Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın sosyal medyadan tehdit...

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın sosyal medyadan tehdit edildi..

Sosyal medyada güvenlik alanında paylaşımlarda bulunan emekli asker Metin Gürcan, Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın'ı tehdit etti. Yalçın'a "5 Mart'ta İstanbul'dayım. Bıçakla ya da silahla düelloya davet ediyorum" ifadeleriyle tweet atan Gürcan, sosyal medya hesabından hakaretler ve tehditler savurdu..

03 Mart 2020 - 22:05

'dan Sabah gazetesi yazarı ’a tehdit!

Giriş Tarihi: 3.3.2020  20:55 Güncelleme Tarihi: 3.3.2020  22:03

Türk askerini hedef tahtası haline getirerek ateş etmesiyle biline emekli asker ve Al-Monitor’un yazarı , Sabah gazetesi yazarı ’ı tehdit etti. Sosyal medya hesabından Yalçın’a hakaretler savuran Gürcan, “İster silah, ister bıçak, isterse çıplak elle düelloya davet ediyorum” diyerek Yalçın’ı tehdit etti.

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın’a tehdit

Türk askerini hedef tahtası haline getirerek ateş etmesiyle biline emekli asker ve Al-Monitor'un yazarı , Sabah gazetesi yazarı 'ı tehdit etti.

Sosyal medya hesabından Yalçın'a hakaretler savuran Gürcan, "İster silah, ister bıçak, isterse çıplak elle düelloya davet ediyorum" diyerek açıkça tehdit etti.

GÜRCAN'IN TEHDİT TWEETLERİ:

TÜRK ASKERİNİ HEDEF TAHTASI HALİNE GETİRMESİYLE BİLİNİYOR
Sosyal medyada ve yazdığı yazılarla her fırsatta FETÖ ve PKK argümanlarıyla Türkiye karşıtı tavır sergileyen Gürcan görevde olduğu dönemde yaptığı skandal hareketle biliniyor. Gürcan karşısına Türk askerini alarak hedefe ateş etmişti.

Sabah gazetesi yazarı Yalçın tehdit edildi

"PKK'YI ÖVEN VE TOPLUMA KORKUTMAYA ÇALIŞAN BİRİSİ"
Tehdit edilen Hasan Basri Yalçın konuya ilişkin A Haber canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.
"Kendisi emekli asker. Sosyal medyada güvenlik alanında paylaşımlar yapıyor. Kişisel olarak dikkatimi çeken husus ise, 2015 yılındaki bir gazete ekindeki yazısında PKK'nın gücünü abartarak Türkiye'nin çok zor şartlarda ancak çukur operasyonları yapabileceğini yazmasıyla oldu." dedi.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"YAZDIĞIM YAZIYI ÜZERİNE ALINMIŞ"
"Bu kişi eski bir askerdir. Toplumda, Türk askerini hedef tahtası yaptığı bir videoyla bilinir. Kendisini sosyal medya üzerinden tanıyorum. Sosyal medyada özellikle güvenlik alanında paylaşımlar yapar. 2015'te "çukur operasyonları" sırasında, PKK'nın daha fazla güçlenmesi gerektiğini belirten yazılar yazmıştır. Türk ordusunun bu işlerin altından kalkamayacağı anlamında tweetler atmıştı. Barış Pınarı harekatı sırasında yine yalan haberler yapıp Ruslar leyhine tweet'ler attı. Daha sonra özür dileyip, o tweet'ini sildi. Ben bugün kendisine analist diyen, korku pompalayan kişilerle ilgili bir yazı kaleme aldım. O da üstüne alınmış. Ama beni bloklamış. Beni düelloya davet edecek kadar dengesi bozulmuş gözüküyor. Sanırım psikoloğa gözükmesi gerekiyor. Allah kendisini ıslah etsin"

YALÇIN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZMetin Gürcan'dan Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın’a tehdit!

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın sosyal medyadan tehdit edildi

Sosyal medyada güvenlik alanında paylaşımlarda bulunan emekli asker , Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın'ı tehdit etti. Yalçın'a "5 Mart'ta İstanbul'dayım. Bıçakla ya da silahla düelloya davet ediyorum" ifadeleriyle tweet atan Gürcan, sosyal medya hesabından hakaretler ve tehditler savurdu.

SABAH GAZETESİ YAZARI YALÇIN TEHDİT EDİLDİSabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, sosyal medyadan tehdit edildi. A Haber'e bağlanan Hasan Basri Yalçın, Twitter'da  tarafından tehdit edildi. Sosyal medya hesabından Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın'ı hedef alan Metin Gürcan, tehdit ve hakaret içeren ifadeler kullandı.

"İSTERSEN SİLAH, İSTERSEN BIÇAKLA..."

Sosyal medya hesabından Hasan Basri Yalçın'ı tehdit eden Gürcan, kendisini düelloya çağırdı. 5 Mart'ta İstanbul'da olacağını belirten Metin Gürcan, "İster silah, ister bıçak, ve isterse çıplak elle düelloya davet ediyorum. 5 Mart'ta İstanbul'dayım. Yeri ve zamanı onun seçmesini bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Öfkesini kontrol edemeyen Gürcan, sosyal medya hesabından Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın'a tehdit mesajları yağdırmaya devam etti.

"PKK'YI ÖVEN, TOPLUMA KORKUTMAYA ÇALIŞAN BİRİSİ"

Tehdit edilen Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, "Kendisi emekli asker. Sosyal medyada güvenlik alanında paylaşımlar yapıyor. Kişisel olarak dikkatimi çeken husus ise, 2015 yılındaki bir gazete ekindeki yazısında PKK'nın gücünü abartarak Türkiye'nin çok zor şartlarda ancak çukur operasyonları yapabileceğini yazmasıyla oldu." dedi.

Gürcan'ın PKK'yı överek Türkiye'nin operasyonlarda başarısız olacağını belirttiğini dile getiren Yalçın, "O yazısında 'PKK'nın henüz sahneye tanksavarları sokmadılar, onları da sahneye sokarlarsa şehirleri bile ele geçirirler' ifadeleriyle korku salan bir yazısı vardı. Sürekli her türlü operasyon esnasında yazılar yazmıştır. Zeytin Dalı Harekatı, Barış Pınarı Harekatı ve Bahar Kalkanı Harekatı'nda sürekli karşı tarafı öven, topluma korku salmaya çalışan yazılar yazıyor. Operasyonlarda devamlı olarak Türkiye'nin başarılı olamayacağını yazmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de, M4 Karayolu'nun Türkiye tarafından ele geçirildiği anlarda "M4 Karayolu Rusya tarafından ele geçirildi. Tek hakim Rusya'dır" şeklinde bir yazı yazmıştı." şeklinde konuştu.

Sabah yazarı Yalçın, bu ifadeler üzerine kendisine cevap verdiğini ve Metin Gürcan'ın kendisini bu nedenlerden gelişen olayların arıdndan tehdit etmeye başladığını açıkladı.

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın sosyal medyadan tehdit edildiSABAH GAZETESİ YAZARI HASAN BASRİ YALÇIN SOSYAL MEDYADAN TEHDİT EDİLDİ
Son dakika:  yazarı ’a tehditler yağdırdı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla  yazarı ’a hakaretler yağdıran provokatör isim , “İster silah, ister bıçak, isterse çıplak elle..” diyerek Yalçın’ı tehdit etti. Yurtdışından her fırsatta  ve  argümanlarıyla ’ye saldıran emekli asker Metin Gürcan, Yalçın’a edep dışı sözler sarfederek onu düelloya çağırdı! Hasan Basri Yalçın bu alçak tehdide sert cevap verdi.  kullanıcıları Metin Gürcan'ın alçakça ifadeleri ve tehditleri sebebiyle Cumhuriyet Savcılarını göreve davet etti.

Giriş Tarihi: 3.3.2020  20:55Güncelleme Tarihi: 3.3.2020  22:03

Son dakika: Metin Gürcan, Sabah Gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın’a tehditler yağdırdı

Sabah Gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, sosyal medyadan tehdit edildi. A Haber'e bağlanan Hasan Basri Yalçın, Twitter'da Metin Gürcan tarafından tehdit edildiğini belirtti. Twitter hesabından Sabah Gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın'ı hedef alan emekli asker Metin Gürcan, tehdit ve hakaret içeren ifadeler kullandı. Yalçın AHaber'e bağlanarak olayla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Hasan Basri Yalçın'ın açıklamaları ve Metin Gürcan'ın hakaret dolu o paylaşımları...

Bu haber 206334 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı | Kamuya kaç öğretmen atanacak?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı | Kamuya kaç...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)