Muğla’da hatalı sollamayla gelen facia! İki eski belediye...

Muğla'da hatalı sollamayla gelen facia! İki eski belediye başkanı, öğretim üyesi ve eski güreş ağası hayatını kaybetti

Muğla’da hatalı sollama yapan otomobil, karşı yönden gelen arı kovanı yüklü kamyona çarptı. İki eski belediye başkanı, bir profesör ve bir eski güreş ağası aynı araçta öldü. Kazaya karışan kamyonun şoförü de hastanede can verdi

23 Ağustos 2022 - 07:50

Muğla'da hatalı sollamayla gelen facia! İki eski belediye başkanı, öğretim üyesi ve eski güreş ağası hayatını kaybetti 

Giriş Tarihi: 23.8.2022  07:03 Son Güncelleme: 23.8.2022  07:54

Muğla'da ikisi eski belediye başkanı 5 kişi kaza kurbanı 

Hatalı sollamayla gelen facia! 5 kişi hayatını kaybetti

YAŞAMSabah

Muğla’da hatalı sollamayla gelen facia! İki eski belediye başkanı, öğretim üyesi ve eski güreş ağası hayatını kaybettiMuğla Seydikemer'de iddiaya göre sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşı yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada yaşamını yitiren iki eski ilçe belediye başkanı ile öğretim üyesi ve eski güreş ağasının cenazesi, Burdur'un Altınyayla ilçesinde toprağa verildi.

Muğla'da ikisi eski belediye başkanı 5 kişi kaza kurbanı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşıdan yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada aralarında Burdur'un Altınyayla ilçesi eski belediye başkanları Süleyman Kılınç (66) ile Mevlüt Şimşek'in (57) de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Muğla’da ikisi eski belediye başkanı 5 kişi kaza kurbanı

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Seydikemer'in Dont Mahallesi'nde meydana geldi. Fethiye'den Antalya'nın Korkuteli ilçesine giden Süleyman Kılınç'ın kullandığı 07 ACK 674 plakalı otomobil, hatalı sollama nedeniyle karşıdan gelen Süleyman Sazboğaz (64) yönetimindeki 07 PY 619 plakalı arı yüklü kamyona çarptı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, ANAP'tan 1999-2000 yıllarında Altınyayla belediye başkanlığı yapan Süleyman Kılınç'ın, 1994-1999 yıllarında DYP'den Altınyayla belediye başkanlığı yapan Mevlüt Şimşek'i, Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirayak'ın (71) ve Ünal Karapınar'ın (58) yaşamını yitirdiğini belirledi.


Kazada kamyon şoförü Süleyman Sazboğaz ile yanındaki Yunus Sazboğaz (29) ile Adnan Zeybek (63) ise yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan 3 yaralıdan Sazboğaz da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 5 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaralıların ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla'daki trafik kazasında aynı otomobilde yaşamını yitiren iki eski ilçe belediye başkanı ile öğretim üyesi ve eski güreş ağasının cenazesi, Burdur'un Altınyayla ilçesinde toprağa verildi.

Kazada ölen iki belediye başkanı, bir öğretim görevlisi, bir de eski güreş ağasının cenazeleri defnedildi

Muğla Seydikemer'de iddiaya göre sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşı yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada ANAP'tan 1999-2000 yıllarında Burdur'un Altınyayla ilçesi belediye başkanlığı yapan Süleyman Kılınç, 1994-1999 yıllarında DYP'den Altınyayla belediye başkanlığı yapan Mevlüt ŞimşekAtatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirayak'ın (71) ve eski güreş ağası Ünal Karapınar (58) olay yerinde yaşamını yitirdiği belirledi.

Kazada yaralanan kamyon şoförü Süleyman Sazboğaz da kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası yola saçılan kovanlardan çıkan arıların saldırması nedeniyle ekipler koruyucu elbise giyerek çalışmalarını yürüttü.

GÜREŞ SAHASINDAN UĞURLANDILAR
Kazada ölen 5 kişiden 4'ünün cenaze töreni dün Burdur Altınyayla'daki bir güreş sahasında yapıldı.

Cenazeye Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Altınyayla Kaymakamı Kübra Teymur, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Namaz sonrası eski belediye başkanı Mevlüt Şimşek ile Prof. Dr. Kenan Demirayak'ın cenazeleri Hacıyaran Mezarlığı'nda, eski belediye başkanı Süleyman Kılınç'ın cenazesi Sorkuncuk Mezarlığı'nda, Ünal Karapınar'ın cenazesi ise Havıtlık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu haber 290813 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP Manisa örgütünden alternatif 19 Mayıs coşkusu 
CHP Manisa örgütünden alternatif 19 Mayıs coşkusu 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel alımı yapılacak! 17 kurum ilanları yayımladı 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel...