Gençler istedi, Başkan Erdoğan müjdeyi verdi! Sosyal medyadaki...

Gençler istedi, Başkan Erdoğan müjdeyi verdi! Sosyal medyadaki paylaşımlar dikkat çekti

Son dakika haberi... Trabzon'da gençlerle bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Çözüyoruz" diyerek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teknoloji ürünlerine erişimin kolaylaştırılacağının müjdesini verdi.

02 Şubat 2022 - 19:24

Son dakika: Gençler istedi Başkan Erdoğan müjdeyi verdi: Çözüyoruz

Giriş Tarihi: 2.2.2022  17:39 Son Güncelleme: 2.2.2022  18:32

Gençler istedi, Başkan Erdoğan müjdeyi verdi! Sosyal medyadaki paylaşımlar dikkat çekti

Son dakika haberi... Trabzon'da gençlerle bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Çözüyoruz" diyerek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teknoloji ürünlerine erişimin kolaylaştırılacağının müjdesini verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Burada gençlerin sorunlarını dinleyen Başkan Erdoğan, gençlere 2 müjde verdi. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Erdoğan, "Trabzon’daki buluşmamızda bir gencimiz, teknoloji ürünlerine erişimi kolaylaştıracak bir düzenleme istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile bir çalışma yapacağız ve inşallah bu konuda adımı atacağız." dedi. Erdoğan ayrıca KYK yurtlarındaki internet kotasının da artırılacağını aktardı.

Başkan Erdoğan dün Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Buluşmada gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, teknolojik ürünlerle ilgili sorulan soruya da yanıt verdi. Başkan Erdoğan, "Gençlerin bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçları için vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?" sorusunu "Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bir çalışma yapalım. Ondan sonra da bir adım atalım" şeklinde cevaplamıştı.

SOSYAL MEDYADAN MÜJDE GELDİ
Başkan Erdoğan konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gencin bu sorusuna ve yanıtına yer verdi. Erdoğan paylaşıma "Çözüyoruz" diyerek bu konuda bir düzenleme geleceğinin de müjdesini verdi..

Son dakika: Gençler istedi Başkan Erdoğan müjdeyi verdi: ÇözüyoruzBaşkan Erdoğan dün Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Buluşmada gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, teknolojik ürünlerle ilgili sorulan soruya da yanıt verdi. Başkan Erdoğan, "Gençlerin bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçları için vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?" sorusunu "Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bir çalışma yapalım. Ondan sonra da bir adım atalım" şeklinde cevaplamıştı.

Gençler istedi, Başkan Erdoğan müjdeyi verdi! Sosyal medyadaki paylaşımlar dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde programı kapsamında Trabzon'da bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan burada gençlerle bir araya geldi. Türkiye'nin birçok yerinden gelen gençlerin derdini dinleyen Başkan Erdoğan, sorunların çözümü için Bakanlıklara talimatı vardı.

Başkan Erdoğan yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

"Telefon numaramı değiştiriyor muyum, işleten oluyor mu, diye sordu fötr şapkanın yakıştığı uşağımız…

TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNE ERİŞİM KOLAYLIĞI İÇİN BAKANLIK ÇALIŞMA YAPACAK

Trabzon'daki buluşmamızda bir gencimiz, teknoloji ürünlerine erişimi kolaylaştıracak bir düzenleme istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile bir çalışma yapacağız ve inşallah bu konuda adımı atacağız.

Arkadaşımızın adı Recep Tayyip, soyadı Erdoğan. Babalarımızın adı da aynı. Bir de RTE Üniversitesi'nden mezun...

KYK YURTLARINDAKİ KOTA SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

KYK yurtlarındaki internet kotası meselesini de önümüzdeki dönemde gençlerimizin taleplerine uygun şekilde çözüyoruz."

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İBB'ye sert tepki: Yaptığımız tünelleri kapatıyorlar | Video

SOSYAL MEDYADAN MÜJDE GELDİ
Başkan Erdoğan konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gencin bu sorusuna ve yanıtına yer verdi. Erdoğan paylaşıma "Çözüyoruz" diyerek bu konuda bir düzenleme geleceğinin de müjdesini verdi.

Başkan Erdoğandan önemli açıklamalarBAŞKAN ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bu haber 990763 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna dualarla uğurlandı
Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna...
1 Mayıs öncesi Çalışma Meclisi! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Taksim miting yeri değildir
1 Mayıs öncesi Çalışma Meclisi! Başkan Erdoğan'dan önemli...