İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı’nı...

İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci yaralandı

Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bir gazeteci ağır yaralanarak ameliyata alındı, TRT Arabi muhabiri ise hafif yaralandı.

12 Nisan 2024 - 16:52

Son dakika | Siyonist İsrail ordusu TRT Arapça ekibini hedef aldı

Giriş Tarihi: 12.04.2024 Güncelleme Tarihi: 12.04.2024 

İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci yaralandı

Siyonist İsrail askerleri Gazze'de gazetecileri hedef aldı: TRT ekibi de oradaydı!

İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci yaralandıGazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bir gazeteci ağır yaralanarak ameliyata alındı, TRT Arabi muhabiri ise hafif yaralandı.

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı.

ABD başta olmak üzere birçok batılı ülkenin desteğini arkasına alarak Gazze'de eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in saldırıları acımasızca devam ediyor.

6 aydır Gazze'de soykırım yapan İsrail şu ana kadar 34 bine yakın masum Filistinliyi katletti.

Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail, bayramda bile kan dökmeye devam ediyor.

TRT ARABİ EKİBİNE SALDIRI

İsrail ordusu son olarak, aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı. Bombalama sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı.

BAĞIMSIZ ÇALIŞAN KAMERAMAN AĞIR YARALANDI

Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.

140 GAZETECİ ÖLDÜRÜLDÜ

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 140 gazetecinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

SÜRPRİZ ASKERİ OPERASYON

Bebek katili Netanyahu'nun zorba İsrail ordusu dün, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde "sürpriz bir askeri operasyon" başlattığını açıklamıştı. İsrail'in evleri, camileri ve yolları hedef alan saldırılarında çok sayıda Filistinli ölmüş ve yaralanmıştı.

ÖMER ÇELİK'TEN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanlı saldırıya tepki gösterdi.

Ömer Çelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Gazze Şeridi’nde Filistinlileri acımasızca katleden İsrail ordusunun, bölgedeki insani durumu dünya gündemine taşıyan basın mensuplarını hedef almasını bir kez daha lanetliyoruz. Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yaparken İsrail tarafından hava saldırısına uğrayan TRT Arabi ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yaralanan muhabir Sami Şahada’ya şifa diliyoruz.''

Siyonist İsrail askerleri Gazze’de gazetecileri hedef aldı: TRT ekibi de oradaydı!Gazze'deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan hafif yara alarak kurtuldu.

Siyonst İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı havadan bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu gazeteciler yaraland

TANKLI SALDIRI

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre İsrail ordusu, Nusayrat Mülteci Kampı'na tank atışı kullanarak gerçekleştirdiği saldırıda, bölgedeki gelişmeleri takip eden ve TRT Arapça ekibinin de aralarında bulunduğu bir grup gazeteciyi hedef aldı.

Deyr el-Belah'teki Aksa Şehitleri Hastanesi sağlık kaynakları da saldırıda kameraman Sami Şehade'nin ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum'un da hafif yaralandığını duyurdu.

Gazeteci Muhammed es-Savalihi'nin de sağ elinden yaralandığı ifade edildi.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 140 gazetecinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

İsrail ordusu dün, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde "sürpriz bir askeri operasyon" başlattığını açıklamıştı.

TRT Arapça ekibine Gazze’de saldırıTÜRKİYE'DEN TEPKİ

Saldırıya TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tepki gösterirken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de saldırıyı X hesabı üzerinden lanetledi:

Gazze Şeridi'nde Filistinlileri acımasızca katleden İsrail ordusunun, bölgedeki insani durumu dünya gündemine taşıyan basın mensuplarını hedef almasını bir kez daha lanetliyoruz. Gazze'deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yaparken İsrail tarafından hava saldırısına uğrayan TRT Arabi ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yaralanan muhabir Sami Şahada'ya şifa diliyoruz.

Katil İsrail Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı: TRT ekibinin olduğu gazeteciler yaralandı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze Şeridi'nde Filistinlileri acımasızca katleden İsrail ordusunun, bölgedeki insani durumu dünya gündemine taşıyan basın mensuplarını hedef almasını bir kez daha lanetliyoruz" dedi. Saldırı sonrası Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüşen Erdoğan, "İsrail zulmün bedelini ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Bu haber 157352 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...