Manisa’da sadece 2 belediye kazanan AK Parti, seçimlerden...

Manisa’da sadece 2 belediye kazanan AK Parti, seçimlerden yaklaşık 70 gün sonra halkla buluştu.

AK Parti Manisa’da sahaya indi. 31 Mart seçimlerinde ağır bir yenilgi alan, ilk kez ikinci parti konumuna düşen ve Manisa’da sadece 2 belediye kazanan AK Parti, seçimlerden yaklaşık 70 gün sonra halkla buluştu. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant açtı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

08 Haziran 2024 - 18:17

Manisa’da sadece 2 belediye kazanan AK Parti, seçimlerden yaklaşık 70 gün sonra halkla buluştu.

Giriş Tarihi: 08.06.2024 1Güncelleme Tarihi: 08.06.2024 18

31 Mart seçimlerinde sandıktan çıkan sonucun mesajını net aldık 

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant açtı, vatandaşların sorunlarını dinledi. Baybatur ve Hızlı’ya AK Parti eski milletvekillerinden Mehmet Ali Özkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan, AK Parti İl Gençlik Kolları Samet Doğuş, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit eşlik etti. Stantta, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Murat Baybatur’un fotoğrafları yer aldı. Afişlerde, “Manisa bize biz Manisa’ya emanetiz. Manisa için canla başla çalışmaya devam. Aşkımız da sevdamız da Manisa” yazıları yer aldı. Bazı vatandaşlar ise AK Partililere “Bugüne kadar bu buluşmaları neden gerçekleştirmediniz, seçim bittikten sonra yapıyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'AŞKIMIZ DA SEVDA MANU MaΙ' görseli olabilirAK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 31 Mart seçimlerinde Manisa halkının verdiği karara saygı gösterdiklerini ifade etti. Baybatur, “Bu karar neticesinde sandıktan çıkan irade Manisa’da bu şekilde tecelli etti. Biz sandıktan iradeye her daim ve her zaman saygı duyuyoruz. Seçilen arkadaşlara da başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki Manisa’mıza, şehrimize güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyoruz bir Manisalı olarak” dedi.

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'AŞKIMIZ DA SEVDAI MAN' görseli olabilirAnkara’daki yoğun çalışmalardan dolayı Manisa’ya gelmeye fırsat bulamadıklarını söyleyen Baybatur, “Manisa’ya geldikten sonra il başkanımız, teşkilatımızla beraber böyle bir stant açtık. Bayramın arifesi. Çarşı her zaman kalabalık ve yoğun olur. Bizde burada halk buluşmaları yaparak vatandaşlarımızla sohbet edip talepleri varsa dinlemek, muhabbet etmek amacıyla bu standı oluşturduk. Her zaman elden geldikçe milletimizin içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Bayramdan sonra bunu buluşmaları ilçelerde de yapacağız. Niyetimiz vatandaşlarımızla bir araya gelip dertlerini dinlemek. Yaptığımız yeni bir şey yok. Bugüne kadar yaptıklarımızı yapıyoruz.” diye konuştu.

Bir ‎8 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎AŞKIMIZ DA SEVDAMIZ M MI MANG N N ل‎'‎‎ görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BAYRAKTAR' görseli olabilirBir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Z DA MK DAM RA C SSUn' görseli olabilirSeçim sonuçlarıyla ilgili çok analizler yaptıklarını yapmaya devam ettiklerini belirten Baybatur, “Cumhurbaşkanımız bununla alakalı nerede eksiklik var, nerede hata var, bunları kamuoyuyla çok açık bir şekilde paylaştı. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 91659 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz açılışı yaptı
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz...
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz açılışı yaptı
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz...