Benzin ve motorine görülmemiş indirim! 3 Eylül Cuma (bu gece...

Benzin ve motorine görülmemiş indirim! 3 Eylül Cuma (bu gece yarısı) pompaya yansıyacak

Son dönemde brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma sonrası araç sürücülerini sevindiren bir haber geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinde 1 lira 51 kuruş, motorinde ise 2 lira 41 kuruş bir indirim gerçekleşecek. Yapılacak indirim sonrası benzinin 18,5 lira seviyesine inmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorine ne kadar indirim gelecek? İstanbul Ankara İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları...

02 Eylül 2022 - 18:26

Benzin ve motorine görülmemiş indirim! 3 Eylül Cuma (bu gece yarısı) pompaya yansıyacak
Giriş Tarihi: 2.9.2022  17:53 Son Güncelleme: 2.9.2022  18:25
Benzin 18,5 liraya düşecek! Akaryakıt fiyatlarında indirim bu gece başlıyor! Sürücüleri sevindiren haber... İşte 03 Eylül 2022 İstanbul Ankara İzmir güncel akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorine görülmemiş indirim! 3 Eylül Cuma (bu gece yarısı) pompaya yansıyacakBrent petroldeki düşüş sonrası dün gece yarısı benzin ve motorine yapılacak indirim 3 Eylül Cumartesi (bu gece yarısı) gününe ertelendi ve indirimin miktarı büyüdü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim geldi.
Benzin 18,5 liraya düşecek! Akaryakıt fiyatlarında indirim bu gece başlıyor! Sürücüleri sevindiren haber... İşte 03 Eylül 2022 İstanbul Ankara İzmir güncel akaryakıt fiyatlarıSon dönemde brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma sonrası araç sürücülerini sevindiren bir haber geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinde 1 lira 51 kuruş, motorinde ise 2 lira 41 kuruş bir indirim gerçekleşecek. Yapılacak indirim sonrası benzinin 18,5 lira seviyesine inmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorine ne kadar indirim gelecek? İstanbul Ankara İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında dünya genelinde yaşanan dalgalanma sonrası araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinde 1 lira 51 kuruş, motorinde ise 2 lira 41 kuruş bir indirim gerçekleşecek.

BU GECE YARISINI BEKLEYİN

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

BİR İNDİRİM DAHA GELDİ

Benzin fiyatlarına 30 Ağustos Salı günü itibariyle geçerli olmak üzere 1 lira 04 kuruş indirim yapıldı.

LİTRESİ 20 TL'YE KADAR GERİLEDİ

İstanbul'da ortalama olarak 21,15 TL'den satılan benzinin litre fiyatı uygulanacak son akaryakıt indiriminin ardından 20 liraya kadar geriledi.

İŞTE İNDİRİMLİ FİYATLAR

İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 18,63TL'ye, Ankara'da 18,75 TL'ye, İzmir'de 18,75 TL'ye gerileyecek.

İndirimin ardından motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 24,46 TL'ye, Ankara'da 24,55 TL'ye, İzmir'de 24,56 TL'ye gerileyecek.

BRENT PETROLDE SON DURUM NE?

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 93,93 dolardan işlem görüyor.

Dün 95,67 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 92,36 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.38 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,70 artarak 93,93 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 88,17 dolardan alıcı buldu.

Fiyatlardaki yükselişte, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun yaklaşan toplantısı öncesi artan arz endişeleri etkili oldu.

Piyasalar, grubun üretim politikasını görüşeceği 5 Eylül'de yapılacak toplantısına odaklandı.



Benzin ve motorine görülmemiş indirim! 3 Eylül Cuma (bu gece yarısı) pompaya yansıyacak

Benzin ve motorinde büyük indirim

Brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarına gelecek indirim ve zamları yakından takip etmeyi sürdürüyor. Araç sahiplerine güzel haber geldi. Dün motorine 2 lira, benzin 1 lira 25 kuruş indirim yapılacaktı ancak indirim bugüne ertelendi. Ve indirim miktarı artırıldı. 

Benzin'e 1.51 lira, motorine 2.41 lira indirim

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren (bu gece larısı) geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi geldi. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri
E-Posta: [email protected]..

Bu haber 290020 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti: Ukrayna ile müzakerelerin başlatılmasına temel teşkil edebilir
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti:...