İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle, İl Başkanımız Salih Hızlı;...

İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle, İl Başkanımız Salih Hızlı; Roman vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Manisa İl Başkanı Sayın Salih Hızlı katılımlarıyla, Manisa İl Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Hanife Baran'ın ev sahipliğinde; Yunus Emre İrfan Meclisinde Manisa Roman Dernekleri temsilcileri ile biraraya gelerek "İstişare ve Planlama" toplantısı gerçekleştirdi.

21 Mart 2021 - 01:45

İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle, İl Başkanımız Salih Hızlı; Roman vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

Giriş Tarihi: 20.03.2021 19:30 Güncelleme Tarihi: 20.03.2021 19:51

İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Manisa İl Başkanı Sayın Salih Hızlı  katılımlarıyla, Manisa İl Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Hanife Baran'ın ev sahipliğinde; Yunus Emre İrfan Meclisinde  Manisa Roman Dernekleri temsilcileri ile biraraya gelerek "İstişare ve Planlama" toplantısı gerçekleştirdi.

Bir 1 kişi, oturuyor, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle,yaptığı konuşmad,Roman vatandaşların eğitim, sağlık, istihdam, barınma ve sosyal hizmetler alanlarında yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik strateji belgesi,(2016-2021) II. Aşama Eylem Planı’nın (2019-2021) Bu sene sona erecek olan Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Eylem Planı’nın 2030 yılına kadar uzatıldığına ve bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini söyledi. Dernek Temsilcilerinin sorunlarını dinledi,

Bir iç mekan görseli olabilir

Manisa İl Başkanı Sayın Salih Hızlı, Üç Dönem Belediye Başkanlığı yaptığı, 18 Aydır İl Başkanı olarak görev yapmakta olduğunu ve gelen her vatandaşımıza Partimizin kapısı sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 14.Mart.2010 Roman açılımındaki konuşmasını dile getirdi, Mühim olan şu beden kafesi değil. Mühim olan candır, can. İşte onun için derisinin rengine bakmayız, cana bakarız. Diline bakmayız, öze bakarız. İnancına, mezhebine, yaşam tarzına bakmayız. Biz ruha, ruhtaki o güzelliğe bakarız. Canlar arasında, insanlar arasında, yani yaratılmışlar arasında ayrım yapmadık, yapmayız, yapılmasına da izin vermeyiz.

Toplantıya Manisa İl Başkanı Sayın Salih Hızlı,Manisa İl Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Hanife Baran ve Güzin Pekiyi,Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları; Burak Çulhacık, Zana Çiçek, Furkan Polat katıldı

Manisa İl Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Hanife Baran

Manisa İl Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Hanife Baran ise bize gelen tüm vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmekteyiz, ayrıca Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi ile I. Aşama Eylem Planı” 30 Nisan 2016’da yayınlanmıştı. 2030 yılına uzatılan Strateji Eylem Planı ise bizim elimizide güçlendirmiştir dedi.

Bazı Dernek temsilcilerinin İl İlçe Yönetimlerinde görev almak istediklerini ancak Parti teşkilatlarının kendilerine görev verilmediklerini dile getirdiler, bunun üzerine Söz alan Manisa Bölgesi Roman Kültürünü Yaşatma ve Koruma Derneği Kurucusu ve ikinci Başkanı Gazeteci Zülfikar Gençtürk ise konuşmasında iki üç çeşmeden birden su içmeyiniz, Şu anki Muhalefet Partileri ne yaptı yaptıkları iki hizmeti sayınız, sayamazsınız yok ki. 03 Kasım 2002 Yılından bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında Ülkemize yaptıkları hizmetleri yazmak istesem iki günde yazamam dedi. 

Katılımcıların Toplu resim çekildikten sonra, Sayın Milletvekili Cemal Bekle İzmirdeki Katılacak olduğu programları için kendisini uğurladılar, Balıkesır'den Manisa gelmişti, Edirne'den İstanbul Diyarbakır Van'a kadar 81 Vilayetten temsilcileri olarak Milletvekili Cemal Bekle aramaktalar bugün dördüncü Vilayet İzmir olacak kendisini başarılar dileriz temennisinde bulunarak İzmir'e uğurladılar

Bir 1 kişi, oturuyor, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle, İl Başkanımız Salih Hızlı; Roman vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

Bir iç mekan görseli olabilir

 

Manisa Manisa İl Başkanımız Sayın Salih Hızlı Beyefendinin katılımlaryla, Manisa İl Sosyal Politikalar Başkanımız Sayın Hanife Baran Hanımefendinin ev sahipliğinde; Roman Derneklerimizin temsilcileri ile biraraya gelerek "İstişare ve Planlama" toplantımızı gerçekleştirdik.

Izmir Mardinliler Federesyonu 
Ak Parti Konak İlçe Başkanımız Sait Başdaş ile birlikte Mardinliler Federasyonumuzu ziyaret ettik. 

Federasyon Başkanımız Sayın Ahmet Tunç'a ve ekibine sıcak ev sahiplikleri için çok teşekkür ederim.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'MARDİN 1' görseli olabilir

 

Bu haber 400899 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz