Kaymakamlık önünde kendini yaktı

Kaymakamlık önünde kendini yaktı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kendini kaymakamlık binası önünde üzerine benzin dökerek yakan şahısla alakalı olarak Turgutlu Kaymakamlığından yazılı bir açıklama geldi. M.G. isimli vatandaşın kendini ateşe vermesi üzerine şahsa kaymakamlık personeli yangın söndürme tüpüyle müdahale etmiş ve yaralı şahıs ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı.

05 Nisan 2022 - 12:13

Kaymakamlık önünde kendini yaktı

Giriş Tarihi: 05.04.2022 Güncelleme Tarihi: 05.04.2022 

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kişi kaymakamlık önünde kendini ateşe verdi. Turgutlu Kaymakamlığı önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre maddi zorluklar çeken M.G. isimli şahıs kendini yaktı.

 Kaymakamlık önünde kendini yaktı

Turgutlu Kaymakamlığı önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre maddi zorluklar çeken M.G. isimli şahıs kendini yaktı. Yanan şahsı kaymakamlık personeli yangın tüpüyle anında söndürdü. Yaralanan M.G ambulans ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.

Maddi sıkıntı yaşayan vatandaş kendini yaktı

   

       KAYMAKAMLIKTAN  BASIN AÇIKLAMASI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kendini kaymakamlık binası önünde üzerine benzin dökerek yakan şahısla alakalı olarak Turgutlu Kaymakamlığından yazılı bir açıklama geldi.

M.G. isimli vatandaşın kendini ateşe vermesi üzerine şahsa kaymakamlık personeli yangın söndürme tüpüyle müdahale etmiş ve yaralı şahıs ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı.

Yapılan açıklamada: “Turgutlu ilçemizde bir vatandaşımız, 05 Nisan 2022 Salı günü saat 10:24 civarında, tüm ikna çabalarına rağmen kendine zarar verme girişiminde bulunmuştur.

Turgutlu Kaymakamlığı personelinin müdahalesi ile yanmaktan kurtarılan vatandaşımızın hayati tehlikesi bulunmamakta olup, gerekli tüm müdahaleler Kaymakamlık personeli tarafından yapılarak hastaneye sevk edilmiş ve gerekli tedavisine başlanmıştır.

Yapılan incelemede, kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşımızın talebinin, şu anda cezaevinde bulunan engelli olan kızına engelli maaşı bağlanması olduğu; Turgutlu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan incelemelere göre, vatandaşın, mülkiyeti kendine ait iki katlı evde yaşamakta olduğu, beraber yaşadığı oğlunun sigortalı bir çalışan olduğu, ayrıca kendine ait iş yeri bulunduğundan aylık gelirinin 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında belirtilen muhtaçlık sınırının üstünde olması sebebiyle Mütevelli Heyeti tarafından talebinin red edildiği anlaşılmıştır.

Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunar, konu ile ilgili gerekli soruşturma başlatıldığı hususu, Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Bu haber 980684 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...