Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yapılan...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yapılan çirkin saldırı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'a yönelik ahlaksız saldırı, Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İktidar da muhalefet de 280 karakterle aileyi hedef alan alçaklara tepki yağdırdı. Başkan Erdoğan, çirkin Tweet'lerle karakter suikastı yapanlara sessiz kalmayacaklarını söyledi. Sosyal medyanın düzene sokulacağını belirtti.

02 Temmuz 2020 - 08:04

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yapılan çirkin saldırı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Giriş Tarihi: 2.7.2020  07:02 Son Güncelleme: 2.7.2020  08:01

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'a yönelik ahlaksız saldırı, Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İktidar da muhalefet de 280 karakterle aileyi hedef alan alçaklara tepki yağdırdı. Başkan Erdoğan, çirkin Tweet'lerle karakter suikastı yapanlara sessiz kalmayacaklarını söyledi. Sosyal medyanın düzene sokulacağını belirtti.

SETA Medya Araştırmaları Direktörü Doç.Dr. , Hazine ve Maliye Bakanı 'ın 1 günlük çocuğunun hedef alındığı alçak sosyal medya saldırısını değerlendirdi. Çağlar, sosyal medya şirketlerinin tavrının, 'yanıma kar kalır' düşüncesini güçlendirdiğini söyledi. Çağlar, siyasilerin dillerinin, Bakan Albayrak'ı hedef alan sözlerinin, bu saldırılara çanak tuttuğunu ve zemin hazırladığını ifade etti. Çağlar, Gezi kalkışması ile küfrün legal bir hale getirilmeye çalışıldığını ve sistematik bir şekilde bunun toplumun önüne 'iyi bir şey' gibi sunulduğunu belirtti. İşte Çağlar'ın dikkat çeken açıklamaları...Türkiye Albayrak ailesine yapılan çirkin saldırıyı konuşuyor: Sorumlusu bu nefret dilinin yolunu açan siyasiler.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi , önceki gün dördüncü çocukları Hamza Salih'e yönelik Twitter'da başlatılan ahlaksız saldırı Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Başlatılan soruşturma kapsamında 10 provokatör gözaltına alındı. Öte yandan iktidar da muhalefet de yapılan bu saldırıyı kınadı.


CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY: Dünyaya gözlerini yeni açmış yavruya hakaret kabul edilemez.

TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP: Küfür ve hakaretten başka bir şey bilmeyen şahıslara müsamaha gösterilmemelidir.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU: Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar gözaltında.

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL: İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir.

İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN: Ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı ahlakın tarafı olmayı sürdüreceğiz.

HESABINI SORACAĞIZ
Başkan Erdoğan, Albayrak ailesine yapılan saldırıyı kınadı. "Yeni doğmuş bir bebek üzerinden, ailesine saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Suçun hesabını elbette soracağız" dedi.



Erdoğan, Netflix üzerinden gayrıciddi espriler yapan Akşener ve Kılıçdaroğlu'na cevap verdi: Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yapılan çirkin saldırı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Alçak paylaşımlara tepkiler çığ gibi!

Hazine ve Maliye Bakanı ’ın yeni doğan çocuğu  ve eşi  ile ilgili sosyal medyadan yapılan çirkin paylaşıma karşı gerek vatandaşlar gerekse siyasilerden büyük tepki geldi.

ALÇAK PAYLAŞIMLARA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

Başkan Erdoğan ve ailesine sosyal medyadan yapılan edepsiz saldırıya tepkiler çığ gibi büyürken siyasiler şu değerlendirmeleri yaptı:

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY
Dünyaya gözlerini yeni açmış bir yavruya, heyecanını yaşayan anneye ve bu mutluluğu paylaşan babaya hakaret kabul edilemez. Cumhurbaşkanımızın kızı  Hanım'ı hedef alan ahlak dışı söylemi lanetliyorum. Vicdanları yaralayan nefret söylemi adalet önünde hesap verecektir.

TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP
Küfür ve hakaretten başka bir şey bilmeyen, insanlıktan nasipsiz, ahlak ve edepten mahrum şahıslara sosyal medyada da asla müsamaha gösterilmemelidir.  Albayrak'ın hayırlı salih bir evlat olmasını Cenabıhak'tan niyaz ediyor, Esra ve  çiftini kutluyorum.

Albayrak ailesine hakarete siyasilerden büyük tepki |VideoALBAYRAK AİLESİNE HAKARETE SİYASİLERDEN BÜYÜK TEPKİ |VİDEO

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK
Nefret söyleminin her zaman haysiyet yoksunu müşterileri vardır. Aile değerlerini nefret söyleminin konusu yapan siyasilerin müşterisi bataklıkta çıkıyor. Aile değerlerini sistematik olarak hedef alan siyasiler, teşvik ettikleri bu çirkin iklimden sorumludur. Biz aile değerlerinin haysiyetini savunmaya devam edeceğiz.

AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ:
Doğan her çocuk yarınlarımıza dair en hakiki umudumuzdur. Dünyaya gelmiş yavrumuz Hamza Salih'in ailesine ve milletimize hayırlı bir evlat olmasını diler, kardeşlerim  çiftini tebrik ederim. Annelik ve kadınlık onurunu layıkıyla taşıyan Esra Albayrak'ı üzmeye yönelik çirkin tavrı ve böylesine insani bir durumda bile alçakça haysiyet cellatlığı yapan ahlaksızları şiddetle kınıyorum.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR
Değerli Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve kıymetli eşleri Esra Albayrak hanımefendiyi tebrik eder, dünyaya gözlerini açan Hamza Salih yavrumuza sağlıklı, mutlu ömürler dileriz. ?Masumiyet abidesi bir çocuğun doğumuna bile ahlaksızca yorum yapanları, bir anne babanın en mutlu günlerini katledenleri şiddetle kınıyor, asil milletimizin vicdanına ve adalete havale ediyoruz.

Alçak paylaşımlara tepkiler çığ gibi!ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL
Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zül geliyor. İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA
Her doğan çocuk, daha iyi bir dünya için bir umut, yeni bir başlangıçtır. Hamza Salih'le anne babası için kullanılan ifadeler, umut duyulabilir yönü kalmamış kişilere ait olsa gerek. Allah ıslah etsin.

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK
Yeni doğum yapmış bir anneye, sevincini paylaşan bir babaya ve dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebeğe hakaret edecek, kin kusacak kadar kötü olanlara rağmen bu nefret diline teslim olmayacağız. Edep ya Hu.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM
Bizim inancımızda cennet, annelik payesine ulaşmış her kadının ayakları altındadır. Masum bir çocuk ve annesi üzerinden sergilenen ahlak dışı tutum ve paylaşımları kınıyorum.

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN
Esra Albayrak Hanımefendi'ye yönelik paylaşımda bulunan kişinin 'bel hum adall' olduğu aşikardır ve bu alçaklığı, kamu vicdanında ve hukuk önünde cezasız kalmayacaktır. Bu sefil ve karanlık zihniyeti lanetliyorum.

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU
Bugün ülke olarak yine birileri adına utandık! Esra Albayrak Hanımefendi'ye yapılan ahlaksızlık kabul edilemez; kime kimden gelirse gelsin, her türlü ahlaksızlığın karşısındayız. Esra ve Berat Albayrak çiftinin yeni doğan evlatlarına sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.

MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM
Bir annenin, bebeğin, ailenin mahremiyetine dokunacak kadar çirkin paylaşımlarda bulunan farklı  hesapları var. Nefret içeren paylaşımların sistemli bir çalışma olduğu açıkça görülüyor. Gerekli düzenlemelerin acilen yapılması şart.

Ahlaksızlığa karşı öfke çığ gibi!
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ MUHAMMED LEVENT BÜLBÜL
MHP grubu olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşine yapılan alçak ve ahlaksız saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Sabah

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine hakaret eden bir kişi gözaltına alındıSON DAKİKA: HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK VE AİLESİNE HAKARET EDEN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'a hakaret eden Ercan Bozdağ tutuklandıSON DAKİKA: HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK İLE EŞİ ESRA ALBAYRAK'A HAKARET EDEN ERCAN BOZDAĞ TUTUKLANDI

Başkan Erdoğan'dan Albayrak ailesine yönelik çirkin sözlerle ilgili açıklama: Hesabını elbette soracağızBAŞKAN ERDOĞAN'DAN ALBAYRAK AİLESİNE YÖNELİK ÇİRKİN SÖZLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA: HESABINI ELBETTE SORACAĞIZ

CHP ikiyüzlülüğünü bir kez daha gösterdi! Önce Albayrak ailesine hakaret edenleri eleştirdiler sonra o kampanyaya destek verdilerCHP İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ! ÖNCE ALBAYRAK AİLESİNE HAKARET EDENLERİ ELEŞTİRDİLER SONRA O KAMPANYAYA DESTEK VERDİLER

MHP'den Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ailesine yapılan saldırıya tepkiMHP'DEN HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK İLE AİLESİNE YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ

Son dakika: AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den Bakan Albayrak ve ailesini hedef alan çirkin saldırılara sert tepki |VideoSON DAKİKA: AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZLEM ZENGİN'DEN BAKAN ALBAYRAK VE AİLESİNİ HEDEF ALAN ÇİRKİN SALDIRILARA SERT TEPKİ |VİDEO

Ahlaksızlığa karşı öfke çığ gibi!

 ’ın yeni doğan çocuğu  ve eşi ile ilgili sosyal medyadan yapılan çirkin paylaşıma karşı gerek vatandaşlar gerekse siyasilerden büyük tepki geldi: Haysiyet cellatlığı yapan ahlaksızları kınıyoruz

Ahlaksızlığa karşı öfke çığ gibi!

Başkan Erdoğan ve ailesine sosyal medyadan yapılan edepsiz saldırıya tepkiler çığ gibi büyürken siyasiler şu değerlendirmeleri yaptı:

 'a çirkin paylaşımlarda bulunan hesaplar  bağlantılı çıktı!

Son dakika haberleri...  'a yönelik çirkin paylaşımlarda bulunanlara tepki gösteren İçişleri Bakanı , söz konusu sosyal medya hesaplarının yurt dışından ve 'cü olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Soylu, "Söz; Çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız..." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberleri...  'a yönelik çirkin paylaşımlarda bulunanlara tepki gösteren İçişleri Bakanı , söz konusu sosyal medya hesaplarının yurt dışından ve 'cü olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Soylu, "Söz; Çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız..." ifadelerini kullandı.

Türkiye Albayrak ailesine yapılan çirkin saldırıyı konuşuyor: Sorumlusu bu nefret dilinin yolunu açan siyasiler.Süleyman Soylu'nun paylaşımı şu şekilde:
Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar sabaha kadar savcı ve polislerimiz marifetiyle gözaltına alındı... Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve fetöcü olması yine tespitimiz. Söz; Çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız...

NE OLMUŞTU?
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 4. kez baba olacağı açıklanmış, konu üzerinden bazı sosyal medya kullanıcıları Albayrak'ı ve ailesini hedef alan çirkin paylaşımlarda bulunmuştu. Skandal paylaşımlar tüm Türkiye tarafından büyük tepki ile karşılanmış, söz konusu hesaplar hakkında soruşturma başlatılmıştı. Çirkin paylaşımları tespit edilen E.B., Siber Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Sorgusu süren E.B.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Son dakika: Bakan  ile eşi 'a hakaret eden  tutuklandı

Hazine ve Maliye Bakanı  ile eşi 'a ettiği ahlaksız hakaretlerin ardından gözaltına alınan 'ın tutuklandığı açıklandı.

Giriş Tarihi: 1.7.2020  20:42 Son Güncelleme: 1.7.2020  20:50

Son dakika: Bakan Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'a hakaret eden Ercan Bozdağ tutuklandı

Mersin'de, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 4'üncü kez baba olduğuna yönelik Twitter'da paylaşılan haberin altına hakaret içerikli yorum yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

TUTUKLANDI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ercan Bozdağ'ın Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, polis ekiplerince adliyeye götürüldü.

E.B, savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Zanlı E.B, Bakan Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli yorumunun ardından, dün İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Bu haber 201897 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu!
Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! "İsrail ile...
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı