Gazzeli çocuklar için gözyaşı döktü! İrlandalı vekil katil...

Gazzeli çocuklar için gözyaşı döktü! İrlandalı vekil katil Netanyahu'ya ateş püskürdü: Umarım cehennemde yanarsın

İrlanda Parlamentosu'nda konuşma yapan Sinn Féin Milletvekili Thomas Gould, Gazze hakkında konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. İsrail'in Refah'a yaptığı son saldırıda bir çocuğun başının koptuğu anı anlatırken Gould, "Umarım Netanyahu, çocukları ve ailelerini yaktığı gibi cehennemde yanar." diyerek tepki gösterdi.

02 Haziran 2024 - 09:35

Gazzeli çocuklar için gözyaşı döktü! İrlandalı vekil katil Netanyahu'ya ateş püskürdü: Umarım cehennemde yanarsın

Giriş Tarihi: 02.06.2024 Güncelleme Tarihi: 02.06.2024 

İrlandalı vekil Gazze'deki katliamı anlatırken gözyaşlarını tutamadı: Umarım Netanyahu aynı şekilde cehennemde yanar

Gazzeli çocuklar için gözyaşı döktü!Sinn Féin TD Thomas Gould, İrlanda Parlamentosu'nda Gazze'deki çocuk ölümlerini anlatırken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Cork North Central milletvekili olan Gould, hafta sonu Rafah'ta gerçekleşen ve "başsız bir çocuk" bırakan füze saldırısı hakkında konuşurken kelimeler boğazında düğümlendi.

Gazzeli çocuklar için gözyaşı döktü! İrlandalı vekil katil Netanyahu’ya ateş püskürdü: Umarım cehennemde yanarsınKatil İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye adeta ölüm yağdırıyor. İşgalci İsrail, geçtiğimiz günlerde (26 Mayıs 2024) Filistinlilerin bulunduğu çadırları hedef alarak yeni bir katliama imza attı. Onlarca mazlum, yanarak şehit olurken katil İsrail’e tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son olarak İrlanda Temsilciler Meclisi Üyesi Thomas Gould, soykırımcı İsrail ve eli kanlı Netanyahu'ya çok sert tepki gösterdi. Gazzelli çocuklar için gözyaşı döken Gould , yaptığı açıklamada, "Umarım Benjamin Netanyahu, aynı şekilde cehennemde yanar. Çocuklar ve aileleri nasıl yandıysa, o da aynı şekilde yanar" ifadelerine yer verdi.

İrlandalı vekil Gazze'deki katliamı anlatırken gözyaşlarını tutamadı: Umarım Netanyahu aynı şekilde cehennemde yanarTerör devleti İsrail, katliamlarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Refah kentindeki çadırları acımasızca vuran işgalci İsrail onlarca mazlumun yanarak şehit olmasına neden oldu.

Siyonist İsrail'e tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken son olarak İrlanda Temsilciler Meclisi Üyesi Thomas GouldGazze'deki katliamı anlatırken duygulandı ve Netanayhu'ya çok sert tepki gösterdi.

"SEN DE AYNI ŞEKİLDE CEHENNEMDE YAN NETANYAHU"
Sinn Féin Milletvekili Thomas Gould, Rafah'ta gerçekleşen ve "başsız bir çocuk" bırakan füze saldırısı hakkında konuşurken kelimeler boğazında düğümlendi. Gould, konuşmasında "Umarım Benjamin Netanyahu, aynı şekilde cehennemde yanar. Çocuklar ve aileleri nasıl yandıysa, o da aynı şekilde yanar." ifadelerini kullandı.

7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında hayatını kaybeden yaklaşık 37 bin Gazzeli sivilin yasını tutan Gould, bu kayıpların sadece birer istatistikten ibaret olmadığını vurguladı. Her bir kaybın arkasında yıkılan hayatlar ve dağılan aileler olduğunu belirtti.

"ÇOCUKLARIN HEDEF ALINMASI KABUL EDİLEMEZ"
Gould, konuşmasının devamında, "Bu ölümler, dünyaya insanlık adına utanç kaynağı olmalı. Masum çocukların ve ailelerinin bu şekilde hedef alınması kabul edilemez. Hepimizin, bu zulmü durdurmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor" dedi.

Gazze'de yaşanan trajedinin sona ermesi için uluslararası topluma çağrıda bulunan Gould, adalet ve insan hakları için mücadele etmenin önemine değindi. Gazze'deki çocukların ve sivillerin çektiği acıların sona ermesi için herkesin harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.

Bu haber 137394 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz açılışı yaptı
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz...
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz açılışı yaptı
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz...