisi sizin kılınıza dokunamaz! Bunlar sadece şu anda yönetiminde olduğu belediyelerde işçileri atarlar ama bunun bedelini de ödeyecekler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste... Çıkacak! Milletimizin hiçbir kesimi yok ki CHP'nin tehditlerinden nasibini almasın, yalan terörüne maruz kalmasın!

"FAŞİST KODLARINDAN KURTULAMAYACAKLARINI BİLİYORDUK MİLLETİMİZ DE HAKİKATİ GÖRDÜ"

Yeni CHP dediklerinin milletimize 1940'ları aratacak kadar faşist, nobran, küstah bir zihniyeti temsil ettiği anlaşıldı. Faşist kodlarından kurtulamayacaklarını biliyorduk ama milletimiz de hakikati gördü. Türkiye'nin son 20 yılına damga vurmuş bir kadro olarak boşa geçirecek tek bir saniyemiz bile yoktur. Eskişehir 'in anaları 2023'ü CHP'ye zindan edecektir. Ama çok çalışacağız. Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Miletimiz bizden hak ve özgürlüklerine sahip çıkmamızı bekliyor. Miletimiz bizden büyük ve güçlü Türkiye'yi inşaa etmemizi bekliyor. Onca iftiraya rağmen milletimiz bize güveniyor. Geleceğini AK Parti'de ve Cumhur İttifakı'nda görüyor. Ulaşamadığımız kapısını çalmadığımız her insanımızın vebali omuzlarımızdadır.

Başkan Erdoğan ateş püskürmüştü! 'Osman Kavala serbest bırakılsın' çağrısı yapan büyükelçi soluğu Abdullah Gül'ün yanında aldı Başkan Erdoğan Sivas’a telefondan seslendi: Önemli bir döneme giriyoruz

Başkan Erdoğan Sivaslılara seslendiBAŞKAN ERDOĞAN SİVASLILARA SESLENDİ

Başkan Erdoğandan Afrika mesajıBAŞKAN ERDOĞAN'DAN AFRİKA MESAJI

Bu milletin gücü imanlı ve inançlı gençliğidir"BU MİLLETİN GÜCÜ İMANLI VE İNANÇLI GENÇLİĞİDİR"

Başkan Erdoğandan yabancı basına tepki!BAŞKAN ERDOĞAN'DAN YABANCI BASINA TEPKİ!

Bu haber 990838 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Filistinliler 1948'den bu yana
Filistinliler 1948'den bu yana "felaketi" yaşıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz