İzmir’deki depremde hayatını kaybeden anne ve kız Manisa’da...

İzmir'deki depremde hayatını kaybeden anne ve kız Manisa'da toprağa verildi.

Depremde yaşamını yitiren anne-kızın cenazeleri, toprağa verilmek üzere memleketi Manisa’nın Kula ilçesine getirildi. Anne ve kızı için ikindi namazına müteakip Süleyman Şah Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede, deprem sırasında dışarıda olduğu öğrenilen Gidiş ailesinin babası işinsanı Reha Gidiş, güçlükle ayakta durdu.

02 Kasım 2020 - 19:53

'deki depremde hayatını kaybeden anne ve kız 'da toprağa verildi

Giriş Tarihi: 2.11.2020  18:27 Son Güncelleme: 2.11.2020  19:00

'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden anne-kız  (58) ile kızı  (27)'in cenazesi, 'da bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'deki depremde hayatını kaybeden anne ve kız Manisa'da toprağa verildi

İzmir'deki 6.6 şiddetindeki depremde 91 kişi hayatını kaybetti. Yıkılan binalar nedeniyle şehirde yürek yakan görüntüler ortaya çıktı.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

İzmir'deki depremde hayatını kaybeden Aynur Gidiş (58) ile kızı Beril Gidiş (27), Manisa'nın Kula ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

CENAZELER AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı enkazından çıkarılan anne ve kızının cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından aileye teslim edildi. Aynur ve Beril Gidiş için Süleyman Şah Camisi önünde cenaze töreni düzenlendi. Aynur Gidiş'in tabutuna başörtüsü, Beril Gidiş'in tabutuna ise duvak örtüldü.

ANNE VE KIZIN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Cenaze namazında eşi ve kızını kaybeden Reha Gidiş'i, yakınlarının yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur ile Belediye Başkanı Hüseyin Tosun teselli etmeye çalıştı. Anne ile kızının cenazesi namazın ardından Kula Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Aynur ve Beril Gidiş için Süleyman Şah Camisi önünde cenaze töreni düzenlendi. Aynur Gidiş'in tabutuna başörtüsü, Beril Gidiş'in tabutuna ise duvak örtüldü.

Cenaze namazında eşi ve kızını kaybeden Reha Gidiş'i, yakınlarının yanı sıra AKP Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur ile Belediye Başkanı Hüseyin Tosun teselli etmeye çalıştı.

İzmir’de depremde hayatını kaybeden anne kız Aynur-Beril Gidiş toprağa verildi

İzmir Seferihisar merkezli 6.6 şiddetindeki meydana gelen depremde enkaz altına kalarak yaşamını yitiren Aynur-Beril Gidiş isimli anne ve kızı, memleketleri Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Anne ile kızının cenazesi namazın ardından Kula Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Bu haber 291331 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı | Kamuya kaç öğretmen atanacak?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı | Kamuya kaç...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)