Son dakika: Bağımsızlık Günü’nde katliam... ABD’de dehşet!...

Son dakika: Bağımsızlık Günü'nde katliam... ABD'de dehşet! Silahlı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... ABD'nin llinois eyaletine bağlı Illinois kentinde düzenlenen Bağımsızlık Günü yürüyüşünde silah sesleri duyuldu. Gelen bilgilere göre düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı bildirildi.

04 Temmuz 2022 - 22:12

Son dakika: ABD'de silahlı saldırı! Chicago'da Bağımsızlık Günü kana bulandı: 6 ölü, 20'dan fazla yaralı
Giriş Tarihi: 04.07.2022 19:37 Güncelleme Tarihi: 04.07.2022 22:12
ABD'nin en önemli gününde silahlı saldırı! Peş peşe açıklamalar
Son dakika: ABD'de Bağımsızlık Günü kutlamalarında silahlı saldırı!


ABD’nin Illinois eyaletindeki Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında düzenlenen silahlı saldırıda can kaybının 6’ya yükseldiği, yaralı sayısının ise 24’den fazla olduğu aktarıldı.
ABD'nin en önemli gününde silahlı saldırı! Peş peşe açıklamalar

Son dakika: ABD’de silahlı saldırı! Chicago’da Bağımsızlık Günü kana bulandı: 6 ölü, 20’dan fazla yaralıSon dakika haberi... ABD'den bir silahlı saldırı haberi geldi. Edinilen bilgiye göre; ABD'nin Chicago eyaletine bağlı Illinois kentinde düzenlenen Bağımsızlık Günü yürüyüşünde silah sesleri duyuldu. Korkunç olaydan üzücü haber de geldi. Saldırıda 6 kişi öldü, 20'den fazla kişi de yaralandı.


ABD'nin Illinois eyaletinde yer alan Highland Park'taki Central Street'teki Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı arttı.

Highland Park Polis Şefi Chris O'Neill yaptığı açıklamada, saldırıdaki can kaybının 6'ya yükseldiğini belirterek, yaralı sayısının ise 20'den fazla olduğunu aktardı.

SALDIRININ ÇATIDAN DÜZENLENDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Saldırganın henüz yakalanmadığını ifade eden O'Neill, saldırganın 18-20 yaşlarında beyaz bir erkek olduğunu ve beyaz ya da mavi tişört giydiğini belirterek, zanlıyı yakalamak için çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Olay yerinde bir tüfek ele geçirildiğini açıklayan O'Neill, saldırının "tamamen rastgele" yapıldığını ve saldırganın bir çatıdan kalabalığa ateş ettiği üzerinde durduklarını aktardı.

Yaralıların kaldırıldığı hastanelere göre ise, toplam 31 kişinin tedavi altına alındığı ifade edildi.

Öte yandan saldırının ardından Highland Park'ın yakınlarındaki Deerfield, Evanston ve Northbrook'ta da Bağımsızlık Günü kutlamaları iptal edildi.

SALDIRININ ÇATIDAN DÜZENLENDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Saldırganın henüz yakalanmadığını ifade eden O'Neill, saldırganın 18-20 yaşlarında beyaz bir erkek olduğunu ve beyaz ya da mavi tişört giydiğini belirterek, zanlıyı yakalamak için çalışmaların devam ettiğini aktardı. Olay yerinde bir tüfek ele geçirildiğini açıklayan O'Neill, saldırının "tamamen rastgele" yapıldığını ve saldırganın bir çatıdan kalabalığa ateş ettiği üzerinde durduklarını aktardı.

Yaralıların kaldırıldığı hastanelere göre ise, toplam 31 kişinin tedavi altına alındığı ifade edildi. Öte yandan saldırının ardından Highland Park’ın yakınlarındaki Deerfield, Evanston ve Northbrook’ta da Bağımsızlık Günü kutlamaları iptal edildi.

ABDnin en önemli gününde silahlı saldırı Peş peşe açıklamalar
 

Son dakika haberleri... ABD'nin llinois eyaletine bağlı Illinois kentinde düzenlenen Bağımsızlık Günü yürüyüşünde silah sesleri duyuldu. Gelen bilgilere göre düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı bildirildi.

Son dakika: ABD’de Bağımsızlık Günü kutlamalarında silahlı saldırı!

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR!

Highland Park polisi, Bağımsızlık Günü için düzenlenen geçit töreninde, kimliği belirsiz saldırganın gerçekleştirdiği silahlı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralanan 24 kişinin de hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Açıklamada, görgü tanıklarının şüpheliyi "18-20 yaşlarında, uzun siyah saçlı, mavi tişört giyen beyaz bir genç" olarak tanımladığı, saldırganın henüz yakalanamadığı bilgisi paylaşıldı.

Illinois eyaleti Temsilciler Meclisi Üyesi Brad Schneider, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Highland Park kentindeki Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında silahlı saldırı düzenlendiğini duyurmuştu.

ABD'de Bağımsızlık Günü kutlamalarında silahlı saldırı!

ABD medyasında yer alan haberlere göre, görgü tanıkları, kutlamaların yapıldığı alanda yerde kanlar içinde yatanlar olduğu bilgisini paylaşmıştı.

ABDnin en önemli gününde silahlı saldırı Peş peşe açıklamalar
 
ABDnin en önemli gününde silahlı saldırı Peş peşe açıklamalar
 
ABDnin en önemli gününde silahlı saldırı Peş peşe açıklamalar
 
ABD’de silahlı saldırı!ABD'DE SİLAHLI SALDIRI!

Bu haber 990616 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...