Meral Akşener sel felaketi üzerinden siyaset devşirdi:...

Meral Akşener sel felaketi üzerinden siyaset devşirdi: Fotoğraflara rağmen "Hükümet köstek oluyor" iftirası

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerde olduğu gibi Adıyaman ve Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi üzerinden de siyaset devşirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçakla afet bölgesine destek ekibi gönderen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden hükümete yüklenerek "köstek oluyorlar" dedi.

27 Mart 2023 - 01:14

Meral Akşener sel felaketi üzerinden siyaset devşirdi: Fotoğraflara rağmen "Hükümet köstek oluyor" iftirası

Giriş Tarihi: 15.3.2023  21:00 Son Güncelleme: 15.3.2023  21:04

Akşener'den akılalmaz paylaşım: TSK uçağını görmezden gelerek attığı tweet tepki çekti

Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı'na ait uçaklar afet bölgesi için seferber edildi. Çok sayıda arama kurtarma ekibi ve ihtiyaç duyulan malzeme TSK uçakları ile bölgeye taşındı. Ankara Büyükşehir Belediyesi de sel felaketi için arama kurtma ekiplerini bölgeye yönlendirdi. Ancak yaşanan felaket üzerinden algı operasyonuna girişen İYİ Parti lideri Akşener, yaptığı paylaşımda ekiplerin TSK uçağı ile bölgeye nakledilmesini görmezden gelerek akılalmaz eleştirilerde bulundu.

Meral Akşener sel felaketi üzerinden siyaset devşirdi: Fotoğraflara rağmen "Hükümet köstek oluyor" iftirası

Meral Akşener sel felaketi üzerinden siyaset devşirdi: Fotoğraflara rağmen Hükümet köstek oluyor iftirasıİYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerKahramanmaraş merkezli depremlerde olduğu gibi Adıyaman ve Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi üzerinden de siyaset devşirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçakla afet bölgesine destek ekibi gönderen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden hükümete yüklenerek "köstek oluyorlar" dedi.

Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve devam eden sağanak sele neden oldu. Kentin simgesi Balıklıgöl taştı, çok sayıda ev ve araç su altında kaldı.

Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sel nedeniyle 12 kişi yaşamını yitirdi.

Kayıp 5 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesindeki kuvvetli yağışların bu akşam geç saatlere kadar etkili olacağını bildirdi.

Öte yandan Diyarbakır'da da beklenen yağış nedeniyle Silvan yolu üzerindeki çadırkent için tahliye kararı verildi.

MUHALEFET FELAKET ÜZERİNDEN SİYASET DEVŞİRDİ

Tüm Türkiye'yi üzen gelişme sonrası muhalefet partisi temsilcileri ise Kahramanmaraş merkezli depremlerde olduğu gibi felaket üzerinden yine siyaset devşirdi.

Akşener’den akılalmaz paylaşım: TSK uçağını görmezden gelerek attığı tweet tepki çekti

Şanlıurfa ve Adıyaman, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından bu kez de sel felaketini yaşadı. Sel nedeniyle evleri su bastı, caddeler adeta göle döndü. Can kayıplarının yaşandığı ve kaybolan vatandaşların da olduğu afet nedeniyle bölgeye ekipler sevk edildi.

TSK UÇAKLARI SEL FELAKETİ İÇİN HAVALANDI

Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölgede görev yapacak arama kurtarma ekipleri ve malzemelerin Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklarla bölgeye taşındığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketi dolayısıyla bölgede görev yapacak AFAD ve AKUT arama kurtarma ekipleri, arama kurtarma botları ile ihtiyaç duyulan araç, gereç ve malzemeler, farklı illerden kalkan Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarla bölgeye taşınıyor." ifadeleri kullanıldı.

ANKARA'DAN EKİP YOLA ÇIKTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, felakete müdahale etmek amacıyla 4 su altı arama kurtarma dalgıçı, 6 araç, 23 personel, 24 motopomp ve 8 jeneratörle yola çıktığını söyledi.

AKŞENER'DEN AKILALMAZ PAYLAŞIM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Yavaş'ın paylaşımını alıntılayarak ekiplerin TSK uçağı ile bölgeye gönderilmesi görmezden geldi ve hükümeti eleştirdi. Akşener, "Her ne kadar hükûmetin başı ve liyakatsiz ekibi, bu fedakârlığa destek olacağına köstek olmayı seçse de; Artık bu kötülüğün sonuna geliyoruz. Hiç merak etmeyin; Milletimizle birlikte tarih yazacağız!" dedi.

MUHALEFET FELAKET ÜZERİNDEN SİYASET DEVŞİRDİ

Tüm Türkiye'yi üzen gelişme sonrası muhalefet partisi temsilcileri ise Kahramanmaraş merkezli depremlerde olduğu gibi felaket üzerinden yine siyaset devşirdi.

AKŞENER'DEN HÜKÜMETE "KÖSTEK OLUYORLAR" İFTİRASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerTürk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçakla afet bölgesine destek ekibi gönderen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden hükümete yüklenerek "köstek oluyorlar" dedi.

Akşener, yaptığı paylaşımda, "Allah razı olsun, ayaklarınıza taş değdirmesin... Her ne kadar hükûmetin başı ve liyakatsiz ekibi, bu fedakârlığa destek olacağına köstek olmayı seçse de; Artık bu kötülüğün sonuna geliyoruz. Hiç merak etmeyin; Milletimizle birlikte tarih yazacağız!" ifadelerini kullandı.

İşte Akşener’i tehdit eden grup!

6’lı koalisyonda yeni krizin fitili ateşlendi

Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde siyaset devşirdi

Kılıçdaroğlu depremden siyaset devşirdi!İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerde olduğu gibi Adıyaman ve Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi üzerinden de siyaset devşirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait uçakla afet bölgesine destek ekibi gönderen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden hükümete yüklenerek "köstek oluyorlar" dedi.

Bu haber 523929 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz