Manisa’nın Turgutlu İlçesinde, Babasını Öldüren Şüpheli...

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Babasını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Manisa Turgutlu İlçesi Acarlar Mahallesi Güneş Sokak ta bulunan bir evde gece saatlerinde M.Ş. ile babası arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile baba İ.Ş. mutfaktan aldığı bıçak ile oğlu M.Ş.'nin üzerine gitti. Baba ile oğul arasında yaşanan arbede sırasında bıçak baba İ.Ş.'nin göğsüne saplandı.

17 Mayıs 2021 - 21:45 - Güncelleme: 18 Mayıs 2021 - 08:55

Turgutlu'da Babasını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Giriş Tarihi: 17.5.2021  21:23 Son Güncelleme: 17.5.2021  21:48

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tartıştığı babasını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli çıkarıldığını hakimlikce tutuklandı.Babasını öldüren genç tutuklandı

Acarlar Mahallesi Güneş Sokak ta bulunan bir evde gece saatlerinde M.Ş. ile babası arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile baba İ.Ş. mutfaktan aldığı bıçak ile oğlu M.Ş.'nin üzerine gitti.

Baba ile oğul arasında yaşanan arbede sırasında bıçak baba İ.Ş.'nin göğsüne saplandı.

Olay yerinde hayatını kaybeden İ.Ş.'nin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumurumu morguna kaldırıldı.

Olay sonrasında Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 19 yaşındaki M.Ş. ise işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikce tutuklandı.

Turgutlu'da Evinin Mutfağında Ölü Bulunan Adamı Oğlu Öldürmüş
Giriş Tarihi: 17.5.2021  12:23 
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tartıştığı babasını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.


Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tartıştığı babasını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan oğul emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Turgutlu Acarlar Mahallesi Güneş Sokak’ta bulunan evlerinde 19 yaşında ki M.Ş., babası İbrahim Şenpınar ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle iddiaya göre İbrahim Şenpınar, eşi A.Ş. ve oğlu M.Ş.’ye mutfaktan aldığı bıçak ile saldırdı.

Babası İbrahim Şenpınar’ın elinde olan bıçağı alan M.Ş., boğuşma esnasında bıçak babasının göğsüne sapladı. Olay yerinde hayatını kaybeden baba İbrahim Şenpınar’ın İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken polis ekipleri konuyla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olay sonrası evde olmadığı tespit edilen ve cep telefonunun kapalı olduğu belirlenen M.Ş.’nin dayısının yanında olduğu tespit edildi. Polis sorgusunda iddiaya göre yaşanan boğuşma sonrası kendisini korumak için babasını istemeden öldürdüğünü ifade etti. M.Ş.’nin ilk ifadesinde babasının alkollü olarak eve geldiği, ilk önce kendisinin sokakta darp ettiğini, daha sonra evde de darp eylemin devam ettiğini ve bıçakla annesi ile kendine saldırdığını söyledi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekiplerince gözaltına alınan M.Ş., emniyette ki sorgusunun ardından adli mercilere sevk edildi.

Haber verilmesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında İbrahim Şenpınar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay sonrasında Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 19 yaşındaki M.Ş. ise işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikce tutuklandı.

 İbrahim Şenpınar'ın, arkadaş çevresinde, komşuları tarafından çok sevilen bir kişiliği vardı.
Kaynak Turgutlu Gündemi 

 

 

Bu haber 986453 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...