Niğde’de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi 3...

Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi 3 kişi öldü 41 kişi yaralandı.

Son dakika haberine göre: Adana'dan Konya'ya giden içinde Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs Niğde Ulukışla Otoyolu'nda şarampole devrildi. Kaza sonucu, 3 kişi yaşamını yitirdi, 41 kişi de yaralandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan başsağlığı mesajında bulundu.

22 Mayıs 2022 - 12:07 - Güncelleme: 22 Mayıs 2022 - 13:00

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi! 3 ölü 41 yaralı

Giriş Tarihi: 22.5.2022  07:04Son Güncelleme: 22.5.2022  12:32

Son dakika: Niğde’de otobüs şarampole uçtu! 3 ölü 41 yaralı

Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi 3 kişi öldü 41 kişi yaralandı.

Niğde’de öğrenci otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar varSon dakika haberine göre: Adana'dan Konya'ya giden içinde Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs Niğde Ulukışla Otoyolu'nda şarampole devrildi. Kaza sonucu, 3 kişi yaşamını yitirdi, 41 kişi de yaralandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan başsağlığı mesajında bulundu.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Adana-Niğde Otoyolu, Güney Köyü yakınlarında meydana geldi.

Niğde'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi

Niğde'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi

Adana’daki Gençlik Şöleni’nden dönen Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüste, 3 kişi hayatını kaybetti; 41 kişi de yaralandı.

 

Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi 3 kişi öldü 41 kişi yaralandı.NİĞDE'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs Güney köyü yakınlarında devrildi. Otobüste bulunan Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan öğrencilerden 3'ü hayatını kaybetti, 4’ü ağır 41 kişi yaralandı. Öte yandan otobüsün Adana'da AK Parti'nin düzenlediği gençlik programından döndüğü belirtildi.

Son dakika: Niğde’de otobüs şarampole uçtu! 3 ölü 41 yaralı

Son dakika haberi: Adana’dan Konya istikametine gitmekte otobüs Niğde Ulukışla yakınlarında devrildi. İlk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada 5’i ağır olmak üzere 41  kişi de yaralandı. Otobüsün Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıdığı belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazanın nedeninin şoförün uyuya kalmasından kaynakladığını bildirdi.

Kaza, Niğde Eminlik Kavşağı Ulukışla Otoyolu'nun 25'inci kilometresinde sabah 04.15 sıralarında meydana geldi.



Adana'dan Konya istikametine gitmekte otobüs şarampole devrildi.

Son Dakika: Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi! 2 kişi öldü, 42 kişi yaralandı

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 41 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Son Dakika: Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi! 2 kişi öldü, 42 kişi yaralandı

Ölenlerin cenazeleri otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Niğde Valisi Mustafa Koç da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Son Dakika: Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi! 2 kişi öldü, 42 kişi yaralandı

Vali Koç, "Kazada maalesef 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 41 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız ambulanslarla Niğde, Bor, Ereğli ve Ulukışla Hastaneleri'ne sevk edildi. Üzücü bir olay. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Hangi organizasyondan geldiklerini araştırıyoruz.

Son Dakika: Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi! 2 kişi öldü, 42 kişi yaralandı

Hafif yaralanan arkadaşlarımızla görüşmemizde, kendilerinin büyük çoğunlukla Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduklarını ifade ettiler" diye konuştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kazanın, Adana'da düzenlenen gençlik programından Konya'ya dönerken yaşandığını belirterek, "Çok üzgünüz, hayatını kaybeden 3 genç kardeşimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve teşkilatımıza sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, mesajında, "Başımız sağ olsun. Konya'dan Adana programımıza gelen 3 kardeşimizi dönüş yolunda otobüs kazasında yitirdik. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifa diliyoruz" ifadelerini kullandı.


İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.


İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

SON DAKİKA! Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var | Video



KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ VARDI
Korkunç kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken toplamda 5'i ağır 41 kişi de yaralandığı öğrenildi.


Niğde Valisi Mustafa Koç kaza sonrasında olay yerine geldi.



Burada görevlilerden bilgi alan Vali Koç, otobüsün bilinmeyen bir sebeple devrildiğini ve otobüsün içinde Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğunu ve 41 yaralının olduğunu belirtti.



3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin yolcu olduğu belirtildi. Ekiplerin olayla ilgili çalışmasının sürdüğü belirtildi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan acı haberle ilgili paylaşım geldi. Başkan Erdoğan "Adana'da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya'ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ÖMER ÇELİK: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik kazayla ilgili "Başımız sağolsun… Konya'dan Adana programımıza gelen 3 kardeşimizi dönüş yolunda otobüs kazasında yitirdik. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifa diliyoruz…" paylaşımında bulundu.

Adana'dan Konya'ya giden, sürücüsünün ismi açıklanmayan 41 C 0641 plakalı tur otobüsü, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Kazada, 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 5'i ağır 42 kişi yaralandı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bir yaralı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ölenlerin cenazeleri otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

VALİ KOÇ İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaza yerine gelerek bilgi alan Niğde Valisi Mustafa Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Adana'dan Konya istikametine gençlerimizi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs, sabah saat 4 civarlarında Güney köy mevkisinde henüz belirlenemeyen sebeple kaza yapmıştır. Kazada maalesef üzülerek ifade ediyorum 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, 42 vatandaşımız da yaralanmıştır." dedi.

Yaralıların Niğde, Bor, Ereğli ve Ulukışla hastanelerine sevk edildiğini anlatan Koç, "Üzücü bir olay. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hafif yaralı olan arkadaşlarımızla görüşmemizde kendilerinin büyük çoğunlukla Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduklarını ifade ettiler." diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 öğrenci için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Erdoğan, "Adana'da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya'ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kazanın nedeni ne?KAZANIN NEDENİ NE?

KAZANIN NEDENİNİ BAKAN SOYLU AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan öğrencileri ziyaret etti. Bakan Soylu'nun ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Jülide Sarıeroğlu ve Vali Mustafa Koç da eşlik etti. Yaralıların durumları hakkında bilgi alan Bakan Soylu, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: İlk tespite göre şoför uyuduğu için kaza meydana geldi.

 

"AK PARTİ AİLESİ OLARAK ÇOK ÜZGÜNÜZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda "Adana Gençlik programımıza katılım için gelen arkadaşlarımızı taşıyan bir otobüs dönüş yolunda kaza yapmıştır. Maalesef üç kardeşimizi kaybettik. Yaralılarımız var. AK Parti ailesi olarak çok üzgünüz. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU KAZANIN NEDENİNİ AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Niğde'de gerçekleşen kaza sonrası öğrencileri hastahanede ziyaret etti. Hastane çıkışı açıklamalarda bulunan Bakan Soylu 3 kişini hayatını kaybettiği 41 kişinin de yaralandığı kazanın nedeninin şoförün uyuya kalmasından kaynakladığını bildirdi.

Bu haber 998726 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Önder Aksakal ile tartışan DEM'li Sırrı Sakık'tan PKK güzellemesi: Sen dağların hizmetçisi olamazsın
Önder Aksakal ile tartışan DEM'li Sırrı Sakık'tan PKK...
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile ticaret işi bitti artık ayakta tutmuyoruz
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile...