Cengiz Ergün mü Ferdi Zeyrek mi ? İşte Manisa anketinden çıkan...

Cengiz Ergün mü Ferdi Zeyrek mi ? İşte Manisa anketinden çıkan sonuç

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken Cumhur ittifakının kalesi Manisa'da 15, 23 Mart arası yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Ankete göre; Cumhur ittifakının adayı Cengiz Ergün yüzde 49.5 ile ipi göğüslerken, CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek yüzde 34.7'de kaldı.

23 Mart 2024 - 16:13

Cengiz Ergün mü Ferdi Zeyrek mi ? İşte Manisa anketinden çıkan sonuç

Giriş Tarihi: 23.03.2024 15:32 Güncelleme Tarihi: 23.03.2024 16:07
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken Cumhur ittifakının kalesi Manisa'da 15, 23 Mart arası  yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Ankete göre; Cumhur ittifakının adayı Cengiz Ergün yüzde 49.5 ile ipi göğüslerken, CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek  yüzde 34.7'de kaldı.

Spilkent’te binlerce kişi ev sahibi olacak!31 Mart yerel seçimleri için son dönemece girilirken iki araştırma şirketi tarafından 15 Mart 23 Mart arası Yapılan kamuoyu Araştırmasında, Cumhur ittifakının kalesi Manisa'da ve İlçelerinde  8 bin kişi ile yapılan araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıldı.

  • %49.5 Cengiz Ergün ~ Cumhur ittifakı
  • %34,7 Ferdi Zeyrek  ~ CHP
  • %7,5 Gürhan Özcan ~ İYİ P


2019'DA FARK 14 PUANDI
2019 yerel seçimlerinde MHP'nin adayı Cengiz Ergün yüzde 52.07, İYİ Parti'nin adayı ise yüzde 38.05'lik bir oy oranı almıştı. Aynı seçimde üçüncü sırada ise yüzde 4.34 ile Halkların Demokratik Partisi yer almıştı.

NOTLAR:

Yapılan araştırmada Başkan adaylarından Selçuk Özdağ'a çok büyük tepki var, Selçuk Özdağ'ın amacı Başkan olmak değil, Cumhur ittifakının adayını seçim kaybettirmek, Büyük ağbe 2011 Yılında Selçuk beye getirdi Ak Parti'den Milletvekili yaptı, Manisa'ya atanacak daire amirleri Selçuk Özdağın isteği doğrultusunda atandı

Bir başka Seçmenin söylemi Manisa'da FETÖ' nün tüm uyunan hücreleri uyandı elbirliği ile Cumhur ittifakını seçim kaybettirmek için çalışmaktalar, 2019 Yerel seçimlerinde Turgutlu İlçesinde uyguladıklarını tekrarlamak istiyorlar, geçen seçimde CHP Adayı Çetin Akın 36.932 oy Cumhur ittifakı Turgay Şirin 36.516 oy aldı 416 oyla Seçimi kaybetti, Cumhur ittifakındaki kriptocu menfaatçılar 7,600 oy Şehir Meclisine  verdiler Başkanlığa vermediler.

Bir başka Seçmen, Yeğenim kamuda çalışmakta, Daire amiri adaletsiz davranmakta, A, Sendikasına mensup olanlara samimi, B, Sendikasına mensup olanlara ise Mobbing uygulamakta.

 Kula İlçesi Gökçe ören Mahallesi Sakinlerinden, Hafız Halil Cengiz 90 Yaşında gecesini gündüzünü katarak Cumhur ittifakı için çalışmakta, 14 Mayıs  2023 Başkanlık Seçimlerinde, Torunu Halil İbrahim Cengiz Ak Parti Milletvekili Aday adayıydı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Gökçe ören Mahallesine Geliyor  Hafız Halil Cengizle görüşmek istiyor, Hafız ağbe bizim safımız belli diye görüşmüyor,

 Bir başka Seçmen Benim oyum Erkan Akçay için Cumhur ittifakına, MHP li değilim ancak, Dört yıl önce Rahmetli Annem Hasta Ankaradayız Meclise gittim madureyetimizi anlatacağım Mensup olduğum Partimizin Milletvekili sekrataryasına aradım Vekilimiz yok dediler. Baktım listede Erkan Akçay'ın telefonunu buldum aradım sekreteri çıktı Manisa'dan geliyorum, Erkan beyle görüşmek istiyorum dedim, TC nizi söyleyin isminizi yazdırıyorum, Veklim yolda 15 dakikaya kadar makamında  olur gelin görüştürelim dedi. Vekilim geldi çok samimi bize karşıladı yardımcı oldu kendisine minnattarız Rabbim Erkan Akçay gibi siyasilerin sayısını artırsın. 

15-temmuz.net haberleri

Bu haber 110376 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)